To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Zmiana tapicerki na: skóra + elktryka

tresorex - 20-02-2017, 11:29

Podobnie jest w nowych VW. Na szczęście jest tam trójstopniowa regulacja. A wiadomo, że max to jest tylko do szybkiego rozgrzania fotela a później można dać na minimum :)
Hugo - 20-02-2017, 11:46

No niezbyt, ale przełącznik miał też funkcję LO.
To u mnie podgrzewanie działa podobnie jak u Ciebie.

Marcino - 20-02-2017, 15:11

Muszę moj fotej sprawdzić skoro jest teraz w gościnnym pokoju na wierzchu.
BTW. Moja córka siedziała i powiedziała ze wygodny i fajnie jak bym mógł do niego noge obrotową przumocować i byłby fajny fotel...

jacek11 - 20-02-2017, 20:25

tresorex napisał/a:
Ja jak podłączałem fotele to zapomniałem wtyknąć wtyczki poduszki do końca i zapiąć zabezpieczenia. Po tym włączyłem zapłon i świecił srs. Zgasiłem, podłączyłem porządnie wtyczkę i błąd zniknął.

Ja nie miałem tyle szczęścia,i kosztowało mnie to 50 zł. ale ja mam przedlifta,i może dlatego.
Krzyzak napisał/a:
ja mam tak, że jak jest -10 to siedzenie na Hi robi się wyczuwalnie cieplejsze po ok. 1.5km jazdy

U mnie jest podobnie.

Marcin,jak coś,to mam dwa fotele welurowe,i jak byś był w okolicy to możesz je sobie zabrać :badgrin:

vrangsinn - 06-03-2017, 11:01

witam pytanie szybkie mam i głupie...mianowicie, chce kupic boczki drzwi tył z kombiaka ponieważ chce dołożyć głośniki na tylne drzwi w sedanie...pytanie: czy były różne odcienie czarnych plastików montowanych w galu?? podeślę 2 zdjęcia mega dalton jestem, ale dla mnie to 2 różne odcienie czarnego...a nie chce kupić i miec kolorowankę w aucie...
1

2

pozdrawiam.... :rolleyes:

larelijux - 06-03-2017, 11:38

Czy dwa odcienie czerni - wątpię, żeby Mitsubishi się chciało w takie coś bawić, kolor na zdjęciu zależy w głównej mierze od światła
Natomiast masz tu dwa różne rodzaje tapicerki, góra wygląda na welur a dół na "szmatę"

vrangsinn - 06-03-2017, 11:43

chodzi mi o plastik...szmaty ida aut ja mam skóre...dzięki za pomoc wolałem się upewnić...jak na daltona przystało musiałem zadać głupie pytanie i rozwiać swoje wątpliwości... :rolleyes: :rolleyes:
tresorex - 06-03-2017, 12:56

Ja mam poskładane wnętrze z dwóch - czarną górę deski z polifta, doły i boczki z poliftowego avance i nie ma żadnej różnicy w odcieniach :)
Krzyzak - 06-03-2017, 13:01

u góry są boczki z elegance a na dole z avance - może stąd różnice (roczniki), chociaż też stawiam na inne oświetlenie
Marcino - 06-03-2017, 15:08

Jak coś bede miał do oddania boczki z kombi
Hugo - 06-03-2017, 15:40

vrangsinn, był jeden odcień czarnych plastików.
Krzyzak - 06-03-2017, 20:38

Hugo napisał/a:
był jeden odcień czarnych plastików
zgadza się - pierwszy właściciel mojego Galanta właśnie sobie takie skompletował pod kolor skór
Michaszysz - 09-03-2017, 00:35

Jak mam Gala z 1998 to będę miał kostkę pod fotelem do podgrzewania i elektryki, kostkę do podgrzewania pod radiem i nie będę miał kostki w tunelu środkowym do podgrzewania, dobrze mówię?
Ewcia80 - 24-03-2017, 11:48

Hejka.Czy te fotele skorzane bezowe przed liftem czyli te bez tej kieszonki z tylu fotela mają taki sam odcień beżu jak te po lifcie?Czy wtyczki do poduszki i elektryki są te same p&p?
tresorex - 24-03-2017, 12:05

Co do koloru to nie wiem, ale wtyczki są w każdych fotelach przez cały czas produkcji takie same.