To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Czarny diabeł GTI - czyli colt CA5A

macia - 07-02-2011, 20:40

No to jutro czarnuch jedzie na przegląd i wymiany, o których wspominałem wcześniej. Także dla nowego nabywcy wszystko na tip-top będzie zrobione :)
PS. Browciu, bardzo dziękuję za przesyłkę :wink:

Anonymous - 11-02-2011, 10:09

i jak tam Macku?
powymieniane wsio? jeszcze jest u Ciebie Czarnuch?
pisaj nam tu :)

macia - 11-02-2011, 17:27

Heh, czarnuch jeszcze u mnie ale już prawie nie u mnie - znaczy się zarezerwowany:P Sprawa jest skomplikowana, bo muszę przetrzymać nowego właściciela do momentu kiedy sam kupię następcę, a tu jestem uzależniony od sprzedającego, który z kolei sam czeka na nowe auto :P No co się odwlecze...
Dziś odebrałem czarnucha z serwisu. Powymieniane co trzeba i :shock: OLBRZYMIA różnica w komforcie jazdy dzięki wymianie tulejek wahaczy i poduszek. Przestało hałasować z przodu! Jestem pod wrażeniem, naprawdę. Aż żal sprzedawać - lecz cóż zrobić, siła wyższa... Nie udało się tylko załatwić sprawy kierownicy, bo trochę czasu nie było :? No ale to zrobię wkrótce lub zostawię w spadku nowemu właścicielowi :)

tomasek - 11-02-2011, 17:33

Macia a co w planach motoryzacyjnych :?: jakiś kolejny misiek mam nadzieje :)
macia - 11-02-2011, 17:37

Ojjjjjjj, nie chcę zapeszać bo jeszcze nie wyjdzie :P Ale jak się uda, to będzie fajne auto :wink: Ja jestem zdecydowany, muszę tylko poczekać na sprzedającego aż pozałatwia swoje sprawy :)
Andrew - 11-02-2011, 17:38

macia napisał/a:
Ale jak się uda, to będzie fajne auto :wink:
No to chyba nie diamenty :wink:
macia - 11-02-2011, 17:39

Nie róbcie oftopa :D
tomek_tom - 11-02-2011, 21:52

andrew84 napisał/a:
macia napisał/a:
Ale jak się uda, to będzie fajne auto :wink:
No to chyba nie diamenty :wink:
eeee a dla czego jak fajne auto to nie trzy diamenty :axe: przecież trzy diamenty to świetne i kochane auta i każdemu je polecam :mrgreen: sry za off top :evil:
macia - 11-02-2011, 23:29

No to pokaż mi takie powiedzmy 5-letnie mitsu, które zwala z nóg 8)
A przy okazji przeglądu fajna akcja: spotkałem w serwisie Jarka, który kupił ode mnie rekina chyba 3 lata temu. Do tej pory jest baaardzo zadowolony z auta... Aż łezka się w oku zakręciła jak rekinka ujrzałem:)

macia - 13-02-2011, 23:13

Dobra, jeszcze przynudzę ale naprawdę wielu osobom (prawda Harpagan?) spędzało to sen z powiek więc napiszę jeszcze raz: po wymianie poduszek przód i tył oraz tulei wahaczy zawieszenie przód ucichło całkowicie :shock: Nie chce skubane hałasować i już! Normalnie jakbym innym autem jeździł :lol: Chłopaki - wymieniajta i do boju!
Sory za kata ale nacieszyć się nie mogę :)

harpagan - 14-02-2011, 11:13

macia napisał/a:
tulei wahaczy zawieszenie

Tylne tuleje przednich wahaczy ?

macia - 14-02-2011, 20:09

Chodzi o duży wahacz i tuleje przód tył, bo w komplecie się to wymienia. Polecam, bo ucichło wsioooo :finga:
macia - 22-02-2011, 08:06

Apdejt: w weekend załatwiona sprawa kierownicy - przestała się w końcu ruszać skubana :) Przy okazji wymieniony nareszcie plastik z tunelu na taki niepopękany 8)
mkm - 22-02-2011, 10:39

macia pokaż jak diabeł wygląda, bo mnie ciekawość zżera :wink:
macia - 22-02-2011, 20:36

Na zimowych kółkach to on wygląda jak upośledzony motorycznie :P