To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - INTER-CARS ... Ogólnopolski Dystrybutor części zamiennych

maciej76 - 13-08-2009, 06:27

Wczoraj złożyłem zamówienie w IC Poznań ul. Św Wincentego 7 i tak:
-Świeca NGK ZFR6J-11 Cena katalogowa- 23.66zł. Dla mnie- 16zł
-Filtr oleju Knecht cena katalogowa 30.15zł. Dla mnie 18zł
Wychodzi, że na świecy jest 30% Natomiast na filtrze 40% :shock:
Zresztą kupuję u nich od kilku miesięcy i nigdy nie było problemu ze zniżką. Jedynie jest problem z wystawieniem faktury. Zawsze mówią, że na 230948 jest w systemie blokada na wystawianie faktur. Jakbyś Akbi mógł coś zadziałać w tej sprawie byłoby fajnie. Tym bardziej, że w innych oddziałach z tego co piszecie otrzymujecie faktury.
Tutaj nr. tel do oddziału- 618507680. :p

akbi - 13-08-2009, 07:20

maciej76, Mitsumaniacy na nr klienta 230948 moga kupowac tylko na paragon, jednak po dokonaniu zakupu, jak juz bedziesz mial paragon w rece, wowczas dopiero mozesz poprosic Pania w kasie, aby na podstawie tego paragonu wystawila Tobie fakture. Na wystawienie faktury z paragonu mamy 7 dni.
mlun - 17-08-2009, 13:26

Dokładnie tak to działa, dziś przetestowałem to pierwszy raz i wszystko jest ok .
j13mk - 28-08-2009, 17:00

Cóż prześledziłem cały temat i naprawdę wielki szacunek dla akbi'ego, wkłada całe serce w temat zniżek :occasion5: I akbi przestań z tą skromnością, potrafisz zdziałać cuda!
Ja mam natomiast nietypowe pytanie - skoro jest możliwość zniżki, to czemu nie skorzystać.. problem w tym, że mieszkam prawie równo pośrodku, między Koszalinem, a Szczecinem (gdzie są sklepy IC) - odległość około 100km. Pytanie: czy jest możliwość skorzystania ze zniżek przy zakupie on-line? Zakup ze zniżką + dojazd po odbiór... nie widzi mi się to :(

mlun - 29-08-2009, 12:25

Nie, przy zakupie przez internet z tego co ja się dowiedziałem nie ma zniżki.
j13mk - 01-09-2009, 13:13

mlun napisał/a:
Nie, przy zakupie przez internet z tego co ja się dowiedziałem nie ma zniżki.
Cóż przyjdzie skorzystać z oferty All-Parts.pl
Cytat:
Rabat
Klienci posiadające konto moga otrzymywać rabat na poszczególne produkty do 25%
2009-07-04

[ Dodano: 01-09-2009, 16:31 ]
Dla Mitsumaniaka pokryli koszty przesyłki... + niewielka zniżka. Może warto nawiązać z nimi współpracę? Akbi, może coś zdziałasz - wtedy byłaby zniżka przy zamówieniach on-line.

szpala85 - 02-09-2009, 20:08

j13mk napisał/a:
Cóż przyjdzie skorzystać z oferty All-Parts.pl

ja w tej chwili zakładam konto u nich i pytam się od razu o świece , kable i tłumik środkowy do Gala ... :wink: zobaczymy jaką cene mi narzucą :wink:

[ Dodano: 14-09-2009, 17:20 ]
właśnie wracam z IC i powiem tyle .... mają tam niezły burdel :evil:

gość 10 min szukał mi zestawu naprawczego hamulców tarczowych przednich do mojego gala , a jak wkońcu znalazł to kłucił się ze mną że mam na pewno 2 tłoczkowe :evil: , a nie jedno !!! :evil: .... i żebym sobie odkręcił koło i zmierzył suwmiarką ile ma tłoczek :evil: skandal..... dzień wcześnie wchodziłem na ich stronę interneetową i patrzyłem że jest taki zestaw ..... a on dzisiaj się upiera że nie ma jedno...... ale jest dwutłoczkowy :evil:
najlepsze jak zapytałem o rabat dla mitsumaniaków ..... jaki klub ? ....... a.... rzeczywiście jest taki ""mały"" klubik mitsubushi .... ale to musi mieć pan kartę .... i mnie spławił :roll:

akbi - 18-09-2009, 19:03

szpala85 napisał/a:
musi mieć pan kartę .... i mnie spławił :roll:

i słusznie ... jeśli nie miałeś karty :)
szpala85 napisał/a:
mają tam niezły burdel

"burdel" niestety jest (oczywiście nie wszędzie równy) w katalogach wydawanych przez producentów części ... a oni /IC/ jak i każda inna firma z nich korzysta.

szpala85 - 20-09-2009, 01:18

akbi napisał/a:
i słusznie ... jeśli nie miałeś karty :)

dobra ...... tu się zgadzam :P

akbi napisał/a:
"burdel" niestety jest (oczywiście nie wszędzie równy) w katalogach wydawanych przez producentów części ... a oni /IC/ jak i każda inna firma z nich korzysta.

to dziwne że w all-parts.pl nie mają takich problemów :roll: podałem VIN auta i mailem zwrotnym dostałem Odp. jakiej części dokładnie szukam :wink: ..... może po prostu w IC Jeleniogórskim w dupach im się poprzewracało od czasu jak się przenieśli na Wicka Pola :roll:

krotka - 23-11-2009, 22:03

Czy coś się zmieniło w sprawie zniżek? Dzisiaj w intercars na górczewskiej powiedziano, że na sam numer klienta już nie można nic załatwić ( była też karta, ta wcześniejsza - biała), stwierdzili, że teraz trzeba mieć ich własną kartę (nie mitsumaniakową tylko IC), żeby skorzystać z jakichkolwiek zniżek... Ktoś coś wie na ten temat?
tomusn - 24-11-2009, 00:05

krotka napisał/a:
stwierdzili, że teraz trzeba mieć ich własną kartę (nie mitsumaniakową tylko IC), żeby skorzystać z jakichkolwiek zniżek... Ktoś coś wie na ten temat?
jak sprzedawcy wyświetlił się komunikat o okazaniu karty, może nie wiedział o jaką kartę chodzi. nie twierdzę że tak jest, trzeba by to sprawdzić
Krzyzak - 24-11-2009, 08:13

w środę (tydzień temu) robiłem zakupy w IC - było po staremu
krotka - 24-11-2009, 11:09

Nie wiem, może ktoś wykazał się brakiem kompetencji/życzliwości, ale karta MM nie otworzyła tu żadnych drzwii :)
Może chronią się przed udostępnianiem numeru klienta osobom trzecim, ale jeśli numer jest na klub, a człowiek przychodzi z kartą klubową to chyba jakieś dziwne zagranie z ich strony...

Misiek :) - 24-11-2009, 11:53

dla większości, DLA WIĘKSZOŚCI napis wymagana karta a numer jest na klub to oznacza że karta klubowa
akbi - 24-11-2009, 16:30

krotka, na chwilę obecną się jedynie powtórzę:
http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=165