To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

Frost - 21-04-2010, 14:10

moja propozycja - chłosta dla Krzycha :D

za to ze jeszcze tym jeździ, no chyba ze silnik pojedzie na złom a nie na regeneracje

idas - 21-04-2010, 14:23

Wszyc napisał/a:
oj leciutkie przedmuchy są :D :D :D :D

Masakra:D Ale i tak ładnie cyka:] Jak moja stara corolla E8 DX:)

Wszyc - 21-04-2010, 14:26

Ale mi dziś humor dopisuje :D

Limitowana edycja Mitsubishi kameleon :D :D :D

Wierzcie mi na żywo jeszcze 3x bardziej się to rzuca w oczy :D

Miejsca po lakierowaniu:

Jak to powiedziało wiele osób jak to mój misio po remoncie jest odpicowany :D dalej ktoś chce się zamienić? :D

Frost - 21-04-2010, 14:31

eeee tam, nie martw się jak byś się zdecydowal i ogarniemy silnik, to się pomaluje całe auto
Wszyc - 21-04-2010, 14:34

Na razie z powodu funduszy plan jest taki zajeździć do końca przez najbliższe 2 lata nie wiem czy będzie mnie stać na pomalowanie wycieraczek chociaż :P
Frost - 21-04-2010, 14:37

no pomalowanie autka to ok.1,5zł to troche jest sosu do wydania a jeszcze silnik do ogarniecia
Wszyc - 21-04-2010, 14:46

łoł mistrzu ja to wydałem w malowanie 1/3 części auta 1750zł to tam nieźle tanio macie :D

Do ogarnięcia jest cały silnik, hamulce, cała elektryka bo praktycznie u mnie nie istnieje trzeba ją położyć od nowa, alternator sobie wisi na pasku jarzmo urwane rozrusznik też można wyrzucić, prawie cały układ chłodzenia do wyrzucenia bo z innego auta jest i wisi na zipach, dolot się rozpada na każdym łączniku :P poduchy silnika można do kosza wyrzucić spryskiwaczy nie mam zapchany cały układ :P wydech calutki do wymiany katalizator uszkodzony dziury w rurach wydechu :P naprawdę myślisz że opłaca się to ratować ? bo ja sądzę że nie :P
Ja sądzę że bez przeszczepu serca i całego osprzętu się nie obejdzie czy to z powrotem na diesla czy na benzynę to już temat do rozmów ale sądzę że u mnie nie ma co ratować :P

Frost - 21-04-2010, 14:57

Masakra Krzychu, kup sobie nowego Gala E5, najlepiej E88A albo chociaż E54A, a tego zostaw sobie - po coś tam, dla foteli albo znaczka
Poważnie Ziomuś jak tak to wygląda to nie opłaca się go rzeźbić nawet jakby był miłością Twojego życia.
Zrób tak jak mówie E8 albo E54 i zobaczysz że odrzyjesz

Wszyc - 21-04-2010, 15:13

wszystko okaże się jak zajrzę od dołu jeżeli stwierdzę że buda jest okey to go robię :D :D :D
Frost - 21-04-2010, 15:20

będzie na pewno, bo lata robią swoje
Hugo - 21-04-2010, 15:29

frost83 napisał/a:
pomalowanie autka to ok.1,5zł
Chyba niecałej jednej strony :D
Frost - 21-04-2010, 15:32

Hugo, jak się zna ludzi, którzy znają ludzi którzy okradają ludzi to wszystko jest mozliwe.

A tak na serio, to tyle będzie mnie wynosiło malowanie mojego Miśka - tylko trzeba mieć dobre znajomości. Jeden "znajomy" za pomalowanie Gala przy zamkniętych drzwiach powiedział mi 4tys. Ale ze mam jeszcze dobrych kolegów to po znajomości na zewnątrz i w środku plus komora itp. zamknę sie w ok. 2tys zł

Wszyc - 21-04-2010, 15:34

Muszę poznać znajomych Twoich znajomych hehe :D
jacek11 - 21-04-2010, 16:02

Wszyc napisał/a:
wszystko okaże się jak zajrzę od dołu jeżeli stwierdzę że buda jest okey to go robię :D :D :D

Dlaczego od razu tego nie zrobiłeś?A jak się okaże,że zgnity,to cała robota psu na budę? :? Zaskakujesz mnie.Taką fajną miałeś wenę :)

Wszyc - 21-04-2010, 16:21

spoko tak sobie walnąłem bo wiem że jest okey na dole :D powiedziałem to tak asekuracyjnie bo mogą jakieś różne rzeczy wyjść nie ma się nigdy 100% pewności przy reaktywacji takiego sztrucla :P