Podkarpackie - Podkarpackie Luźne Gadki
Monia - 30-04-2008, 17:27
gulgulq, to polewaj
kielurkk - 30-04-2008, 20:05
Monia napisał/a: | gulgulq, to polewaj |
jakaś impreza dwuosobowa czy reszta Maniaków może sie dołączyć?
Monia - 30-04-2008, 20:48
kielurkk, ahaaaa chcecie sie za darmo wkrecici... o nie nie nie trzeba wpisowe o,7 na poczatek...
co powiecie o spocie 18maja?
kielurkk - 30-04-2008, 20:53
Monia napisał/a: | ahaaaa chcecie sie za darmo wkrecici... o nie nie nie trzeba wpisowe o,7 na poczatek... |
juz jedna Maniaczka stawiała na spocie takie litry że nie pamiętam jak do domu wróciłem
Monia napisał/a: | co powiecie o spocie 18maja? |
jak Mielec to pasuje
Monia - 30-04-2008, 20:57
o,7liter to miało być ale ze względów bezpieczeństwa nie wzielam bo wiedziałam że nie będzie kierowców zastępczych ale za to na kolejnym spocie kielurkk, Cię upije
Tak w Mielcu, jakie jest miejsce takie by łatwo znaleśc i dojechac ?
kielurkk - 30-04-2008, 21:11
Monia napisał/a: | ale za to na kolejnym spocie kielurkk, Cię upije |
proszę NIE
Monia napisał/a: | jakie jest miejsce takie by łatwo znaleśc i dojechac ? |
MIELEC
a serio to jak w Maniakami z Mielca wymyślimy miejsce to wytłumaczymy na forum. Generalnie to wszędzie jest łatwo trafić bo nie mamy Kauflanda i nie będzie zamotki przy nim
Monia - 01-05-2008, 08:35
kielurkk, ejjj ale tak troszkę Cię upije- i nie pisz nie bo i tak to zrobię !! Twoja kobieta będzie Twoją kierowczynia
to myślcie nad tym miejscem
Tweety - 01-05-2008, 11:23
Na grilka to może na Smoczce w lasku? Co prawda po Mielcu nie szwendałam się od czasów licealno-medykowych, ale pamiętam, że tam były takie fajne miejsca na ognicho no i łatwo trafić jadąc od Kolbuszowej...
gulgulq - 01-05-2008, 13:48
kielurkk napisał/a: |
juz jedna Maniaczka stawiała na spocie takie litry że nie pamiętam jak do domu wróciłem
|
litry to były ale wyssane z baku :)
Mielec ok..bede miał blisko
18 nie wiem...jak zwykle postaram sie ale nie obiecuje (wiadomo służba).
Monia zrob ankiete czy 18 pasi
Monia - 01-05-2008, 14:28
gulgulq, i komu nakiete zrobie jak tu 5 ludzi na krzyż i na pewno te osoby się zjawią... reszcie co się wysyła info na meila to w miare mozliwosci dojeżdzają wiec jak będzie miejsce spotkania < potem sie moze dogada gdzie podjedziemy na grilla tak jak ostnio> i godzina to walne temacik pozbierany i będzie cacy i tylko info podamy dalej
kielurkk - 01-05-2008, 19:41
Tweety napisał/a: | Na grilka to może na Smoczce w lasku? |
lepiej na grila to chyba dawny ośrodek wczasowy w Rzemieniu będzie wybrać miejsca dużo grilować można parkin też spory i jak kto lubi wędkować to może połowić z tajniaka
gulgulq - 02-05-2008, 07:15
no to juz może lepiej ustawić sie na czerwiec tak jak aniekta wskazuje , zawsze co niektorzy steknia sie bardziej
kielurkk - połowić ale co?? rybki?
kielurkk - 02-05-2008, 09:01
gulgulq napisał/a: | kielurkk - połowić ale co?? rybki? |
no myslałem o rybkach ale może też coś innego
Tweety - 02-05-2008, 21:42
Będzie i Rzemień chociaż myślę, że łowić to będą ale Nas - komary
Anonymous - 02-05-2008, 23:25
gulgulq napisał/a: | Mielec ok | ,
kielurkk napisał/a: | w Rzemieniu |
ja tak tylko na chwile bardzo milo wspominam tamte strony...
Znalem kieeeedys ekipe z Rzochowa (z 13 lat temu ) oj cos my tam wodki wypili razem. Fajnie w tych stronach jest...
Jak ktos jest z Rzochowa (lub okolic) i ma mniej wiecej 30 lat.. to chetnie odpowiem na PW z kim sie tam bawilem wtedy
|
|
|