To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Carisme! - Czy warto się zainteresować?

mkm - 17-03-2008, 19:06

zastanawiajace jest tylko to, ze jezeli tak pieknie odpicowali autko to czemu nie wyprali tapicerki(a moze wyprali tylko sie nie dalo???) Patrz fotel kierowcy i pamietaj, ze przebieg to TYLKO 60.000 Co to za piekna naklejka mitsubishi od strony kierowcy? I jeszcze zeby sie do czegos przyczepic to spasowanie tapicerki na drzwiach tylnych... Zarejestrowana jako ciezarowka? A! I PIEKNE kolpaki!
Morfi - 17-03-2008, 21:31

Forumowicz "Orzech" nie ma w swojej Cari 1998 1.8 GDI ABS -u co mnie bardzo zdziwiło. Podobno krajowa
t_a_s - 01-04-2008, 21:37

Poszukiwań cd

http://moto.allegro.pl/it...on_polska_.html

czy myślicie, że był mocno bity?

Juiceman - 01-04-2008, 21:53

Mocno nie był:)

Z tyłu nie zauważył słupka przy parkowaniu ( bardzo częste w Carismach, nawet w mojej :oops: )
Przód dziwne spasowany lewy kierunek w porównaniu do prawego.
Po maską wszystko jak w najlepszym porządku (tzn. ja sie nic nie dopatrzyłem)
Brak zdjęć wnętrza :doubt: \
Narazie to tyle ;]

zwolin - 01-04-2008, 22:12

Za samą instalację gazową kwalifikuje się do odpuszczenia. W polonezie miałem o wiele nowocześniejszą :D
Anonymous - 01-04-2008, 22:25

t_a_s chyba będziesz rekordzistką w poszukiwaniu swojej Carismy, ale życzę znalezienia tej wybranej
t_a_s - 01-04-2008, 22:38

To, co zobaczyłam na giełdach i jeżdżąc i oglądając autka, to normalnie szok, przez telefon autko piękne, bez wad, zajeżdża się na miejsce, okazuje się, że np silnik olej bierze, właściciel zapomniał powiedzieć, że coś tam było lakierowane itp i cały dzień w plecy.

Więc jak w ciągu max 2 tygodni nic nie uda mi się kupić, to idę do salonu i kupuję sobie Fabię II, wiem, że to nie carisma, ale nowe, nie najgorsze i z dobrym wyposażeniem.

saphire - 01-04-2008, 22:47

... i dopiero wtedy zaczniesz narzekać jak się z tą Fabią zaczną kłopoty :twisted:
mkm - 01-04-2008, 23:07

Popatrz na obudowe filtra. Cos mi sie wydaje, ze byl strzal z gazu.
Anonymous - 01-04-2008, 23:12

t_a_s napisał/a:
To, co zobaczyłam na giełdach i jeżdżąc i oglądając autka, to normalnie szok, przez telefon autko piękne, bez wad, zajeżdża się na miejsce, okazuje się, że np silnik olej bierze, właściciel zapomniał powiedzieć, że coś tam było lakierowane itp i cały dzień w plecy.

Więc jak w ciągu max 2 tygodni nic nie uda mi się kupić, to idę do salonu i kupuję sobie Fabię II, wiem, że to nie carisma, ale nowe, nie najgorsze i z dobrym wyposażeniem.

no nie dziwię sie, że jesteś w szoku, sam szukałem ponad miesiąc i oceniam, że niektórzy sprzedający, to nie mają wstydu, sumienia i dysponują niesamowitym tupetem.... najlepiej, żeby kupujący był niedowidzący i kupował w nocy... a tak na marginesie, to i tak mimo czujnosci i obecności na tym forum mając sporo doświadczenia i wiedzy i tak wszystkiego nie zauwazysz....
Pozdr.

Juiceman - 01-04-2008, 23:28

Tas a może ten :

Carisma EXE

Tylko nie wiem coś mi ten grill nie pasuje, z tą maską muszę zobaczyć jak umnie to wygląda;>
Tył nie bity, przynajmniej z fotki ;]

Cezar - 02-04-2008, 00:34

Juiceman napisał/a:
Tas a może ten :

Carisma EXE

Tylko nie wiem coś mi ten grill nie pasuje, z tą maską muszę zobaczyć jak umnie to wygląda;>

no i w miare ladny egzemplarz, grill moim zdaniem dobrze 'lezy' :wink:

t_a_s - 02-04-2008, 09:31

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4832623

Jestem zainteresowaną tą, tym bardziej, że ma udokumentowany przebieg, cena myślę, że jest do "przełknięcia" :) Prezentuje się całkiem nieźle.

Robson86 - 02-04-2008, 09:42

Na zderzaku tylnym pod naklejka po lewej stronie wgniecenie
Pozdroo

Anonymous - 02-04-2008, 11:06

Morfi, Jezeli piszesz na moj temat to nie mijaj sie z prawda bo vin.XMCLND.......... swiadcza ze CARI jest z niemiec a nie krajowa (BAS-u nie posiada) i co Ty na to . A tak wracajac do Ciebie przekroczyles juz 10 tys.obrotow silnika na postoju jezeli nie to sprobuj masz teraz swoja CARUSIE??????????????????