Sport - Inne - Euro 2008
sruba - 29-06-2008, 22:36
koooooooooooooooooooniec!
eviva Espania !
leon9995 - 29-06-2008, 23:09
i bardzo dobrze
Cezar - 29-06-2008, 23:53
VIVA ESPAÑA
McDoune - 30-06-2008, 00:14
OLE
siwek - 30-06-2008, 07:00
Brawa dla Hiszpanii
Szkoda że nie było mi dane obejrzeć meczu do końca bo w 90 minucie prąd wyłączyli na osiedlu i włączyli dopiero ok 24..... Szkoda ale najważniejsze ze Hiszpania się nie dała
macia - 30-06-2008, 09:07
Zagrali rewelacyjnie, momentami na takim luzie, że szczęka opadała. Gratulacje dla najlepszej drużyny mistrzostw, także w przekroju całego turnieju. Super!
mkm - 01-07-2008, 10:47
Wczoraj na pasku w TV wyczytalem, ze Polska na Euro 2008 zarobila 8mln Euro. Zaraz Marcin-Krak powie, ze dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja, ale moze warto sie nad tym pochylic. Polska czy druzyna i PZPN? Druga sprawa, ktora mnie zdziwila to piesni kibicow "Polacy nic sie nie stalo". Jak to nic sie nie stalo? Kompromitacja i to po raz n-ty. Nasze "gwiazdy" pokazaly gdzie maja kibicow. Moze gdyby kibice ich rozliczali za gre to by im bardziej zalezalo?
akbi - 01-07-2008, 10:53
mkm napisał/a: | Wczoraj na pasku w TV wyczytalem, ze Polska na Euro 2008 zarobila 8mln Euro |
a Hiszpania niby 23 mln .... dziwi mnie tak małą dysproporcja.
mkm napisał/a: | Kompromitacja i to po raz n-ty. |
Jaka kompromitacja???
Proszę ... nie przesadzajmy ... nie przegrywaliśmy meczy po 3:0 ... to tylko Sport ... a Polska żadną potęgą w piłce nie jest ...co wobec tego mają powiedzieć Francuzi, czy Mistrzowie Świata Włosi, którzy nie awansowali nawet do półfinałów ....
Marcin-Krak - 01-07-2008, 10:57
mkm napisał/a: | Wczoraj na pasku w TV wyczytalem, ze Polska na Euro 2008 zarobila 8mln Euro. Zaraz Marcin-Krak powie, ze dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja, ale moze warto sie nad tym pochylic. |
Nie Polska, tylko PZPN.
No i co to da, że zaczniemy o tym gadać? Nic - dalej nie będzie szkolenia młodzieży, ani stadionów by Tusk 0 bo zamiast 1 mln - mają kosztować one ok 2 mln.
Przynajmniej będzie kasa na wypłatę odszkodowania dla Leo, bo Jerzy Engel Wielki Go nie lubi i paru innych kolesi też
mkm napisał/a: | Druga sprawa, ktora mnie zdziwila to piesni kibicow "Polacy nic sie nie stalo" |
A co innego mieli śpiewać? Jesteście du**y wołowe i patałachy
mkm napisał/a: | Moze gdyby kibice ich rozliczali za gre to by im bardziej zalezalo? |
Boję się że wtedy musielibyśmy się wycofać z rozgrywania meczów przez naszą reprezentację
mkm - 01-07-2008, 11:07
Nie rozumiem tego. Ogladalem mecze na Euro i nasze wystepy byly nudne. Aut, faul, aut, niecelne podanie, aut... Jak sie porowna do innych zespolow to wypadlismy bardzo slabo.
Nie interesuje sie pilka wiec moge cos pokrecic, ale wydaje mi sie, ze reprezentacja juz miala konflikt z kibicami i chyba na dobre jej to wyszlo...
Marcin-Krak - 01-07-2008, 11:12
mkm napisał/a: | Nie rozumiem tego. Ogladalem mecze na Euro i nasze wystepy byly nudne. Aut, faul, aut, niecelne podanie, aut... Jak sie porowna do innych zespolow to wypadlismy bardzo slabo. |
Przesada. Poza tym finał wg mnie i nie tylko był jednym z nudniejszych meczów na Euro
mkm napisał/a: | Nie interesuje sie pilka wiec moge cos pokrecic, ale wydaje mi sie, ze reprezentacja juz miala konflikt z kibicami i chyba na dobre jej to wyszlo... |
Raczej z mediami Ale jaka jest prawda - to się chyba dokońca nie dowiemy jak to wyglądało naprawdę
siwek - 01-07-2008, 18:57
mkm napisał/a: | Ogladalem mecze na Euro i nasze wystepy byly nudne. Aut, faul, aut, niecelne podanie, aut... Jak sie porowna do innych zespolow to wypadlismy bardzo slabo. |
tu się zgadzam bo graliśmy bardzo słabo a podania celne to na palcach można było liczyć. taka prawda że nie umiemy grać a tylko kopać bezmyślnie piłke.
mkm napisał/a: | Polska na Euro 2008 zarobila 8mln Euro |
Marcin-Krak napisał/a: | Nie Polska, tylko PZPN. |
wybaczcie za porównanie ale to tak jak z dotacją dla stoczni... były pieniądze i ich nie ma i tu tak samo że znikną w czeluściach (kont Listkiewicza i spółki)
mkm napisał/a: | Jak to nic sie nie stalo? Kompromitacja i to po raz n-ty. |
Niestety ale naszym sie grać nie chciało po porażce z Niemcami i było to widać
Jesteśmy zaściankiem jeśli chodzi o piłke i długo sie nic nie zmieni póki nie zacznie się szkolenia młodzieży a że te 8 mln ledwo starczy na premie dla włodarzy PZPN to boisk, stadionów ani szkolenia młodzierzy nie bedzie
maxwell61 - 01-07-2008, 21:31
raz tylko byłem na meczu 1. ligi...stwierdziłem że niczym sie nie różni od okręgówki za wyjątkiem wybiegania graczy...przyjęcia piłki na 2 metry...fizolstwo...brak klepy z 1. piły...żenada...to co my mamy oczekiwac od repry??? Leo chcą siciągnać repry bo niewygodny...no tak bo facet chce coś zmienić w polskiej piłce od podstaw a to oznacza odciągnięcie koryta od wielu działaczy...wiec sprawa prosta...
Anonymous - 02-07-2008, 10:03
maxwell61 napisał/a: | raz tylko byłem na meczu 1. ligi...stwierdziłem że niczym sie nie różni od okręgówki za wyjątkiem wybiegania graczy.. |
Tylko nie gadaj, że piszesz o Pogoni..
Anonymous - 02-07-2008, 14:40
detlef napisał/a: | maxwell61 napisał/a: | raz tylko byłem na meczu 1. ligi...stwierdziłem że niczym sie nie różni od okręgówki za wyjątkiem wybiegania graczy.. |
Tylko nie gadaj, że piszesz o Pogoni.. | A o kim
|
|
|