Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)
Anonymous - 10-07-2009, 16:36
lekki przestoj jak zwykle terminy sie wleka ale sie ruszylo - dach wspawany,
ogolnie blacha jest przygotowywana do malowania, jest troche zabawy bo ma byc minimum szpachli i blacharz ma zabawe ze wspawanymi wczesniej elementami.Wyglada coraz lepiej
Anonymous - 27-12-2009, 13:42
Dobra czas odkopac temat.Zdecydowałem ze colcik bedzie oklejany...
Nie chcialbym zeby to byl kolor jednolity tylko barwy klubowo rajdowe.
Chciałbym żebyście Panowie wklejali TUTAJ ewentualne projekty zdjecia.
Motywy czy elelmenty na pewno bede chcial wykorzystac wiec daje wam wolną ręke mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie ;p
bwr
macia - 27-12-2009, 13:49
He he Browciu, Ty naklejasz, a ja muszę chyba odklejać Przeglądu nie mogę zrobić i trzeba chyba zedrzeć 3 folie Szkoda, bo trochę to zmieni wygląd czarnucha.
mkm - 27-12-2009, 13:53
Browar, ale jak?
Czarny podklad i na to wyciete wzory, caly w folie i na to druga warstwa wzoru, czy bedziesz folie zadrukowywal?
Anonymous - 27-12-2009, 14:06
macia napisał/a: | He he Browciu, Ty naklejasz, a ja muszę chyba odklejać Przeglądu nie mogę zrobić i trzeba chyba zedrzeć 3 folie Szkoda, bo trochę to zmieni wygląd czarnucha. |
oj Macia Macia rusz troche tylek pojezdzij nie wierze zeby nie bylo stacji na ktorej by na to nie przymkneli oka popytaj znajomych takto sie robi.Ja przez 5 lat jak jezdze nie mialem z tym problemów...Straszni biurokraci tam u was w Lublinie ;p
Jakie 3 folie bys musial zdrapywac?
mkm napisał/a: | Browar, ale jak?
Czarny podklad i na to wyciete wzory, caly w folie i na to druga warstwa wzoru, czy bedziesz folie zadrukowywal? |
Macku nie bede tego robil ja, auto bedzie przygotowane pod zafoliowanie jak to beda robic - nie wiem.Nie martwie sie o to poniewaz wiem ze maja w tym doswiadczenie -Caly serwis Kuzaja jak i jego prywatne auta.
mkm - 27-12-2009, 14:28
Dopytaj, bo od tego zalezy co mozna wymyslac.
Podlinkuj jakies "wzory" ktore Ci sie podobaja.
pyjte - 27-12-2009, 14:33
Browaciu kochany będziesz go całego oklejał jako całość folią wylewaną ?
Czy jako pojedyncze naklejki na wylewce :>? na jakim tle ?
Czy będziesz to robił zwykłym oracalem ;>?
uuu nie doczytałem
Browar napisał/a: | Macku nie bede tego robil ja, auto bedzie przygotowane pod zafoliowanie jak to beda robic - nie wiem.Nie martwie sie o to poniewaz wiem ze maja w tym doswiadczenie -Caly serwis Kuzaja jak i jego prywatne auta. |
Co nie zmienia faktu tak jak mkm napisał że trzeba troche wiedzieć jak będzie zrobione żeby coś wybrać konkretniejszego
Anonymous - 27-12-2009, 15:11
panowie jestem na orange free i mam bardzo maly transfer foto juz zebralem ale zeby je umiescic musze byc w domku, dzis lub jutro je zamieszcze i wyciagniemy z nich wszystko co najlepsze ok ?
Kleju - 27-12-2009, 16:17
Może tak W czechach w wyścigach górskich taki startuje, widziałem jak 550 koni robi swoje (zajął 1-wsze miejsce w generalce)
robertdg - 27-12-2009, 16:21
Kleju, zwróć uwage jakie szerokie tylne lacie ma ten bialy, ja podejrzewam ze gdzies kolo 235
Kleju - 27-12-2009, 16:38
Nom, ale napęd awd
Anonymous - 27-12-2009, 20:28
Wiec Panocki wklejam co prawda nie wszystkie bo jest tego od groma barwy teamowe rajdówek.Jest tutaj tego troche wiec prosze o cierpliwosc do ladowania grafiki
Ogolnie chcialbym zeby na aucie sie pojawily:
- loga naszego klubu
- coltmani
- ralliart
- znak kraju kwitnącej wiśni
- mitsubishi motors
- naszego krakowskiego klubu CA4A TEAM
- moich sponsorów Technika Foliowania Kraków
- Mojego blacharza Szybki Promotions
- z lista obecnosci firm jakich jest poszczególny sprzęt sobie daruje
- jedynie moge dac krakowska firme w której zaopatrzam sie we wszelkie płyny "ustojowe" MOTUL pod nazwą MOTUL
co jeszcze zeby miejsca starczylo poadwajcie pomysły
Chcialbym zeby czesc zderzaka/ czesc maski tylko ten troidalny garb/ caly dach i cala klapa byly jednolitego koloru na wzor tych rajdowek nie koniecznie czarny kolor, ogolne załozenie jest takie zeby colcik w calym swoim hot-hatchowym minimalizmie nabral masywności / pękatości jak jakaś żaba - niczym projekt moster ;p :
a boki np tak jak w przypadku subaru intercars - w znak kwitnącej wiśni / ralliart...cos w ten deseń
Jogurt - 27-12-2009, 23:00
Browar napisał/a: | ogolne załozenie jest takie zeby colcik w calym swoim hot-hatchowym minimalizmie nabral masywności / pękatości jak jakaś żaba | to może uderz do kierownictwa sieci handlowej ŻABKA dostaniesz barwy, sponsora i będzie żabopodobny
a na serio: ja bym poszukał wszystkich możliwych rajdówek mitsu, wybrał najciekawszą dla mnie i tam upchnął
Browar napisał/a: | - loga naszego klubu
- coltmani
- naszego krakowskiego klubu CA4A TEAM
- moich sponsorów Technika Foliowania Kraków
- Mojego blacharza Szybki Promotions |
londolut - 27-12-2009, 23:04
A ja coś pokminie w PS`ie i zapodam
Wszyc - 28-12-2009, 01:24
Ja bym uderzył w historie rajdową mitsu w klasyki jak stary galant E3 w barwach teamowych lub Starion
|
|
|