To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [B-B] A może spotkanie w górach??

t0m3k - 09-09-2011, 17:53

ogarnąłem ogarnąłem :D ale wiesz ze weekendy pracuję;d

PS: W cuda wierzysz ze ktos odpisze?? xD

Tomii - 10-09-2011, 08:09

t0m3k napisał/a:
PS: W cuda wierzysz ze ktos odpisze?? xD

ja już zwątpiłem, ale w sumie w 3-kę mikro-spota można zrobić ;)

carlRP - 10-09-2011, 11:56

I cuda się zdarzają :D haha no to jak organizujemy jakiś termin?:)
:p

t0m3k - 10-09-2011, 21:33

chłopacy... moze w piątek :D bo Tomasz rozwalił reduktor od gazu i nie ma auta :D ewentualnie moze byc weekend tylko wiecie.... o 20 koncze :D ewentualnie moge w sobote skonczyc o 19 :D ale we 3 mikro spota jak najbardziej mozna xD
PeH - 23-09-2011, 21:45

jakby co to też się piszę na spota - teraz trochę luźniej się zrobiło z pracą... tylko że misiek trochę zaniedbany niestety :(
t0m3k - 23-09-2011, 22:04

nie wierze włąsnym oczom :D Ludzie zaczynają sie odzywać:D to chłopaki ustalcie jakiś weekend albo cos wieczorkiem w tygodniu :D jak tam chcecie :D ja sie najwyzej doczepie :D pozdro :D
krzychu - 24-09-2011, 13:54

A jakie godziny i co komu odpowiada?

Bo jeśli chodzi o mnie to może być i weekend i w tygodniu tylko nie każdy dzień (w sensie musiał bym sprawdzić czy mam wolne). A jaki godziny Wam odpowiadają?

Do tego gdzie? Jeśli parę osób jest z okolic hulanki to może pizzeria stodoła?

t0m3k - 24-09-2011, 22:08

ja juz mowilem ze 100 razy :D ale przypomne :D w tygodniu na razie mam wolne:D szkołą dopiero za tydzien :D w weekendy pracuje do 20.00 :D w przyszłą niedziele mam tylko wolne wiec po poludniu by moglo byc :D miejsce jest mi w 100% obojętne :D
PeH - 24-09-2011, 22:16

Ja w tygodniu pracuję różnie, ale zazwyczaj przed 20 nie jestem wolny. W weekendy raczej wolne (najwyżej sobota do 13) więc przyszła niedziela jest jak najbardziej ok jak dla mnie...
Co do miejsca może być Stodoła, choć ciasto mają moim zdaniem lepsze w o'sole ;)
W okolicy jest też Tequila - jeśli ktoś, jak ja z tych okolic to można wypić nawet coś więcej niż soczek ;) więc to też jakiś pomysł :)

t0m3k - 25-09-2011, 21:38

dobra :D czyli wstępny termin Niedziela 2 październik :D miejsce do ustalenia :D ale fajnei by bylo sie spotkac i cyknąć wreszcie fotke miśków zeby Region Śląski wiedział że w Bielsku tez są mitsumaniaki xD
krzychu - 26-09-2011, 08:52

Mi wstępnie pasuje. Tylko czym później tym lepiej... Tak 18? Czy jakoś później?
PeH - 26-09-2011, 11:26

Dla mnie jak w niedzielę, to godzina obojętna w zasadzie - przy czym tym obojętniejsza im bliżej "naszych" osiedli (WP, Polskich Skrzydeł, Kopernika) :D

A co do miejsca macie jakieś preferencje?

krzychu - 26-09-2011, 11:40

A zabieracie swoje lepsze połówki? Ja na BB wiele miejsce nie znam. Stodoła mi się kojarzy bo niekiedy pizze do pracy tam zamawiamy.
PeH - 26-09-2011, 15:24

Ja chyba połówki nie zabieram... Ktoś musi przy dzieciakach zostać, a poza tym nie jest aż taką mitsumaniaczką ;)

Co do miejsca, to ze względu na bliskość skłaniałbym się jednak ku Tequili (można tam też pograć w rzutki i piłkarzyki ;) jakby co). Trochę się tam ostatnio pozmieniało - mam nadzieję, że na plus ;) .
Jeśli chcielibyście koniecznie coś zjeść to mają tam zdaje się jakieś tortille, pierożki itp. a zaraz obok jest Colorata (choć tam akurat mnie niespecjalnie pasuje obsługa).

Oczywiście jestem otwarty na inne propozycje :)

carlRP - 26-09-2011, 20:21

Jejku ale się ruch na naszym regionie zrobił:D Mi niedziela pasuje ale koło 18 bo wcześniej niestety juz studia zaczynam:/ co do miejsca to dla mnie obojętnie:D :mrgreen: