Off Topic - Pręgierz ortograficzny - na wesoło
Aga - 01-10-2007, 09:34
Hubeeert napisał/a: | Ja prosiłem. I niczego nie nakazywałem. Nie mówiąc o zmienianiu czegokolwiek... |
taaaaa, Ty cały czas TYLKO prosisz...
a jak się nie da to i tak siłą wprowadzasz zmiany, pisząc, że "nie zamierzasz pozwolić" na coś czego nie zabrania regulamin
cns80 - 01-10-2007, 10:33
A mi się podobała poprzednia nazwa. Było to wytykanie błędów, ale bez wskazywania winnego. A nazwa "ortografia na wesoło" może być dla tych, których to śmieszy. Bo mnie coraz bardziej nie. Hubeeert, nie wiem czemu się tak tym przejmujesz
Jakoś to troszkę nieuczciwie jest zmieniać nazwę po tej ankiecie, bo w niej było pytanie o "pręgierz ortograficzny" czyli odpowiadając TAK akceptowałem też jego nazwę.
Grześku - 01-10-2007, 11:08
cns80 napisał/a: | Jakoś to troszkę nieuczciwie jest zmieniać nazwę po tej ankiecie, bo w niej było pytanie o "pręgierz ortograficzny" czyli odpowiadając TAK akceptowałem też jego nazwę. |
Zgadza się, nie zawsze trzeba opierać się na słowniku. Tak na pasowało i tak powinno zostać.
Aga - 01-10-2007, 11:20
cns80 napisał/a: | Hubeeert, nie wiem czemu się tak tym przejmujesz |
Hubert już tak ma, że co trochę komuś radzi wyluzować natomiast sam przejmuje się jakimiś nazwami lub innymi pier...dołami zamiast zostawić w spokoju temat i forumowiczów spokojnie sobie w nim dyskutujących.....
JCH - 01-10-2007, 19:43
A w ogóle to lipa teraz z tym pręgierzem czy kfiatkami bo Forum samo z się poprawia błędy. Zobaczcie pierwszy post. No lipa, panie lipa.... I z czego tu się teraz śmiać
BUBU - 01-10-2007, 20:10
JCH napisał/a: | A w ogóle to lipa teraz z tym pręgierzem czy kfiatkami bo Forum samo z się poprawia błędy. Zobaczcie pierwszy post. No lipa, panie lipa.... I z czego tu się teraz śmiać |
JCH spokojnie , niektóre przypadki są tak ciężkie że nawet korektor nie pomoże
No chyba że taki
Aga - 02-10-2007, 12:20
JCH napisał/a: | I z czego tu się teraz śmiać |
może z nawiedzonych Panów sprawujących władzę.....
........... na tym forum również
Anonymous - 02-10-2007, 12:28
Aga napisał/a: | Panów sprawujących władzę..... | , Aga nie lubisz panów sprawujących władzę dlaczegooooooo
Aga - 02-10-2007, 13:18
dager napisał/a: | Aga napisał/a: | Panów sprawujących władzę..... | , Aga nie lubisz panów sprawujących władzę dlaczegooooooo |
jeśli pytasz o władzę w kraju to przecież czytujesz wątek polityczny
a jeśli pytasz o władzę na forum to odsyłam do dyskusji w tym wątku, kilka stron wcześniej oraz w innych wątkach ankietowych
Anonymous - 02-10-2007, 14:24
wiem , wiem , ale panów to w o góle to lubisz
Aga - 02-10-2007, 14:47
dager napisał/a: | wiem , wiem , ale panów to w o góle to lubisz |
aaaa, to jak najbardziej
szczególnie takiego jednego co to wygląda jak wypisz wymaluj Fidel Castro
i jeszcze jednego, takiego małego, co to jest kopią tego dużego
Anonymous - 02-10-2007, 22:31
Aga napisał/a: | takiego małego, co to jest kopią tego dużego | , ale brody jeszcze nie ma
Hubeeert - 02-10-2007, 22:58
Aga, Twoja retoryka powala mnie swoją nazwijmy to logiką tak bardzo, że nie będę jej komentował ani z nią polemizował.
Zastanów się tylko nad jedną rzeczą - jestes tu od niedawna. Bardzo dużo rzeczy krytykujesz. Niestety nie widzę konkretnych i rzeczowych propozycji co zrobić, żeby było lepiej skoro jest tak bardzo do d***.
A i zapomniałbym - moje propozycje nie są wyrocznia, prawdą objawioną czy czymś w tym rodzaju. To tylko propozycje. A dyskusja jaka się w tej chwili wywiązała jest prowadzona przez osoby, niezainteresowane. Ja prosiłem autora tematu. Z wtrąceń osób trzecich sprawa urosła do rangi konfliktu międzynarodowego. I po co?
Aga - 03-10-2007, 09:16
Hubeeert napisał/a: | Bardzo dużo rzeczy krytykujesz |
nie zgadzam się, że dużo
odważyłam sie krytycznie wypowiedzieć w związku ze zlotem
oraz krytykuje twój antydemokatyczny sposób rządzenia
przepraszam, ale jak już tu niejednokrotnie pisałam, jak myślę tak piszę, nie zwykłam lizać nikomu tyłów
Hubeeert napisał/a: | Niestety nie widzę konkretnych i rzeczowych propozycji co zrobić, żeby było lepiej skoro jest tak bardzo do d***. |
propozycja jest jedna, konkretna i padła już z ust (a raczej z rąk) wielu forumowiczów:
wszystko będzie dobrze jeśli przestaniesz się zachowywać jak nasza władza, czyli w swojej zawziętości oraz niezrozumiałym przez nas uporze nie liczyć się z innymi i działać wg własnego widzimisię
konkrety:
temat "Pręgierza"
wnioskowałeś o zmianę nazwy, ok, została zmieniona, choć uważam, ze niepotrzebnie się czepiasz takich pie.....rdół, jakby nie było ważniejszych spraw w życiu
to takie czepianie się dla zasady
w temacie działa autokorekta, choć wiesz doskonale, że to zaburza całe działanie tego tematu
chciałeś go zamknąć, ankieta pokazała, że ma być otwarty, więc działasz w inny sposób aby nam przeszkodzić w nim pisać
wg mnie to nie jest w porządku
działasz na zasadzie: jak nie kijem go to pałką
i wszystko po to aby udowodnić, że Ty tu rządzisz i postawić na swoim, na zasadzie "nie zamierzam pozwalać na ....."
dodatkowo śmieszy mnie zawzięte przenoszenie dwóch czy trzech wypowiedzi lekko nie związanych z tematem od razu do śmietnika, czy tworzenie kolejnego wątku i robienie afery za OT
przecież jesteśmy ludźmi i w rozmowie na konkretny temat częto wtrąca się jakieś dodatkowe uwagi, czasem tylko luźno zwiazane z tematem
nie powoduje to wcale odbiegania od tematu
a tutaj człowiek musi sztywno trzymać się tematu, a luźną uwagę napisać w innym i może jeszcze dać do niej odnośnik
to jest dla mnie po prostu śmieszne
zaznaczam od razu, że chodzi mi o dwie, trzy luźne uwagi a nie o całą dyskusję nie na temat i nie dotyczy to wątków czysto tematycznych jak sprzedam, czy techniczne (żeby uniknąć zarzutu o chęć robienia bałaganu)
przepraszam, że po raz kolejny to wszystko powtarzam, ale sam zapytałeś
jestem na forum od niedawna, to fakt
jednak sam wiesz, że staż na forum nie jest wyznacznikiem aktywności
i nie przeszkadza w wyrażaniu swojego zdania
a mnie nigdy nie podobały się i nie będą się podobać rządy wg własnego widzimisię i narzucanie innym swojej woli bez wyraźnej przyczyny czy łamania regulaminu przez forumowiczów
jesteś dobrym administratorem, świetnie spełniasz swoje obowiązki, jesteś akceptowany (co wykazała kolejna już ankieta), jednak czasami za bardzo przejmujesz się rolą
żyj i daj żyć innym, oraz pisać na forum.....
to wszystko
pozdrawiam
macia - 03-10-2007, 10:52
Aga napisał/a: | w temacie działa autokorekta, choć wiesz doskonale, że to zaburza całe działanie tego tematu |
Zdaje się, że chodzi o to, by forum było "czyste"... Ja tam wolę, by działała korekta. A jak będę chciał opisać czyjś błąd w expręgierzu, to i tak to zrobię; zawsze przecież można napisać, że jeden facet zamiast ż w słowie wąż napisał rz
|
|
|