To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Rozmówki łódzkie

junior81 - 04-05-2009, 20:05

Hola Hola ja chciałem grzecznie podziękować za gościnę a nie przysparzać nowych gości. :? . No jak tak dalej sprawa sie potoczy to następnym razem Mama mnie miotłą przegoni.
P.S. Forest podziękowania dla Mamusi i Madzi (zupka wyśmienita).

amrowczynski - 04-05-2009, 20:14

http://w892.wrzuta.pl/obr...A/mmitsumaniaki

prosze bardzo wersja kobieca narazie bez napisów

http://moto.allegro.pl/it...e_aerograf.html

a i jestem w stanie zrobić coś takiego na maskach smochodów i nie tylko na maskach
ii nie tylko ,te wzory są przykładowe

maly124 - 04-05-2009, 21:53

nono ładne wzorki może się skusze adaśko naprawde ładne
vendetta - 04-05-2009, 21:56

amrowczynski, te naklejki to tak nie bardzo mi podchodzą, jeśli już to mogły by być mitsumaniaki plus jakaś łódeczka symbolizująca województwo łódzkie, no ale to moje zdanie i w sumie nie wiem czy jest sens zmieniać symbolikę.
Za to obrazki aerografem to super sprawa :D Czy mogą być też małe? czy tylko takie wielkie na całą maskę? Jeśli na prawdę potrafisz takie cuda wyczarować to wielki szacun 8)

amrowczynski - 04-05-2009, 21:59

vendetta co do loga klubowego to nie mam ochoty zmieniać orginau tylko takie małe poprawki
dla wyjątkowych potrzeb a co do grfu to podajesz wymiar i masz

kizia-mizia - 06-05-2009, 11:47

Widziałam w poniedziałek na Okrajszowie w pod Radomskiem srebrnego L200. Niestety nie zdążyłam dopatrzeć się nr. rejestracji :( . Za szybko śmignął. Ciekawe czy to ktoś z naszych?
iza - 07-05-2009, 00:24

vendetta :D :D pizza smakowała??
vendetta - 07-05-2009, 08:07

jak zawsze :) Dzięki :P
misiek-misiek - 08-05-2009, 13:33

iza napisał/a:
vendetta :D :D pizza smakowała??

Żeby nie było, bo zapomniałem :oops: Nam dwa tygodnie temu też smakowała, nawet resztę wziąłem do domu i zjadłem na kolację :twisted: taka dobra. A ta cena :idea:

jacek11 - 08-05-2009, 16:52

misiek-misiek napisał/a:
A ta cena :idea:

To tam też mamy rabat? :mrgreen:

misiek-misiek - 08-05-2009, 19:47

jacek11 napisał/a:
To tam też mamy rabat? :mrgreen:

...jakby ci to powiedzieć.... :D

pamar - 15-05-2009, 16:13

A co tu tak cicho się zrobiło :?:
iza - 16-05-2009, 02:41

:D :D :D a JA nie spe hihi ..............
ok ide spac :?

Dynamind - 16-05-2009, 22:11
Temat postu: pierwsza guma
cześć, dzisiaj złapałam pierwszą w życiu gumę...
Zawsze skóra mi na plecach cierpła , gdy o tym myslałam i chciałam by stało sie to gdzieś blisko domu. Niestety złośliwość rzeczy martwych sprawiła , że wypadek miałam na trasie , 200km od domu.

Cóż , na szczęście blisko miasta, na Zagłębiu Śląsko Dąbrowskim, jednak po 15 trudno o czynny warsztat wulkanizacyjny. Wymiana na zapasówkę poszła ...jakoś...a le jak sie coś pierwszy raz robi , to trudno o wprawę. Na szczęście ktoś się zatrzymał i bezinteresownie pomógł (bardzo rzadka sprawa w dzisiejszych czasach).

Oponę przebitą naprawiłam w małym zakładzie wulkanizacyjnym , świadczącym usługi na telefon, bo już było zamknięte...
Tak sobie myślę, fajnie że są jeszcze ludzie, którzy pomagają....
nawet nie chcę mysleć , co bym zrobiła w podobnej sytuacji w nocy na trasie...

PS: po ostatniej awarii w seacie ojca umiem holować, więc jak będzie trzeba to z pewnością się zatrzymam ..... :)

vendetta - 16-05-2009, 22:32

A no widzisz Aniu, wszystko zależy

Ja wprawę nabyłam i umiem , ale nie powiem , że kobiecie jest łatwo ;/ Fajnie, że są ludzie którzy potrafią pomóc bezinteresownie. Ważne, że Colt śmiga. Do zobaczenia na spocie :)