To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

novy - 18-12-2007, 10:26

Dobry text Kibloo do Czerwienia pijącego McShake'a:
"Przestań walić to świństwo" :badgrin:
Czerwień, wiesz, że od picia tego świństwa robią się żylaki za uszami? :mrgreen:

hahaha, Kibloo....Johny Bravo? :lol: :lol:
Film jak zawsze rewelka, szkoda tylko, że nie wszystkie kawały Scandika było słychać...

Anonymous - 18-12-2007, 11:24

Paweł nie dałeś napisów że to drugie cudo koło Twojego na początku filmu to moje było :D

[ Dodano: 18-12-2007, 11:33 ]
Śruba jak jadłeś i Ci pudełko po głowie zamiata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

akbi - 18-12-2007, 12:21

Kibloo, jak zwykle film rewelacyjny :badgrin: ...muzyka też :badgrin:

Kibloo napisał/a:
szczególnie zobaczyć fragmenty z:
Akbim
:roll: czyżbym coś przeoczył ...toć nie było nic ciekawego
Kibloo napisał/a:
i Skandikiem

no to co innego ...Scandik .... super fryc :badgrin: ...niestety nie widziałem na żywo :|

Anonymous - 18-12-2007, 18:56

Witajcie!
Widzę, że spocik udany! Żałuję ,że nie mogłem być (a miałem szczere chęci, ale po 13 godz. pracy od 3 w nocy byłem wypompowany). Może uda mi się wpaść na któryś z następnych spotów, pod warunkiem, że wypadnie w wolną sobotę.
Pozdrawiam!

Anonymous - 18-12-2007, 20:20

Witam Was serdecznie.

Spot był jak zwykle udany i ciesze sie ze moglem byc razem z wami.
Ludzi bylo od cholery, towarzystwo na poziomie ;) Wiec coz mozna jeszcze chciec ?

Bylo naprawde super, dziekuje i pozdrawiam

Anonymous - 18-12-2007, 20:56

Oj panowie zazdroszcze wam takich spotów. Szkoda tylko że nie wypadają w soboty, bo może byśmy wpadli do was. A puki co zapraszamy całą ekipę m3m do Elbląga na spota. Może coś zorganizujemy wspólnie? 8)
Anonymous - 18-12-2007, 21:59

doli73 napisał/a:
Oj panowie zazdroszcze wam takich spotów. Szkoda tylko że nie wypadają w soboty, bo może byśmy wpadli do was. A puki co zapraszamy całą ekipę m3m do Elbląga na spota. Może coś zorganizujemy wspólnie? 8)

Ten był w sobote

Kibloo - 19-12-2007, 08:20

akbi napisał/a:
czyżbym coś przeoczył ...toć nie było nic ciekawego

Scena kiedy jesteś odwrócony tyłem i mówisz coś chyba do Aśki... posłuchaj podłożonego tekstu... hiih :mrgreen:

akbi - 19-12-2007, 09:31

Kibloo napisał/a:

Scena kiedy jesteś odwrócony tyłem

która to minuta filmu??

Anonymous - 19-12-2007, 13:12

Kibloo, popracuj następnym razem nad dźwiękiem. Muzyka zbyt głośna w podkładzie. A mój głos, zupełnie jak jakiś obcy. :)
Kibloo - 20-12-2007, 12:56

mój program nie obsługuje, niestety głośności muzyki, tzn jest albo głośno albo cicho...

pozdro

Anonymous - 14-01-2008, 19:05

mnie niestety jutro nie będzie bo dziś miałem wypadek i misiek jest chory :cry: :cry:
Dziadek dziś jechał grunwaldzką i sie nagle zatrzymał.............

Kibloo - 14-01-2008, 19:46

ja jutro odstawiam misia do warsztatu na 60kkm przegląd i jak wszystko pójdzie dobrze to o 18 odbieram. Tak czy inaczej bedziemy z Sabo.

dm17, jak chcesz, to daj znac o której możesz byc na dworcu SKM we wrzeszczu, to cie z tamtąd zabiorę, a potem po spocie odstawię na dworzec spowrotem.

pozdro

akbi - 14-01-2008, 19:56

dm17 napisał/a:
mnie niestety jutro nie będzie bo dziś miałem wypadek

uuuuu...... szczerze wspolczuje :(

Kibloo napisał/a:

dm17, jak chcesz, to daj znac o której możesz byc na dworcu SKM we wrzeszczu

lub w Oliwie ... tel masz to dzwon jak cos

Anonymous - 14-01-2008, 20:16

Dzięki chłopaki ale rano musze pojeździć po warsztatach i przez to wieczorem będę musiał być
w pracy.... ALE WIELKIE DZIĘKI

[ Dodano: 14-01-2008, 20:18 ]
zapomniałem - pamiętacie jakiś osobnik (nie pamiętam nicka ale chyba był nowy) 2 spoty temu był na parkingu i sie mnie pytał czy nie potrzebuje grilla do mojego lancerka - tak sie składa że akurat właśnie potrzebuje ale nie wiem z kim mam sie kontaktować..............