Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??
koszmarek - 20-02-2009, 21:47
londolut napisał/a: |
koszmarek napisał/a: | :shock: właśnie zabiłeś świadomość SsHyStKiCh SuOdKiCh DzIeFfCyNeK ... | 'ShYstiKIm sUooDkIM DzieFcynKom polecam http://www.sweetbrokacik.pl/
|
Teraz to mnie zabiłeś
Anonymous - 21-02-2009, 12:49
Ja od kilku miesięcy do pracy używam XPERII X1 i jestem cholernie zadowolony z tego sprzętu. Na karcie prywatnej zamiennie Cyber-Shot'y C905 i C902. Pierwszego cenię za naprawdę dobrą jakość zdjęć, drugiego za całokształt
Piospi - 21-02-2009, 22:51
Ja mam K750i, K750i@W800i, K810i i C902.
Jak wiadomo K800/K810 to najlepszy model jaki wyszedł ze stajni SE. Na zmodyfikowanym sterowniku przebija większość telefonów jeśli chodzi o zdjęcia, nawet te które mają więcej megapixeli (każdy normalny wie o tym, że więcej megapixeli nie znaczy, że zdjęcia będą lepsze ).
C902 robi gorsze foty, jedynymi zaletami jest to, że jest cieńszy i głośniej gra na głośniku.
Leży on w szufladzie, gdyż K810 jest szybszy i lepszy.
Zastanawiam się nad C905, gdyż robi najładniejsze foty, jest nareszcie szybko działającym telefonem na nowej platformie i ma wifi
iza_kulpan - 14-03-2009, 20:27
SE K800i i Nokia 3510i
SE dlatego,że taki mi zaproponowali po czasie minięcia umowy a do tego podoba mi się i jego opcje tak samo A nokie mam tylko dlatego, że mam 2 karty tel
poziomka - 26-03-2009, 20:17
Polecam XPERIA X1 - wcześniej SE P1i.....
Trochę duży - ale mi to odpowiada
londolut - 26-03-2009, 20:41
Do zobaczenia w serwisie Poziomka
[ Dodano: 26-03-2009, 20:42 ]
Do zobaczenia w serwisie Poziomka Masz w tym X-ie polski soft?
poziomka - 26-03-2009, 20:45
londolut napisał/a: | Do zobaczenia w serwisie Poziomka
[ Dodano: 26-03-2009, 20:42 ]
Do zobaczenia w serwisie Poziomka Masz w tym X-ie polski soft? |
Nie przesadzaj - paru kupli tez ma ten model i jest ok - znacznie lepiej niz z iPhone
Soft mam angielski - 3 dni temu robiłem upgrade i jest ok
igor
kwazar1 - 16-04-2009, 18:53
Nokia 6288 mam ją już ponad dwa lata i działa bez zarzutu. Poprzednio miałem Nokie 6170, spoko telefo. Generalnie to od 2001 używam Nokii
werdew - 16-04-2009, 22:59
Od 2 lat nokia N73
po 1sze przyzwyczajenie
po 2gie dobre zdjecia
koszmarek - 16-04-2009, 23:03
zamieniłam swoje 5200 na nokie N70 i kurna nie wiem co gorsze :/
n70 jest mojego taty i jest tak durnie skonstruowana pod względem funkcjonalności i naćkania pierdół, że chyba 3 dni alarmu szukałam :/ masakra..
Kofi - 17-04-2009, 00:31
Do telefonów nigdy nie miałem szczęścia. Nigdy też nie wytrzymałem z jednym modelem od aneksu do aneksu. Łasy jestem na telefony gadżetowe.
Prywatny: SE p990i - kopiłem bo bajera, dotykowy wyświetlacz, rysik, wifi, nawigacje wgrałem, klawiatura qwerty. Z początku bylem bardzo zadowolony, ale jak każdy gadżet szybko mi sie znudził i:
DOTYKOWY WYŚWIETLACZ MNIE DENERWUJE BO MUSIAŁ BYM ZAPUŚCIĆ PAZNOKCIE ABY GO WYGODNIE OBSŁUGIWAĆ, RYSIK ORYGINALNY ZGUBIŁEM, ZAMIENNIK MI SIĘ URWAŁ W ŚRODKU I MUSIAŁEM KOMBINOWAĆ ABY WYDŁUBAĆ, DO NAWIGACJI MAM DOMOWEGO PALMA (Z WBUDOWANYM GPSEM - TU JEST ODDZIELNY), WIESZA SIĘ TO I JAK WINDOWSA TRZEBA GO RESTARTOWAC CZASEM, WIFI JAK POTRZEBNE TO NIE DZIAŁA, JAK DZIAŁA TO MAM PRZY SOBIE LAPTOPA, QWERTY - no to akurat się przydaje. ORYGINALNĄ ŁADOWARKĘ SAMOCHODOWĄ SZLAK TRAFIŁ, A STACJONARNA ROZŁADOWUJE ZAMIAST ŁADOWAĆ. GABARYTY TAKIE, ŻE DO KIESZENI NIC WIĘCEJ NIE WLOZYSZ A DZWONIE NA PRZEMIAN RAZ LEWĄ RAZ PRAWĄ RĘKĄ ABY MI SIĘ RÓWNOMIERNIE MIĘŚNIE ROZWIJAŁY. APARAT TAKI, ŻE JAK ROBIĘ ZDJĘCIE POZOWANE TO ROBI SZYBKO, A JAK TRZEBA ZROBIĆ SZYBKO TO SIE PRZYMULA. KLAPKA OD OBIEKTYWU SAMA SIĘ OTWIERA W KIESZENI I ZAWIESZA TELEFON. PO 10 POŁĄCZENIACH Z SAMOCHODOWYM BT SIĘ ZAWIESZA (OCZYWIŚCIE ZAWSZE W TRAKCIE ROZMOWY). NIE DOŚĆ, ZE ZAWIESZA TO SAMOCHODOWE BT I NIE GRA RADIO TO TELEFON TRZEBA NA TWARDO RESETOWAC BATERIĄ.
Służbowy: SE k530i - wybrałem, ponieważ ta sama ładowarka, te same słuchawki, mały, bateria długo trzyma, bez bajerów i kolor ładny bo taki brązowawo metaliczny. ahhh...a mogłem wybrać nokie bo:
OBUDOWA SKRZYPI, CO CHWILA WCISKAM KLAWISZ DO ŁĄCZENIA SIĘ Z NETEM, OD WCISKANIA KÓŁKA ROBIĄ MI SIĘ ODCISKI, JAK PISZE SMSA TO BEZ MELISY NIE PRZEJDZIE BO W T9 SIE GUBIĘ I BRAKUJE CO DRUGIEGO SŁOWA, A BEZ T9 SIE WKURZAM BO NIE MA QWERTY. I TA SPACJA POD # wrrr
Generalnie wole Nokie. Dlaczego nie robią już po za tymi wszystkimi telefonami z bajerami żrącymi baterie równolegle takich telefonów jak Nokia 6310i ? To był telefon. Bateria trzymała wieki. Idealne klawisze, rewelacyjna ergonomia obudowy, obsługa intuicyjna, pisanie sms bez patrzenia na telefon i jedyny przydatny bajer - bluetooth (do zestawu głośnomówiącego w aucie), bez wygaszacza ekranu - PO CO W TELEFONIE WYGASZACZ EKRANU?
Mam ogromną nadzieję, że nie skuszę się na SE x1 lub ERA G1 bo chodzą mi po głowie- wiem, że na początku bym był nimi zachwycony, a później zaczną mnie denerwować. Dobrze, że sie od iphona uchowałem i nigdy na niego nie zachorowałem.
Dodam jeszcze, że podziwiam osoby użytkujące LG, SAMSUNGI i inne takie nieergonomiczne wynalazki. Miałem przez chwile u700, który miał 2 dotykowe klawisze. WOW. Miałem kiedyś motorole v3 i v3 razor2. Podobał mi się w nich dźwięk zamykania klapki - żaden inny telefon nie ma takiego dźwięku. Przed snem sobie klapałem po kilka razy
Jak już tak się rozpisałem to dodam jeszcze, że bardzo jestem zły na fakt, że mam 2 telefony. A był taki czas, że miałem 3 (testowałem play). Brakuje mi czasów, w których wracając ze szkoły umawiało się ze znajomymi w autobusie na spotkanie o ustalonej porze w ustalonym miejscu (hasła: "pod rotundą, przy graffiti, na winklu, nad balatonem, na przystanie"). A teraz? Umawia sie na telefon czy sms w miejscu o dokładności do 100m po czym się zdzwania, drugą ręką macha i wypatruje innego takiego machacza.
Mam 2 telefony a chciałbym nie mieć żadnego. Ale kiedyś było inaczej. W połowie drogi do szkoły jak się zapomniałem telefonu to wysiadka i z powrotem. Jak zapomniałem portfela z miesięcznym to jechałem dalej na gapę. Teraz jak zapomnę komórki (głównie tej firmowej) to się cieszę jak dziecko. BTW. Najmilej wspominam dzień w pracy jak zapomniałem laptopa
Pozdrawiam wszystkich, którzy to przeczytali
poziomka - 17-04-2009, 08:36
Kofi napisał/a: | Mam ogromną nadzieję, że nie skuszę się na SE x1 lub ERA G1 bo chodzą mi po głowie- wiem, że na początku bym był nimi zachwycony, a później zaczną mnie denerwować. Dobrze, że sie od iphona uchowałem i nigdy na niego nie zachorowałem. |
Tylko Xperia - jest fajniejsza - ciężko było przenieść się na taki typ telefonu jakim jest X1( miałem też wcześniej SE990 i SE910 ) w tym telefonie wyświetlacz dotykowy bardzo dobrze reaguje na palce - osobiście jestem zadowolony.
igor
JCH - 17-04-2009, 09:29
Kofi napisał/a: | Jak już tak się rozpisałem to dodam jeszcze, że bardzo jestem zły na fakt, że mam 2 telefony .... Brakuje mi czasów, w których wracając ze szkoły umawiało się ze znajomymi w autobusie na spotkanie o ustalonej porze w ustalonym miejscu (hasła: "pod rotundą, przy graffiti, na winklu, nad balatonem, na przystanie"). A teraz? | Też się czasem zastanawiam nad tym fenomenem... i dało sie wtedy normalnie żyć
Ciekaw jestem czy jest ktoś na Forum kto nie ma w ogóle komórki
nikiniko - 17-04-2009, 10:22
Toshiba G500 WM5 da się lubić, przymykając oko na wady
Marti - 17-04-2009, 11:22
kwazar1 napisał/a: | Nokia 6288 mam ją już ponad dwa lata i działa bez zarzutu. |
Me too. Wytrzymały i ma co trzeba - żadne wodotryski
+ starsze 6100 i parę innych
|
|
|