Nasze Miśki - Czarny diabeł GTI - czyli colt CA5A
macia - 07-02-2011, 20:40
No to jutro czarnuch jedzie na przegląd i wymiany, o których wspominałem wcześniej. Także dla nowego nabywcy wszystko na tip-top będzie zrobione
PS. Browciu, bardzo dziękuję za przesyłkę
Anonymous - 11-02-2011, 10:09
i jak tam Macku?
powymieniane wsio? jeszcze jest u Ciebie Czarnuch?
pisaj nam tu
macia - 11-02-2011, 17:27
Heh, czarnuch jeszcze u mnie ale już prawie nie u mnie - znaczy się zarezerwowany:P Sprawa jest skomplikowana, bo muszę przetrzymać nowego właściciela do momentu kiedy sam kupię następcę, a tu jestem uzależniony od sprzedającego, który z kolei sam czeka na nowe auto No co się odwlecze...
Dziś odebrałem czarnucha z serwisu. Powymieniane co trzeba i OLBRZYMIA różnica w komforcie jazdy dzięki wymianie tulejek wahaczy i poduszek. Przestało hałasować z przodu! Jestem pod wrażeniem, naprawdę. Aż żal sprzedawać - lecz cóż zrobić, siła wyższa... Nie udało się tylko załatwić sprawy kierownicy, bo trochę czasu nie było No ale to zrobię wkrótce lub zostawię w spadku nowemu właścicielowi
tomasek - 11-02-2011, 17:33
Macia a co w planach motoryzacyjnych jakiś kolejny misiek mam nadzieje
macia - 11-02-2011, 17:37
Ojjjjjjj, nie chcę zapeszać bo jeszcze nie wyjdzie Ale jak się uda, to będzie fajne auto Ja jestem zdecydowany, muszę tylko poczekać na sprzedającego aż pozałatwia swoje sprawy
Andrew - 11-02-2011, 17:38
macia napisał/a: | Ale jak się uda, to będzie fajne auto | No to chyba nie diamenty
macia - 11-02-2011, 17:39
Nie róbcie oftopa
tomek_tom - 11-02-2011, 21:52
andrew84 napisał/a: | macia napisał/a: | Ale jak się uda, to będzie fajne auto | No to chyba nie diamenty | eeee a dla czego jak fajne auto to nie trzy diamenty przecież trzy diamenty to świetne i kochane auta i każdemu je polecam sry za off top
macia - 11-02-2011, 23:29
No to pokaż mi takie powiedzmy 5-letnie mitsu, które zwala z nóg
A przy okazji przeglądu fajna akcja: spotkałem w serwisie Jarka, który kupił ode mnie rekina chyba 3 lata temu. Do tej pory jest baaardzo zadowolony z auta... Aż łezka się w oku zakręciła jak rekinka ujrzałem:)
macia - 13-02-2011, 23:13
Dobra, jeszcze przynudzę ale naprawdę wielu osobom (prawda Harpagan?) spędzało to sen z powiek więc napiszę jeszcze raz: po wymianie poduszek przód i tył oraz tulei wahaczy zawieszenie przód ucichło całkowicie Nie chce skubane hałasować i już! Normalnie jakbym innym autem jeździł Chłopaki - wymieniajta i do boju!
Sory za kata ale nacieszyć się nie mogę
harpagan - 14-02-2011, 11:13
macia napisał/a: | tulei wahaczy zawieszenie |
Tylne tuleje przednich wahaczy ?
macia - 14-02-2011, 20:09
Chodzi o duży wahacz i tuleje przód tył, bo w komplecie się to wymienia. Polecam, bo ucichło wsioooo
macia - 22-02-2011, 08:06
Apdejt: w weekend załatwiona sprawa kierownicy - przestała się w końcu ruszać skubana Przy okazji wymieniony nareszcie plastik z tunelu na taki niepopękany
mkm - 22-02-2011, 10:39
macia pokaż jak diabeł wygląda, bo mnie ciekawość zżera
macia - 22-02-2011, 20:36
Na zimowych kółkach to on wygląda jak upośledzony motorycznie
|
|
|