To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - 7g V6 :]

BeNeK - 28-01-2012, 22:27

k@rol napisał/a:
dziś niestety gal troszkę niemiło mnie zaskoczył a dokładnie wysprzęglik który przez noc się rozszczelnił :evil: zachodzę dziś do auta, pedał sprzęgła wpadł mi w podłogę, patrzę a tu zbiorniczek pusty i cała skrzynia zalana płynem :| miła niespodzianka jak na te mrozy i jutrzejszy spot :(

To samo co u mnie , i także wczoraj miało to miejsce ;p tylko u mnie płyn leciał do środka :) Nowa pompa i po problemie , w poniedziałek odbieram z warsztatu 8)

areksz121 - 28-01-2012, 23:01

Norma, jak jeszcze tego nie robiłeś :P Ja już dwa razy od zakupu pompkę uzdrawiałem :wink:
Z ciekawości trzeba zobaczyć jak się trzyma :P

k@rol - 29-01-2012, 10:09

u mnie wysprzęglik leje...mam nadzieję że oba sprzęty się na raz nie zozszczelniły, w kabinie sucho więc myślę że pompka będzie żyła :roll:
jacek11 - 29-01-2012, 13:53

k@rol napisał/a:
u mnie wysprzęglik leje...mam nadzieję że oba sprzęty się na raz nie zozszczelniły, w kabinie sucho więc myślę że pompka będzie żyła :roll:

ja najpierw zrobiłem wysprzęglik,a niedługo potem padła pompa.pewnie dlatego,że pracują zawsze razem :mrgreen:

k@rol - 31-01-2012, 22:50

gumki na wysprzęgliku wymienione(oby dały radę choć nie wiem czemu ale mam złe przeczucia...)i przy okazji dość długiego oczekiwania na brata który miał je dostarczyć skorzystałem z tego że autko jest w garażu więc zostało porządnie nawoskowane, aku doładowany na mroźne nocki :wink: i z nudów (naprawdę długo czekałem) "przyciemniłem" sobie halogeny...zobaczę jak to w dzień będzie wyglądało ale coś mi się wydaje że mało będę zadowolony choć niekoniecznie :roll:

na koniec kolacja z żoną w na parkingu nieopodal McDriva :lol:

Torp12 - 31-01-2012, 22:54

Mówiłem już ze zajebiste masz te zegary??:P
k@rol - 31-01-2012, 22:58

Torp12 napisał/a:
Mówiłem już ze zajebiste masz te zegary??:P

:mrgreen: :mrgreen:

areksz121 - 01-02-2012, 06:24

Noo...Kolego, motywujesz mnie do grzebania przy takich pierdółkach, tylko niech dopadnę więcej wolnego czasu :P

Wózek prezentuje się zacnie :wink: Tak trzymać :thumbleft:

k@rol - 01-02-2012, 13:22

areksz121 napisał/a:
Kolego, motywujesz mnie do grzebania przy takich pierdółkach,
dzięki :D cieszę się, że moje "rzeźbienie" się podoba i do tego motywuje :)
k@rol - 03-02-2012, 12:04

mogły by się już te mrozy oddelegować...Najpierw wysprzęglik teraz rano jak jadę przy -20 zamarzają mi liczniki przebiegu :shock: dziś wychodzę z roboty i nie mogę się do auta dostać bo zamki pozamarzały :evil:
Hugo - 03-02-2012, 14:00

k@rol napisał/a:
nie mogę się do auta dostać bo zamki pozamarzały
A w moim nie chcą się otworzyć tylne lewe drzwi. Po otwarciu z pilota siłownik napiepsza jak dziki, a rygiel i tak nie odskakuje. Pozostałe drzwi OK.
areksz121 - 06-02-2012, 02:15

-16 w Holandii też da się nieźle odczuć, a jeszcze jak wiaterek delikatny to koniec... :roll: Ale ja to już zeszłej zimy się zabezpieczyłem i nic tym razem nie zamarzło 8)
k@rol - 06-02-2012, 12:58

może jak przyjdzie wiosna to będzie mi się chciało porozbierać wszystkie boczki i ogarnąć zamki, latającą szybę kierowcy( :evil: ) i może parę innych rzeczy jak fundusze na to pozwolą(jakieś wygłuszenie)...póki co nic przy aucie nie da się robić bez ogrzewanego garażu :(
k@rol - 23-02-2012, 20:12

A więc nadejszła wiekopomna chwila i podświetliłem wskazówki :mrgreen:

zapalają się na "zapłonie"

a tu w komplecie :)

Andrew - 23-02-2012, 20:28

Fajnie to wygląda :)