Łódzkie - Rozmówki łódzkie
junior81 - 04-05-2009, 20:05
Hola Hola ja chciałem grzecznie podziękować za gościnę a nie przysparzać nowych gości. . No jak tak dalej sprawa sie potoczy to następnym razem Mama mnie miotłą przegoni.
P.S. Forest podziękowania dla Mamusi i Madzi (zupka wyśmienita).
amrowczynski - 04-05-2009, 20:14
http://w892.wrzuta.pl/obr...A/mmitsumaniaki
prosze bardzo wersja kobieca narazie bez napisów
http://moto.allegro.pl/it...e_aerograf.html
a i jestem w stanie zrobić coś takiego na maskach smochodów i nie tylko na maskach
ii nie tylko ,te wzory są przykładowe
maly124 - 04-05-2009, 21:53
nono ładne wzorki może się skusze adaśko naprawde ładne
vendetta - 04-05-2009, 21:56
amrowczynski, te naklejki to tak nie bardzo mi podchodzą, jeśli już to mogły by być mitsumaniaki plus jakaś łódeczka symbolizująca województwo łódzkie, no ale to moje zdanie i w sumie nie wiem czy jest sens zmieniać symbolikę.
Za to obrazki aerografem to super sprawa Czy mogą być też małe? czy tylko takie wielkie na całą maskę? Jeśli na prawdę potrafisz takie cuda wyczarować to wielki szacun
amrowczynski - 04-05-2009, 21:59
vendetta co do loga klubowego to nie mam ochoty zmieniać orginau tylko takie małe poprawki
dla wyjątkowych potrzeb a co do grfu to podajesz wymiar i masz
kizia-mizia - 06-05-2009, 11:47
Widziałam w poniedziałek na Okrajszowie w pod Radomskiem srebrnego L200. Niestety nie zdążyłam dopatrzeć się nr. rejestracji . Za szybko śmignął. Ciekawe czy to ktoś z naszych?
iza - 07-05-2009, 00:24
vendetta pizza smakowała??
vendetta - 07-05-2009, 08:07
jak zawsze Dzięki
misiek-misiek - 08-05-2009, 13:33
iza napisał/a: | vendetta pizza smakowała?? |
Żeby nie było, bo zapomniałem Nam dwa tygodnie temu też smakowała, nawet resztę wziąłem do domu i zjadłem na kolację taka dobra. A ta cena
jacek11 - 08-05-2009, 16:52
misiek-misiek napisał/a: | A ta cena |
To tam też mamy rabat?
misiek-misiek - 08-05-2009, 19:47
jacek11 napisał/a: | To tam też mamy rabat? |
...jakby ci to powiedzieć....
pamar - 15-05-2009, 16:13
A co tu tak cicho się zrobiło
iza - 16-05-2009, 02:41
a JA nie spe hihi ..............
ok ide spac
Dynamind - 16-05-2009, 22:11 Temat postu: pierwsza guma cześć, dzisiaj złapałam pierwszą w życiu gumę...
Zawsze skóra mi na plecach cierpła , gdy o tym myslałam i chciałam by stało sie to gdzieś blisko domu. Niestety złośliwość rzeczy martwych sprawiła , że wypadek miałam na trasie , 200km od domu.
Cóż , na szczęście blisko miasta, na Zagłębiu Śląsko Dąbrowskim, jednak po 15 trudno o czynny warsztat wulkanizacyjny. Wymiana na zapasówkę poszła ...jakoś...a le jak sie coś pierwszy raz robi , to trudno o wprawę. Na szczęście ktoś się zatrzymał i bezinteresownie pomógł (bardzo rzadka sprawa w dzisiejszych czasach).
Oponę przebitą naprawiłam w małym zakładzie wulkanizacyjnym , świadczącym usługi na telefon, bo już było zamknięte...
Tak sobie myślę, fajnie że są jeszcze ludzie, którzy pomagają....
nawet nie chcę mysleć , co bym zrobiła w podobnej sytuacji w nocy na trasie...
PS: po ostatniej awarii w seacie ojca umiem holować, więc jak będzie trzeba to z pewnością się zatrzymam .....
vendetta - 16-05-2009, 22:32
A no widzisz Aniu, wszystko zależy
Ja wprawę nabyłam i umiem , ale nie powiem , że kobiecie jest łatwo ;/ Fajnie, że są ludzie którzy potrafią pomóc bezinteresownie. Ważne, że Colt śmiga. Do zobaczenia na spocie
|
|
|