To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Elegance by Deejay

mackbeth - 21-12-2010, 21:23

No widzę że zdrówko i siły dopisują:) Ty to masz zdrowie... :) :)
Pięknie wyczyszczone:)

Wszyc - 21-12-2010, 21:29

Widzę że już przestajesz się starać i prowizorka leci

nie ma gumki na której maska się opiera po zamknięciu :P masz tylko z jednej strony!! druciarz!! :P :lol:

I tak w ogóle to w lewym górnym rogu przy zawiasie maski widzę listek :P masakra co za burdel :P

deejay - 21-12-2010, 21:37

Wszyc napisał/a:
nie ma gumki na której maska się opiera po zamknięciu masz tylko z jednej strony!! druciarz!!

I tak w ogóle to w lewym górnym rogu przy zawiasie maski widzę listek masakra co za burdel

bez kometarza :D

Rafal_Szczecin - 21-12-2010, 22:03

deejay napisał/a:
bez kometarza

odpowiedz na zarzuty kolegi :!: :D ;)

Arturro-86 - 21-12-2010, 22:11

Wszyc napisał/a:
Widzę że już przestajesz się starać i prowizorka leci

[url=http://img375.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

nie ma gumki na której maska się opiera po zamknięciu :P masz tylko z jednej strony!! druciarz!! :P :lol:

I tak w ogóle to w lewym górnym rogu przy zawiasie maski widzę listek :P masakra co za burdel :P

Wszyc - Twoje G7 chciałoby być tak traktowane jak ten Galant deejay'a - ale patrząc po tym, ile serca oboje wkładacie w samochody - na pewno się Wam odwzajemnią :P
Mistrzem wszelakiej czystości i tak jest Kleju :mrgreen:

Wszyc - 21-12-2010, 22:28

Arturro-86 napisał/a:
Wszyc - Twoje G7 chciałoby być tak traktowane jak ten Galant deejay'a

Wybacz ja nawet nie mam dochodu :D prosty student dzienny jestem robię za to co uzbieram w wakacje :P ale postaram się nie zostawać za kolegami w tyle jaram się ich podejściem do sprawy :) chciałbym kiedyś dość do takiego stanu jak ma deejay Co do lakieru to niestety nigdy nie dojdę do takiego stanu bo mój nie będzie lakierowany bo mnie po prostu na taką przygodę nie stać :P ale chociaż silnik wnętrze podwozie itp :P

Oglądam ten temat i sobie marze heh :D

Krzyzak - 22-12-2010, 07:08

Wszyc napisał/a:
chciałbym kiedyś dość do takiego stanu jak ma deejay

musisz pamiętać, że Bartek nie startował z poziomu -10 (czyli zeżarte progi, zarzygany silnik itd.) tylko +5 :) - miał więc łatwiejsze zadanie

Bartku - u mnie o dziwo przepustnica była czyszczona 40 tkm temu (osobiście to robiłem, jeszcze wtedy Gal miał poprzedniego właściciela) i była czyściutka
za to zastosowałem ten manewr w Colcie i syfu było mnóstwo... przez odmę musi ciągnąć, bo EGRa nie ma

kochajj - 22-12-2010, 08:32

Arturro-86 napisał/a:

no way...

Anonymous - 22-12-2010, 09:38

kochajj napisał/a:
Arturro-86 napisał/a:

no way...

może i no way, ale zacznijcie z Klejem używać auta na co dzień tak jak robi to Deejay, bo w kategorii auto używane codziennie to zwycięzce już mamy ;)

deejay - 22-12-2010, 11:01

Dokladnie tak jak Dominik mowi , robie dziennie ok 50 km do samej roboty :wink: i pod maska jest jak jest :P
Arturro-86 - 22-12-2010, 13:44

kochajj napisał/a:
Arturro-86 napisał/a:

no way...

O Twoim VR-4 to nie muszę wspominać, bo to klasa sama dla siebie :biggrin:
A coś ostatnio głucho u Ciebie w temacie kochajj :twisted:

deejay napisał/a:
Dokladnie tak jak Dominik mowi , robie dziennie ok 50 km do samej roboty :wink: i pod maska jest jak jest :P

To pozwolę zapytać ile Twój Galant już ma przejechane i ile w tym "twojego wkładu" :?: :roll:

deejay - 22-12-2010, 15:41

Arturro-86 napisał/a:
deejay napisał/a:
Dokladnie tak jak Dominik mowi , robie dziennie ok 50 km do samej roboty i pod maska jest jak jest

To pozwolę zapytać ile Twój Galant już ma przejechane i ile w tym "twojego wkładu"

W tel chwili ma przebieg 162 tys , auto zakupilem w lipcu z przebiegiem 146 tys oryginalnie udokumentowanym :wink:

kochajj - 22-12-2010, 17:00

Arturro-86 napisał/a:
kochajj napisał/a:
Arturro-86 napisał/a:

no way...

O Twoim VR-4 to nie muszę wspominać, bo to klasa sama dla siebie :biggrin:
A coś ostatnio głucho u Ciebie w temacie kochajj :twisted:

deejay napisał/a:

To pozwolę zapytać ile Twój Galant już ma przejechane i ile w tym "twojego wkładu" :?: :roll:

przyszłoroczna niespodzianka... wielkie zmiany ;p, manual, zmiana koloru, i wiele innych ;p

Anonymous - 22-12-2010, 17:56

no biały robi się zbyt pospolity :wink:
swinks_UK - 26-12-2010, 18:03

Bartek, nicka forumowego nie zmieniasz? :D
Pochwal się obszarniku... :wink: