Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem
Anonymous - 28-06-2006, 14:25
akbi napisał/a: | ...oraz publiczne zebrania, na których mówi się o szkodliwości piłki nożnej. |
Zwłaszcza po mocnym kopnięciu i nieudanym przyjęciu na twarz lub krocze.
akbi - 30-06-2006, 15:12
Miasto, w którym wychowywał się trener niemieckiej reprezentacji Jürgen Klinsmann nazwało jego imieniem jedną z ulic.
Ciekawe czy, któreś polskie miasto nazwie ulicę imieniem Janasa
... ale tak powaznie to ja nie jestem za zmianą selekcjonera naszej reprezentacji.
Anonymous - 30-06-2006, 15:29
Boje sie ze jesli P. Janas by zostal na stanowisku to znowu zacznie rewolucje i eksperymenty
Anonymous - 30-06-2006, 15:50
Janas niech wraca do KKS Amica Poznań
igi - 30-06-2006, 15:56
borecki napisał/a: | Boje sie ze jesli P. Janas by zostal na stanowisku to znowu zacznie rewolucje i eksperymenty |
Może to i dobrze. Trzeba wypróbować młodych piłkarzy i poświęcić el. ME na to. I tak jest znienawidzony w kraju to niech daje szanse pograć młodym
akbi - 30-06-2006, 16:05
igi napisał/a: | borecki napisał/a: | Boje sie ze jesli P. Janas by zostal na stanowisku to znowu zacznie rewolucje i eksperymenty |
Może to i dobrze. Trzeba wypróbować młodych piłkarzy i poświęcić el. ME na to. I tak jest znienawidzony w kraju to niech daje szanse pograć młodym |
Engel, Boniek, i cała reszta też była znienawidzona.
Myślę, że jakby trenerem został Kasperczak czy Smuda to na początku by ich nosili na rękach, ale jak by nie awansowała Polska do ME to by skończyli tak samo jak Janas.
Od taki Polski naród - wiecznie nie zadowolony.
Ja uważam, że wbrewe obawom przed Mistrzostwami nie zrobił wiekszych pomyłek w doborze składu.
Dudek czy Frankowski napewno nie zagrali by lepiej aniżeli Boruć i Jeleń, a to własnie tacy piłkarze jak Boruc, Jeleń, Bosacki czy Smolarek dla mnie byli najlepszymi graczami Polski.
Poporstu nie wyszło - to tylko sport
igi - 30-06-2006, 16:10
akbi napisał/a: | Engel, Boniek, i cała reszta też była znienawidzona.
Myślę, że jakby trenerem został Kasperczak czy Smuda to na początku by ich nosili na rękach, ale jak by nie awansowała Polska do ME to by skończyli tak samo jak Janas. |
To więcej niż pewne
Tylko niech trener da szanse młodym (typu Jeleń i Brożek (choć Brożek to chyba grać nie umi ) i Burkhart).
Chooper - 30-06-2006, 16:45
igi napisał/a: | choć Brożek to chyba grać nie umi |
nie chyba...
McDoune - 30-06-2006, 18:14
akbi napisał/a: |
Dudek czy Frankowski napewno nie zagrali by lepiej aniżeli Boruć i Jeleń, a to własnie tacy piłkarze jak Boruc, Jeleń, Bosacki czy Smolarek dla mnie byli najlepszymi graczami Polski.
Poporstu nie wyszło - to tylko sport |
Z tym Borucem to chyba trochę przesadziłeś
Grześku - 01-07-2006, 11:23
McDoune napisał/a: | Z tym Borucem to chyba trochę przesadziłeś |
hmm, dlaczego? Mi też wydaje się że Boruc stanął na wysokości zadania.
McDoune - 01-07-2006, 12:51
Ja jakoś nie mogę się do niego przekonać. Z bramki nie wychodzi właściwie wcale, jakiś super szybki też nie jest. W meczu z Niemcami tak na dobrą sprawę to albo rywala go trafieli, albo trafiali w poprzeczki no i ten mecz z Kostaryką... według mnie z jedna, dwie na prawdę udane interwencje to jak na mundial nieco mało
JCH - 01-07-2006, 19:18 Temat postu: MŚ w kopaniu bali "Codzienna tęsknota za rozumem w spojrzeniu Rooney'a to nie przypadek."
Komentarz M.Szczęsnego w studiu TVP2 po analizie akcji, po której to w/w zobaczył czerwoną kartkę.
McDoune - 01-07-2006, 23:52
no i stało się, Brazylia za burtą...
Powiem szczerze, że bardzo pozytwnie zaskoczył mnie Zidane, którego nigdy za bardzo nie lubiłem, a tutaj rozgrywa niemalże turniej życia. Wielki szacunek dla starego mistrza juz za bramkę w poprzednim meczu, przeciwko Hiszpanii a to co robił dzisiaj to było mistrzostwo świata
Cezar - 02-07-2006, 02:12
Szok, ale taki pozytywny. Przed meczem Francje spisalem na straty a tu taka niespodzianka
No i mamy w polfinalach 4 europejskie zespoly
Anonymous - 02-07-2006, 02:47
Co prawda nie lubie zabojadow ale szykuje sie ladny mecz Francja - Portugalia
|
|
|