Nasze Miśki - Jak ja nienawidze poniedzialkow
pawela - 11-12-2008, 20:32
Cezar napisał/a: | londolut napisał/a: | Kiera extra, mówiłem ci Cezar, jak będzie, nie ? |
Mowiles, mowiles
londolut napisał/a: | Cezar napisał/a:
z auta zaden kabelek nie wystaje
No nie gadaj, że masz klakson na podzczerwień/bluetooth/wi-fi |
Serio, zaden kabel nie wystaje z auta. Przy ori kierownicy tez nic nie wystawalo, a klakson dzialal |
już otrzeźwiałem
kabelek będzie wystawał z naby, z tego miedzianego okręgu, a nie z kolumny
Cezar - 11-12-2008, 21:25
Hugo napisał/a: | Dolej do max. i przestanie się palić. |
no to zajade do znajomego i niech zaleje do maxa
pawela napisał/a: | kabelek będzie wystawał z naby, z tego miedzianego okręgu, a nie z kolumny |
dokladnie, kabel wystajacy z naby przytulilem do 1 kabla z kierownicy, a 2 kabelek od kiery bede musial przykrecic miedzy naba a kiera jako mase - powinno banglac
planuje wymiane "glosnika" klaksonu bo:
- w moim aucie dziala jeden
- jeden to tak troche dziwnie brzmi
- potrzebuje cos mocnego, a zarazem latwego w montazu
Hugo - 11-12-2008, 23:44
Cezar napisał/a: | potrzebuje cos mocnego, a zarazem latwego w montazu | Trąbkę se załóż.
londolut - 12-12-2008, 06:16
Hugo napisał/a: | Cezar napisał/a: | potrzebuje cos mocnego, a zarazem latwego w montazu | Trąbkę se załóż. | Na przykład taką
http://allegro.pl/item496...7_db_od_ss.html
Hugo - 12-12-2008, 16:11
londolut napisał/a: | http://allegro.pl/item496...7_db_od_ss.html | Ale jaja . Firma, która je sprzedaje mieści się w miejscowości, w której pracuję, a nawet o tym nie wiedziałem . Jaki ten świat mały...
Anonymous - 13-12-2008, 00:15
Cezar napisał/a: | Kiere zamontowalem, tak jak wczesniej pisalem w sobote |
dopiero zajrzałem fajnie sie prezentuje ale czy nie troche za mała ? ciekawe jak sie kręci ;> dużo razy musisz kręcić żeby koła były w maksymalnym wychyleniu ?
Cezar - 13-12-2008, 00:58
Ciekawa opcja, wpisze ja na liste zyczen, ktora bede realizowal za kilka miechow
Derpin napisał/a: | czy nie troche za mała ? ciekawe jak sie kręci ;> |
momo jest mniejsza od ori o jakies 2cm, a kreci sie jeszcze latwiej
Derpin napisał/a: | dużo razy musisz kręcić żeby koła były w maksymalnym wychyleniu ? |
jak nie zapomne to jutro sprawdze
rosomak1983 - 13-12-2008, 10:18
Derpin napisał/a: | ale czy nie troche za mała ? ciekawe jak sie kręci ;> |
ja mam jeszacze mniejsza, kręci sie super... jeszscze lepiej prowadzi.
Od teraz sportowe kiernie forever
londolut - 13-12-2008, 11:09
Derpin napisał/a: | dużo razy musisz kręcić żeby koła były w maksymalnym wychyleniu ? | To nie ma nic do rzeczy obrotów robi się tyle samo
Cezar - 19-12-2008, 02:15
Dolalem 50ml DOT3 i lapka od recznego zgasla
Teraz musze znalesc troche czasu na ten klakson, bo nie mam czym trabic na innych
Cezar - 12-01-2009, 02:15
Kolejny news, ale z dziedziny jak ja nienawidze
Po zaparkowaniu colta wczoraj w nocy uslyszalem delikatne sykanie z tylnego lewego kola. Poczatkowo myslalem ze to wentyl, ale tu niespodzianka - pieknie wpity w opone gwozdz Chcialem go poczatkowo wyjac ale zaczelo jeszcze szybciej sykac, wiec zostawilem tak jak bylo. Przestawilem tylko Colta blizej kompresora i co 2 godziny chodzilem dopompowac opone. Dzis wieczorem juz pod domem jest juz flak - czyli rano wymiana na letni zapas i jazda do wulkanizatora. Mam nadzieje ze da rade to naprawic i bedzie cacy, bo jakos w moim budzecie nie przewidzialem na ten rok 2 nowych zimowek
Z innej beczki: zamowilem i czekan na sonde lambda
Cezar - 12-01-2009, 15:01
Opona wymieniona - dobrze ze Sruba dal mi jedna zimowke gratis
Koszt podmiany i wywazenia - 15zl
Przyjechla dzis tez sonda lambda, a ze od wulkanizatora do mojego mechanika jest rzut kamieniem wiec i sonda zostala wymieniona - 40zl
Ta co byla w Colcie miala inne kolory kabli - 2 czarne, niebieski i bialy, nowa miala 2 biale, czarny i szary. Wszystko ladnie sie polaczylo, brak falowan obrotow. Teraz musze zalac do pelna i zrobic miejski test na spalanie
Rafal_Szczecin - 12-01-2009, 15:19
Cezar a ile Ci kociak palil, ze zdecydowales sie na zmiane lambdy ?
dwa biale to do podgrzewania .
z ciekawosci, jaka sonde kupiles ?
rosomak1983 - 12-01-2009, 15:43
Rafal_Szczecin napisał/a: | Cezar a ile Ci kociak palil, ze zdecydowales sie na zmiane lambdy ? |
Rafal_Szczecin napisał/a: | z ciekawosci, jaka sonde kupiles ? |
chciałbym sie dowiedziec tego samego
londolut - 12-01-2009, 15:48
Rafal_Szczecin, rosomak1983 - Czarek ma w podpisie spalanie Kociaka
Ja sugerowałem mu NGK/NTK ale wcześniej zamówił coś innego i nie wiem czy zdołał anulować zamówienie bo kupował na allegro
|
|
|