Nasze Miśki - Mój biały pancernik :)
Misiek :) - 02-03-2011, 14:29
naładowałem aku, wymieniłem bezpiecznik i kawałek od domupadł mi aku. Będe dziś wieczorem u Maretzy85 napewno. Wczoraj było odwołane, a dziśmusze koniecznie pojechać bo coś w moim Skarbie mi niegra
Misiek :) - 02-03-2011, 22:36
Jestem, po wizycie u Lekarza
Dostałem chwilowo z Lodówki Marka jako zamiennik, i wszystko wróciło do normy.
Teraz muszzę swój oddać do regeneracji. Prawdopodobnie szczotki były jakiś czas temu.
Misiek :) - 18-03-2011, 08:15
W tak zwanym międzyczasie od ostatniego Postu Kolega Maretzky85 przesmarował mi zamki. Wszystko chodzi prefect Nawed naprawione zamki żekluczykiem da się otworzyć
Mam kłopot ze światłami. Raz włączam długie to się palą, a raz jak włączę to pali się tylko pozycja z przodu. Do tego przestały mi działać halogeny. Jak były podłączoneto bez przerwy się paliła kontrolka długich. Jak odłączyłem to kontrolka zdechła
M,am nadzieje że cudotwórca Maretzky który ożywił wkładki kluczykowe w zamkach ożywi i światła
macia - 18-03-2011, 17:07
Misiek, te światełka to może jeszcze echo kłopotów z klemami?
Maretzky85 - 18-03-2011, 17:53
macia, nie bardzo, raczej z elektryką okołohalogenową
Misiek :) - 27-03-2011, 17:52
Dzisiaj mi Marek naprawił światła i podłączył radio.
Głośniki bardziej pierdzą ale będzie nowe audio. Zastanawiam się kto mi zrobi dystanse w drzwi, i wytnie tapicerkę pod głośniki.
Skrzynka basowa jeździ już w bagażniku
mkm - 01-04-2011, 04:14
Dystanse albo w sklepie ze sprzętem Audio (mają plastiki), albo alledrogo, albo jakiś zakład zajmujący się szeroko rozumianymi płytami pilśniowymi i innymi sklejkami (może być OBI lub inna Castorama)
Tapicerkę możesz spróbować sam. Podstawa to dobry sprzęt tnący, dobry wzornik, i skupienie, żeby trafić w odpowiednie miejsce
Dla pewności podjedź na jakiś złom i weź za piwo jakąś tapicerkę do "treningu"
Po rozgrzewce na czyms co możesz zniszczyc wszystko idzie znacznie sprawniej
Misiek :) - 01-04-2011, 07:45
jestem już umówiony na montowanie całego audio
Jak dopsz pójdzie będe miał CB i pociągnięte kable po weekendzie
Misiek :) - 03-04-2011, 12:25
Wkurzyłem się. Wczoraj ktoś mi sprzed nosa zwiną felunek oz racing około 1200pln za komplet z prawie nowymi oponami.
Właśnie zakupiłem białe FELGI 16' SPARCO RACING http://moto.allegro.pl/fe...1537738517.html
Do tego pójdą oponki Toyo 205/55. Teraz stoi Mój Pancernik u Pana Doktórka Marka i ma montowane kable pod CA i CB Radio.
Jeśli by ktoś szukał to moge polecić Kolesia co motuje CA w samochodach, i robi to super (ale Marek za ciągnięcie drutów bierze mniej).
Jak będzie wszystko Zamontowane to się pochwale.
Jeśli ktoś byłby chętny to z chęcią na pw dam namiar na Pawła. Robi teraz w weekendy pod domem niedaleko arkadii. Robi bardzo fajnie i profesjonalnie.
Co do ceny to wygłuszenie przednich drzwi razem z materiałem oraz dystanse pod głośniki robione ręcznie, wycinanie tapicerki oraz podłączenie wszystkich kabli to 500pln
I jeszcze pochwale sklep na Bródnie z CA. Są też na allegro.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=6099118 elektrodor
edit
godzina 19,30 i CB działa, kable podciągnięte i wszystko na razie ok
macia - 03-04-2011, 20:09
Misiek napisał/a: | Marek za ciągnięcie drutów bierze mniej |
Misiekkkkkkkkkkkkk Za roboczogodzinę liczy czy od sztuki???
Naprawdę ciekawe jak Ci zagra biała wersalka
koszmarek - 03-04-2011, 20:24
brzydkie te fele
macia - 03-04-2011, 20:45
Powinny pięknie pasować do wersalki... Dać ładnie na biało i jazda
koszmarek - 03-04-2011, 20:53
ja bym czarne dała Ale to ja, a wersalka Miśka
Misiek :) - 03-04-2011, 23:10
Felgi w zamierzeniu mają być białe, albo białe. I tak ten felunek będzie do malowania za roczek Jeśli uznam, że biały jest fe to albo sprzedam kółka albo pomaziam na inny kolor
A co do czarnych to jeśli całe czarne to fe, a jeśli czarne+ kolor nadwozia (nie srebrny i nie biały) ok, i czarny + polerka też ok
Z przed nosa straciłem to cudeńko http://moto.allegro.pl/fe...1539025318.html i malował bym też na biało
A te które mam obecnie, czyli ori na jesieni pójdą pod biały lakierek i na zimówki.
Prawie takie same miały stare rajdówki jdm czyli oz racing
rosomak1983 - 04-04-2011, 01:45
Misiek , walic to ze OZ te co kupiłes ładniejsze. Tylko przydałoby pomalowac listwy/zderzaki na biało bo to psuje efekt.
Białosc to klasa sama w sobie.... (odbijajac wszystkie kolory swiatła widzialnego)
|
|
|