Opolskie - Spoty ;)
Mithrill - 04-05-2010, 00:25
Siemanko!
Szkoda, że tak późno się zalogowałem na forum, bo bym często wpadał na spociska
Może na następne zajrzę. Oby nie kolidowało z grafikiem. Poza tym oddaję Lancera do mechanika i zapewne nieco to potrwa...
Pytanie organizacyjne. Rozumiem, że Marti jest dystrybutorem gadżetów dla mitsumaniaków? Zawsze na spocie można coś zakupić? Myślę nad naklejką...
Marti - 04-05-2010, 10:25
Mithrill napisał/a: | Rozumiem, że Marti jest dystrybutorem gadżetów dla mitsumaniaków? Zawsze na spocie można coś zakupić? Myślę nad naklejką... |
Dobrze rozumiesz, posiadam nalepki boczne oraz małą z klubowym napisem + inne "zabawki".
EDIT: "spotowy" weekend majowy w naszym regionie nie wypalił więc może jakieś propozycję na kolejne dni?
Mithrill - 21-05-2010, 23:44
prelud napisał/a: | a oto kilka fotek |
Tak patrzę... i chyba będę musiał zakupić Galanta, żeby nie odstawać za bardzo . Chociaż różnorodność też jest dobra. W dodatku u mnie w miasteczku pojawił się Avance w sedanie... i bardzo mi się podoba. Zaczyna mi się "hype" na czarnego Galanta Avance - mniam!
PS. Mam nadzieję, że żadnego Mitsumaniaka nie dotknęła szalejąca powódź! Jak tylko sytuacja powróci do normy, to trzeba będzie pomyśleć o spocie. Za 2 tyg. wyprowadzam się do Kędzierzyna. Będę miał nieco dalej do stolicy województwa
prelud - 22-05-2010, 19:01
Mithrill napisał/a: | prelud napisał/a: | a oto kilka fotek |
Tak patrzę... i chyba będę musiał zakupić Galanta, żeby nie odstawać za bardzo . Chociaż różnorodność też jest dobra. W dodatku u mnie w miasteczku pojawił się Avance w sedanie... i bardzo mi się podoba. Zaczyna mi się "hype" na czarnego Galanta Avance - mniam!
PS. Mam nadzieję, że żadnego Mitsumaniaka nie dotknęła szalejąca powódź! Jak tylko sytuacja powróci do normy, to trzeba będzie pomyśleć o spocie. Za 2 tyg. wyprowadzam się do Kędzierzyna. Będę miał nieco dalej do stolicy województwa |
jak cos moj jest na sprzedaz
Mithrill - 25-05-2010, 10:08
prelud napisał/a: | jak cos moj jest na sprzedaz |
Ładna sztuka, dopieszczona. Niestety kasy "na już" nie mam, dlatego póki co "nakręcam" się na Galanta
PS. Ktoś wybiera się do Kamienia Śląskiego na (kliknij plakat po więcej info):
Ja swoim truchłem nie mam się co ścigać, ale popatrzeć można. Poza tym, to niezła okazja na zlot. Jakiś czas temu rządził tam pewien pan w Lancerze EVO
Marti - 04-06-2010, 22:46
Wracam do starego tematu spotu w naszym regionie... może jakieś propozycje skoro pogoda wraca . Proponuję 19.06.2010 godz. 15:00 - miejsce: zajazd " U Dziadka" Opole
Lista:
1. Marti + Arleta
magiczny89 - 04-06-2010, 23:50
Marti napisał/a: | Proponuję 19.03.2010 godz. 15:00 - miejsce: zajazd " U Dziadka" Opole |
Chyba już nie aktualne
Ale jak chodziło o 19.06 to fajnie ale dlaczego spot musi być w sobotę???? Ja w sobotę niestety pracuje
Mithrill - 05-06-2010, 00:50
Marti napisał/a: | Proponuję 19.03.2010 godz. 15:00 |
Choroba... nie mam wehikułu czasu
Jeżeli nie będę pracował i nie będę w Kędzierzynie, to wpadnę. Ale póki co nie wpisuję się na listę.
Marti - 06-06-2010, 09:25
Mithrill napisał/a: | Choroba... nie mam wehikułu czasu |
Już poprawione, oczywiście że czerwiec wchodzi w grę
magiczny89 napisał/a: | dlaczego spot musi być w sobotę???? |
Nie musi, poprostu zaproponowałem, jak większości będzie odpowiadała niedziela to czemu nie.
magiczny89 - 06-06-2010, 10:27
No to ja byłbym za tym żeby spot był w niedziele
gigant87 - 06-06-2010, 15:00
Jeśli będę już po sesji to z przyjemnością!
Marti - 13-06-2010, 11:12
Widzę, że nic ze spotu opolskiego nie wyjdzie i wydaje mi się że byłoby nonsensem żeby 2 osoby z Brzegu jechały do Opola po to żeby się spotkać. Skoro nie ma odzewu od nikogo więcej przesuwam spot na 27.06.2010 w rejonie Brzegu chyba że będzie chęć udziału osób z innych części województwa ( myślę o deklaracji wiążącej a nie może jak coś tam, każdy mam wrażenie jest w stanie zaplanować z wyprzedzeniem takie spotkanie - trzeba tylko chcieć)
Po raz kolejny jestem mocno rozczarowany kompletnym brakiem zainteresowania spotkaniami w naszym województwie..... no cóż wychodzi na to że opolscy mitsumaniacy nie mają takich potrzeb.
Ciśnie mi się na usta pytanie czy DAMY RADĘ 27.06? spotkać się w ilości więcej niż 2 auta?
magiczny89 jakie miejsce do czasu jego ewentualnej zmiany przez innych chętnych proponujesz? może Otmuchów, jak spot nie wyjdzie to przynajmniej jest szansa na miły dzionek nad wodą tym bardziej że pogoda zaczyna dopisywać a i widok z wieży Otmuchowskiej jest niczego sobie.
Mithrill - 13-06-2010, 12:28
Marti napisał/a: | ( myślę o deklaracji wiążącej a nie może jak coś tam, każdy mam wrażenie jest w stanie zaplanować z wyprzedzeniem takie spotkanie - trzeba tylko chcieć) |
Łatwo powiedzieć kiedy ma się grafik ustalony z miesięcznym (zapewne) wyprzedzeniem, albo jest się szefem dla samego siebie. Ja nie mam tak kolorowo. Jak można coś planować, skoro wg mojej szefowej miałem od piątku zamieszkać w Kędzierzynie na 2 (!!!) miesiące, po czym zadzwoniła do mnie wczoraj informując, że na miesiąc wyprowadzam się do Sobótki pod Wrocławiem. Zupełnie nie wiem co mnie tam czeka i tak już od ładnych kilku tygodni. Na pewno nie będę miał stałego dostępu do netu w "hotelu", w którym zamieszkam już jutro. Jak się już sytuacja ustabilizuje, to wtedy będę mógł pomyśleć o spotach.
Ja nie mogę niczego planować, bo taką mam w tym momencie pracę, w której wszystko zmienia się z dnia na dzień. Uspokoi się dopiero po wakacjach (mam taką nadzieję).
Może jakimś trafem wypadnie tak, że spot odbędzie się kiedy będę miał wolne - wtedy na pewno wpadnę (i będą 3 auta, wow! ).
PS. Skoro u nas odzew na spoty jest tak lichy, to może lepiej byłoby się "podpiąć" pod inne województwo?
Marti - 13-06-2010, 13:02
Cytat: | PS. Skoro u nas odzew na spoty jest tak lichy, to może lepiej byłoby się "podpiąć" pod inne województwo? |
Swego czasu bywałem na każdym spocie w sąsiednim regionie a i koledzy z tamtego regionu odwiedzili nas w Opolu dzięki czemu było 13 aut ale takie wizyty u sąsiadów powinny być dodatkiem do tego co dzieję się u nas a nie standardem zastępującym nasze spoty.
Nikogo nie chcę rozliczać więc nie ma co tłumaczyć, wiem Mithrill że masz szczere chęci i rozumiem sytuację o której piszesz. Nie chciałem byś odebrał mojego posta jako personalną wycieczkę, pisałem ogólnie.
Mam nadzieję że niedługo uda nam się zorganizować. Ja się dostosuję ponieważ pracuję jak pracownicy urzędów państwowych
Mithrill - 13-06-2010, 14:12
Spoko... tylko piszę jak to u mnie wygląda. Chęci mam, ale sytuacja nie pozwala. Mam nadzieję, że szybko się to zmieni. W końcu w lipcu będzie urlop, to będzie więcej czasu.
Zauważyłem, że jest problem z zebraniem ekipy na spota. Szkoda.
A jakby tego wszystkiego było mało, to uszkodziłem dziś mechanizm opuszczania szyb (tzn. sam ze starości się rozsypał) i nie pojadę jutro Lancerem. Maskara. Nigdzie nie mogę znaleźć zamienników. Ciekawe co jeszcze ten dzień przyniesie.
|
|
|