Nasze Miśki - Czerwony Colt CA4A
Krzyzak - 30-03-2022, 08:25
Było, było... Magdę z krówką ktoś jeszcze pamięta?
Marcino - 30-03-2022, 08:54
Wtedy taki wysyp coltów był jak teraz galanty, i odeszła większość do huty...
Jogurt - 30-03-2022, 12:55
Niestety ale ruda szmata nie ma litości dla japońskiej blaszki. Mechanika przeżyłaby 2 budy ale niestety ca0 to już rzadki widok. U mnie w mieście jezdzilo kilka, został tylko mój, na forum było tego zatrzęsienie teraz zostalo kilka/kilkanaście z tego połowa stoi u mkm
W@sio - 30-03-2022, 13:06
Jogurt napisał/a: | Dzisiaj mija 30 lat od pierwszej rejestracji Colta wiec trzeba znaleźć moment dla solenizanta | Jubilata gauganie A tak poważnie - ogromnie się cieszę, że Twoje auto wciąż żyje!
Hugo napisał/a: | jeszcze był pawela z tego co pamiętam. | ano był... mam z tym gamoniem niemal codzienny kontakt i powiem Wam, że czasem szuka CA0 GTi... chciałby wrócić do auta... I w sumie to było spoko auto, pamiętam jak kiedyś nim zjeżdżałem z krawężnika i stał na 3 kołach
Marcino - 30-03-2022, 15:36
Jogurt napisał/a: | z tego połowa stoi u mkm |
A co u MKM'a słychać?
Krzyzak - 31-03-2022, 07:31
Marcino napisał/a: | A co u MKM'a słychać? | a bardzo dobrze, jakoś miesiąc temu gadaliśmy
chociaż on teraz to bardzo mocno się w EA wgryza
Hugo - 31-03-2022, 07:42
Też mam cały czas kontakt z mkm, nie wiem czy Colty CA0 też robi, ale szykuje co chwila jakieś EA i całkiem spoko to wszystko wygląda
Marcino - 31-03-2022, 09:00
Krzyzak napisał/a: | chociaż on teraz to bardzo mocno się w EA wgryza |
jak rdza w nadkola...
Hugo napisał/a: | szykuje co chwila jakieś EA i całkiem spoko to wszystko wygląda |
To jest jak choroba.... raz złapiesz to juz nie odpuszczasz
jacek11 - 31-03-2022, 15:44
Szkoda, że już się nie udziela na forum.
Juiceman - 01-04-2022, 10:23
Marcino napisał/a: | Dobry wynik 30 lat. Moj galant bedzie miał 25 lecie w tym roku. |
Mój to młodziak, 19lat od pierwszej rejestracji
Jogurt - 01-04-2022, 12:23
Hugo napisał/a: | Też mam cały czas kontakt z mkm, nie wiem czy Colty CA0 też robi, ale szykuje co chwila jakieś EA i całkiem spoko to wszystko wygląda | ca0 nie robi bo brakło baz temu rekiny dziubie.
Cytat: | Mój to młodziak, 19lat od pierwszej rejestracji | mój 22 i nadkola trzeba robić. Na szczęście reszta budy dzwon.
Marcino - 04-04-2022, 09:44
Jogurt napisał/a: | ca0 nie robi bo brakło baz temu rekiny dziubie. |
Brakło baz... hmm a klient by sie znalazł na to ?
Co do galanta - moj syn juz mi powiedział wczoraj, ze jak za rok zrobi prawko to przejmuje galanta.... mowie mu ze duży na pierwsze auto, a on do mnie - z miesiac minie i sie opanuje - w myślach włąsnie o Colcie pomyślałem dla niego.
tościk - 04-04-2022, 09:49
Marcino napisał/a: | moj syn juz mi powiedział wczoraj, ze jak za rok zrobi prawko to przejmuje galanta.... mowie mu ze duży na pierwsze auto, a on do mnie - z miesiac minie i sie opanuje |
Jak się nauczy dużym, to nie będzie miał problemu małych prowadzić. Poza tym trochę nie rozumiem tego pojęcia "za duży". Jak się nie czuje gabarytów auta, to i małym się w bramę nie trafi. Żonę uczę jeździć outlanderem i nie narzeka
Jogurt - 04-04-2022, 20:16
Jak młody nie ma zacięcia sportowego to niech bierze gala. Do upalania lepszy colciak. Pali mniej, jest bardziej trwały i bezobsługowy, reczny na bębnach żyleta. Oc też bedzie miał niższe.
Marcino - 05-04-2022, 09:56
Jogurt napisał/a: | Oc też bedzie miał niższe. |
To napewno z Ojcem bedzie miał. Jeszcze rok musimy poczekać, ale w tym czasie można zaczać myśleć.
tościk napisał/a: | ak się nauczy dużym, to nie będzie miał problemu małych prowadzić. |
Ale ja to powiedziałem bardziej po to aby galanta chronić... nie dam na pierwsze auto, coś na F (francuskie ) kupie albo niemieckie najlepsze...
|
|
|