To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [OT Śląski]

Anonymous - 28-11-2009, 22:21

JCH napisał/a:
zbiorcza faktura na koniec miesiąca i luuz :)

o tak i minimalizacja danych wpisywanych w książce :D

krzychu - 06-12-2009, 11:49

Coś w temacie gadżetów się zmieniło? Potrzebuję rameczkę a w sumie to może od razu 2 rameczki pod rejestracje. Jakiś kurier, poczta czy coś wchodzi w grę?
Anonymous - 06-12-2009, 12:49

A ja czekam i czekam na plastikową kartę... Chyba już ponad 2 miesiące jakoś... :evil:
pyjte - 06-12-2009, 13:14

enanthate napisał/a:
A ja czekam i czekam na plastikową kartę... Chyba już ponad 2 miesiące jakoś...

realistka napisał/a:
, londolut, czy na spocie będziesz może miał już karty plastikowe od raddex'a ?

londolut napisał/a:
Jeśli je dostanę to tak.

londolut - 06-12-2009, 14:06

Krzychu odezwij się na PW z adresem to wyślę ramkę pocztą.
JCH - 07-12-2009, 21:16

ulrik napisał/a:
jak zwykle w Bytomiu musza wymyslec cos zeby ludziom utrudnic zycie :-) rozkopana kolejowa a w zasadzie plac wolskiego (szkoda mi tej kladki...) rozkopane łagiewniki i szombierki no i oczywiscie rozkopane przy pl sobieskiego...czyli ani wyjechac z miasta ani wjechac...bardzo pomyslowe
Aby wjechać można nie skręcać z Witczaka w Piłsudskiego (Wolności) tylko pociągnąć prosto jakieś 400-500 m, skręcić w lewo w Matejki, w prawo w Żeromskiego i już jedziemy równolegle do zakorkowanej ul. Piłsudskiego. Potem to już zależy gdzie chcemy dalej jechać ale np. można skręcić w lewo w ul. Chrobrego (koło Gastronomika) i dojeżdżamy do ul.Piłsudskiego już za zwężką.

Z przejazdem koło Dworca i do Łagiewnik już nie jest tak prosto :? Ale koło Dworca PKM/PKP już kończą.

pyjte - 07-12-2009, 22:53

JCH napisał/a:
przejazdem koło Dworca i do Łagiewnik już nie jest tak prosto Ale koło Dworca PKM/PKP już kończą
Trzy pasy już są :) . Aż nie wiem który wybrać, to jade po wszystkich :D taki ze mnie hedonista :lol:
XL - 08-12-2009, 00:19

Z dobrych wieści: zdjęto zakaz ruchu koło kop. Rozbark i można już legalnie omijać centrum jadąc z Chorzowskiej na Łagiewnicką (ul. Tuwima, Dojazd, Bernardyńska). Swoją drogą ten zakaz był mocno dwuznaczny - równie dobrze mógł dotyczyć ul. Dojazd, jak i wjazdu na teren kopalni. Od strony Łagiewnickiej zakazu nie było, za co podziękowania należą się złomiarzom.

Pozdrawiam, XL

Aga - 08-12-2009, 10:40

kto mi włożył wizytówkę za wycieraczkę mojego pięknego outka?? :mrgreen:
przyznać się!!

wiem, wiem... może jest trochę brudny i go nie poznaliście....

pyjte - 08-12-2009, 12:43

XL napisał/a:
zakazu nie było, za co podziękowania należą się złomiarzom.
nie był bym tego taki pewien hyhy.
Zniesienie tego zakazu bardzo mnie martwi. Bo prędkości do 30 km/h nikt tam nie przestrzega,a odbywa się tam ruch pieszy. Wczoraj idąc tam po ciemku czułem że mogę stracić swoje życie.

baczek1921 - 08-12-2009, 21:18

Aga napisał/a:
przyznać się!!

No zgadnij :roll:

XL - 08-12-2009, 22:13

Cytat:
nie był bym tego taki pewien hyhy.

Ale ja jestem. Podpierniczyli go jeszcze w czasach gdym pracował w BeZeteN S.A. w upadłości.
Znaki graniczenia prędkości stoją od kilku dni, wcześniej ich nie było. Piszesz, że idąc tamtędy po zmierzchu czułeś że możesz stracić swoje życie? Też bym tak czuł, ale nie obawiałbym się samochodów, lecz jakichś niedopitych gnojków, gotowych rozwalić komuś łeb dla paru złotych.

Pozdrawiam, XL

Aga - 09-12-2009, 00:58

baczek1921 napisał/a:
Aga napisał/a:
przyznać się!!

No zgadnij :roll:

no nie wiem... Madzia?
bo przecież nie Ty, Michałku :p

pyjte - 09-12-2009, 01:49

XL napisał/a:
Ale ja jestem.
To jesteś w błędzie ;) .
XL napisał/a:
Też bym tak czuł, ale nie obawiałbym się samochodów, lecz jakichś niedopitych gnojków, gotowych rozwalić komuś łeb dla paru złotych.
Jak długo tam chodzę nigdy mi sie nic nie stało, ani nikogo takiego nie spotkałem, a uwierz to jest moja codzienna droga ;) . Za to samochodów się tam boję. jeźdzą jak kretyni, droga jest wąska a zapierniczają minimum z 80km/h. Jestem za tym aby tam spowrotem był zakaz ;)
Morfi - 09-12-2009, 07:30

pyjte, o której godzinie tam chodzisz wpadne Ci potowarzyszyć :D