To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chce kupić VR4 - Kolejne VR4 do kupienia?

piotrkor1 - 09-05-2012, 15:11

Derpin napisał/a:
Pany to auto jest z Bułgarii czy Ruminu, tam zostało przełożone metodą Poniatowską czyli nowe otwory w starej org grodzi, zanim przyjechało do Niemiec kosztowało około 9 tys euro, po przekroczeniu granicy i zawitaniu w hamburgu cena skoczyła do obecnej, żeby ludzie myśleli że to zupełnie nowe i inne auto w ogłoszeniach.

Jakiś czas temu był tak galant w Bułgarii chyba na aukcji mobile de. za ok30tys PLN.

Anonymous - 09-05-2012, 15:18

piotrkor1 napisał/a:
Derpin napisał/a:
Pany to auto jest z Bułgarii czy Ruminu, tam zostało przełożone metodą Poniatowską czyli nowe otwory w starej org grodzi, zanim przyjechało do Niemiec kosztowało około 9 tys euro, po przekroczeniu granicy i zawitaniu w hamburgu cena skoczyła do obecnej, żeby ludzie myśleli że to zupełnie nowe i inne auto w ogłoszeniach.

Jakiś czas temu był tak galant w Bułgarii chyba na aukcji mobile de. za ok30tys PLN.

i to dokładnie ta sama szuka, tylko teraz w bogatszym kraju szuka nowego chętnego.

Tomek - 09-05-2012, 15:37

swinks_UK napisał/a:
Tomek, prosze cie... :mrgreen:
Jakby to było autko kochajj'a to OK. Ale to jest golas i widać że w przeciętnym stanie :wink:
Po prostu kogoś fantazja poniosła.

napisałem "jeśli"
ja ze zdjęć nie czytam stanu

zapytam kochajj'a, czy by oddał za te pieniądze

piotrkor1, Derpin, nie macie co robić, że aut szukacie w Rumunii ??

piotrkor1 - 09-05-2012, 16:03

tomek84 napisał/a:
swinks_UK napisał/a:
Jakby to było autko kochajj'a to OK. Ale to jest golas i widać że w przeciętnym stanie :wink:

napisałem "jeśli"

Ja ostatnio znalazłem VR-4 sedan i do tego manual w Anglii.Wpłaciłem nawet 500 GBP zaliczki i załatwiłem transport.Niebawem otrzymałem takiego oto e-maila cytuję:
"Hi the car has been removed from sale
As the engine has started knocking bottom end due to lack of oil sorry for any inconvenience mechanics will look at the damage on Wednesday but it looks like its being returned to the place I bought it from for a full refund"
Teraz czekam na zwrot kasy.

Anonymous - 09-05-2012, 16:16

tomek84 napisał/a:

jak byłem na etapie zastanawiania się co po białasie myślałem też na vrką :P i jakoś tak jak przeglądasz ogłoszenia z całej europy czarnych sedanów w tiptronicu to zawsze przez pewien czas pokazywało mi się to auto :P

Leny - 09-05-2012, 18:27

Derpin napisał/a:
tomek84 napisał/a:

jak byłem na etapie zastanawiania się co po białasie myślałem też na vrką :P i jakoś tak jak przeglądasz ogłoszenia z całej europy czarnych sedanów w tiptronicu to zawsze przez pewien czas pokazywało mi się to auto :P

Tak to autko było było.....ja już dłuży czas szukam vr-4...ale chyba się wyleczyłem :cry:

kochajj - 10-05-2012, 09:59

tomek84 napisał/a:
swinks_UK napisał/a:

napisałem "jeśli"

Po tym sezonie i z "bezawaryjnym" zakutym silnikiem i mocą min 600km - 40.000E :lol:

robertdg - 11-05-2012, 17:54

Derpin, to nie jest Rumuńska VR-a
piotrkor1 - 11-05-2012, 19:26

robertdg napisał/a:
Derpin, to nie jest Rumuńska VR-a

Dlaczego tak sądzisz?

robertdg - 12-05-2012, 09:37

Tamta vr-a miała swoją stronę i opis całej przeróbki, ponadto w Berlinie stoi jeszcze jeden Galant VR-4 LHD w barwie białej
piotrkor1 - 12-05-2012, 10:58

robertdg napisał/a:
Tamta vr-a miała swoją stronę i opis całej przeróbki, ponadto w Berlinie stoi jeszcze jeden Galant VR-4 LHD w barwie białej
Masz może link do ten strony z przeróbką?
marcinzam - 24-05-2012, 20:42

piotrkor1 napisał/a:
tomek84 napisał/a:
swinks_UK napisał/a:

napisałem "jeśli"

Ja ostatnio znalazłem VR-4 sedan i do tego manual w Anglii.Wpłaciłem nawet 500 GBP zaliczki i załatwiłem transport.Niebawem otrzymałem takiego oto e-maila cytuję:
"Hi the car has been removed from sale
As the engine has started knocking bottom end due to lack of oil sorry for any inconvenience mechanics will look at the damage on Wednesday but it looks like its being returned to the place I bought it from for a full refund"
Teraz czekam na zwrot kasy.

zaliczka wpłacona przez Western Union ?

[ Dodano: 24-05-2012, 20:43 ]
Czy TEN Legnum był już na aukcji ?

piotrkor1 - 24-05-2012, 20:48

Nie zaliczka wpłacona przez PKO BP już zwrócona.Teraz mam inny problem kupiłem auto nie mam jak je przywieźć bo przewoźnik najpierw mówił o transporcie za 1500zł a teraz wyszło na to,że mam mu dać kasę i on poleci do UK przyjedzie nim do Polski.Chyba coś nie hallo.
swinks_UK - 24-05-2012, 21:42

Bardzo nie halo. :!:

Ty weź i pakuj się w samlot i odbieraj auto osobiście. Sam sie nim przykulasz do PL.
Jakbyś potrzebował więcej szczegółów jak to ogarnąć to na PW.

robertdg - 24-05-2012, 21:49

marcinzam napisał/a:
Czy TEN Legnum był już na aukcji ?
Systematyznie co jakiś czas się pokazuje na allegro