Nasze Miśki - Ja_good & CB5A
rosomak1983 - 10-07-2011, 14:29
Wydech fajny ale lepiej wyglada ori dwururka, i jak dla mnie to troszke za bardzo schowany, tzn nie wystaje chyba wogole za zderzak...
A dzwiek zacny, optymalny.
mystek - 10-07-2011, 15:33
Zgadzam się z Tobą Ross, dwururka jednak miażdżyła wizualnie . Pamiętam, jak Ja_good kupił Lancera i tak nie bardzo mi podchodziła ta końcówka podwójna, ale z czasem jak się tak człowiek przyglądnie, to pasuje niesamowicie do GTika
Mithrill - 21-07-2011, 00:27
To może jak wsadzisz takie... lazurowe felgi (wyśmienity pomysł, tak BTW!), to osłonki halogenów tez takim kolorem maznąć?
A jak zostaną czerwone, to spróbować na czerwono... srebrne coś mi się gryzą z resztą.
Śliczny GTi, nie ukrywam, że zazdroszczę!
Ja_good - 21-07-2011, 00:48
myslalem nad tym.... ale narazie odeszla mi ochota na zmiany
PS.albo mi sie wydaje albo cos wsyslo kilka ostatnich postow
mkm - 21-07-2011, 12:22
Ja_good napisał/a: | cos wsyslo kilka ostatnich postow |
Nie wsysło, tylko wyleciała zbyt szczegółowa informacja o sprzedaży
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=65463
Jackall - 30-09-2011, 21:22
A czemu kolega się nie chwalił, że brał udział w programie "Wydaje Ci się że umiesz jeździć?" ???
Oglądam dziś przypadkiem TVN Turbo i patrze a tu znajomy Lancer i Ja_good we własnej osobie nim pomyka pomiędzy beczkami
Tak w ogóle to gratuluję Lancerka. IMO felgi i dach pasują idealnie
Może zajrzysz w końcu na spota żebym mógł go dokładnie oblookać?!?
m6riano - 01-10-2011, 05:39
Jackall napisał/a: | TVN Turbo i patrze a tu znajomy Lancer i Ja_good |
wklej linkacza...;-)
Jackall - 01-10-2011, 09:01
W TV było wczoraj i raczej będą jeszcze powtórki
A jak komuś się nie chce czekać to http://tvnplayer.pl/odcin...02E02,3186.html
14:05
Ja_good - 01-10-2011, 14:05
wczoraj bylodcinek z zeszlego tygodnia.dzis byl nowy-ale mnie nie bylo-moze w kolejnych sie jeszcze pojawie bo kazdy jachal 3 konkurencje
a nie chwale sie bo nie ma czym
Jackall - 01-10-2011, 14:28
W sumie to racja, że w weekendy są premiery
Nie miał czym się chwalić gość z czarnego EVO IX i Kuzaj jak wsiadł do Mustanga "ura bura i nagle beczuszka przede mną stoi" Bieleninik potrafi polecieć po rajtuzach
Twój przejazd był poprawny, na macie przednionapędówki mają dużo trudniej.
Jak w ogóle tam trafiłeś?
mystek - 01-10-2011, 18:39
moim zdaniem przejazd poprawny, jak najbardziej dobrze zrobiłeś nawrotkę imo, dużo lepiej niż większość kolesi na FWD. Ten gośc zieloną żabą z Initial JDM to już w ogóle klapa totalna . Przypuszczam, że po torach się porusza, a taka kicha :/. Tak czy siak zawiodłem się na... TVNie, że pokazali Twój dobry przejazd, a nie pokazali w ogóle werdyktu :/. ŻAL. Dobrze, że nie oglądam TV, nic nie tracę
Jackall - 01-10-2011, 21:21
mystek napisał/a: | Tak czy siak zawiodłem się na... TVNie, że pokazali Twój dobry przejazd, a nie pokazali w ogóle werdyktu :/. ŻAL. | Dokładnie, też mi tego brakowało bo werdykt do innych popisów był
A wracając do samego przejazdu i parkowania w garażu to czasem przy takich manewrach na suchej nawierzchni problemem mogą być zbyt dobre opony.
mystek - 02-10-2011, 08:19
To samo sobie pomyślałem, kiedy to oglądałem, a Ja_good ma przecież nówki opony.
Swoją drogą zobacz sobie jak Kuzaj podniecał się przejazdem Subaru STi tego gościa z Wieliczki, od razu wstał itp. Miłość do marki, czy co? Koleś z Lancera EVO i z Mustanga - kompletnie bez ogarniania tego sprzętu, aczkolwiek Kuzaj w Mustangu też się nie popisał, no ale jechał tym 1 raz, więc można wybaczyć .
Jackall - 02-10-2011, 10:08
Z oponami mam tak samo od czasu jak zmieniłem na 17' to czasem ciężko przy ruszaniu pokręcić troszkę ale za to jak hamuje na maxa to abs nawet się nie włącza czyli trzymanie mają perfekt
A Kuzi na koniec ciągle STI, STI
Zgoda, że Mustangiem jechał pierwszy raz ale sam się pchał za kierownice żeby pokazać co on to nie jest.
Plusem tego programu jest to, że ludzie startują tam (przynajmniej w eliminacjach) własnymi samochodami które mogą (ale wcale nie muszą) mieć opanowane i nie będzie pretensji, że sprzęgło łapie nie tak albo że hamulce za słabe.
Ja_good - 02-10-2011, 10:37
wszyscy wiedza jaki reczny jest w gti a nie ukrywam ze moje obecne opony trzymaja bardzo dobrze-biorac po uwage jeszcze to ze ulez to lotnisko i ze nawet buty sie tam nie slizgaja to ciezko stracic przyczepnosc na suchym. W probie slalomu i jazdy po okregu ruszylem na starcie z ok 5tys obr i defakto zmulilo mi auto , a po probach z nawrotem o 180 do tylu moje przednie opony juz nie sa takie ladne
Werdyktu nie bylo z tego przejazdu bo w realu tez go nie bylo (sam nie wiem dlaczego)
|
|
|