Nasze Mi¶ki - Avance
Krzyzak - 06-07-2012, 22:50
Cytat: | Już się nie mogę doczekać | spu¶ć mu powietrze z kół...
Matejko napisał/a: | wstawilem mu "jedynke" | bez dokładki faktycznie auto wygl±da jak bez 1-ki
Matejko - 07-07-2012, 00:31
Cytat: | Już się nie mogę doczekać - tylko flaszkę dobr± miej |
raz zła mialem... a to Twoja byla ....
Marcin-Krak napisał/a: | A ile dopłacasz |
doplace, do kazdej rzeczy, ktora bedzie do wymiany
Krzyzak napisał/a: | spu¶ć mu powietrze z kół...
|
Dariusz, Dariusz, jeszcze raz Dariusz...
Ciekawi mnie jaki Ty bedziesz szczę¶liwy, z dwojka dzieci i ze spuszczonym powietrzem z opon ?
Krzyzak - 07-07-2012, 23:40
Matejko napisał/a: | z dwojka dzieci i ze spuszczonym powietrzem z opon ? | nie gadaj - Z±bek i Michał to już nie dzieci
poza tym nie miałe¶ kapcia - deczko tylko Damian zd±żył...
ale ogólnie to w sumie wstyd... i wiem, że przeprosiny się należ±... za kradzieja kluczyków też
jednym słowem - brać kompresor na zlot trzeba
Matejko - 08-07-2012, 13:51
Krzyzak napisał/a: | ale ogólnie to w sumie wstyd... i wiem, że przeprosiny się należ±... za kradzieja kluczyków też
jednym słowem - brać kompresor na zlot trzeba |
Darek wiesz, ze nie jestem pamietliwy
ale wez wez kompresorek dzieciakom ponton nadmuchasz
Matejko - 30-07-2012, 22:42
Pare fot - tak akurat zeby wziac i sprzedac
Marcin-Krak - 30-07-2012, 23:12
Matejko napisał/a: | Pare fot - tak akurat zeby wziac i sprzedac |
Słusznie
atsar - 31-07-2012, 22:41
zalej go chociaz do pelna to podwoisz cene hehe
a tak swoja droga to ladny tylko jakos sie od pojedynczych halogenow odzwyczailem
Anonymous - 04-08-2012, 00:17
e no panieeeee, akumulator nie przykręcony.... toż do z pincet mniej.
a na poważnie, to kurcze, jak poważnie chcesz sprzedać, to szkoda go, jeszcze trochę i niedługo cała stara gwardia będzie przyjeżdżać na zloty czym innym... tylko żeby nikt nie chciał przechrzcić jak kiedy¶ astrę Hubcia
Matejko - 04-08-2012, 00:56
Derpin napisał/a: | akumulator nie przykręcony.... toż do z pincet mniej. |
haha, badziewko od akumulatora wczoraj poszlo w piach i do lakieru, dzis przykręce
Derpin napisał/a: | a na poważnie, to kurcze, jak poważnie chcesz sprzedać, to szkoda go, jeszcze trochę i niedługo cała stara gwardia będzie przyjeżdżać na zloty czym innym... |
nabędę stopery do uszu, to może sportbacka kupie
galanta avance zawsze chciałem miec, z bólem nadszedł czas na co¶ innego - auto wystawione
Krzyzak - 04-08-2012, 22:31
gdyby nie blachy to rekin byłby ideałem... i pewnie nigdy bym się nie zamierzał na co¶ innego
a tak już obecnie zaczynam się zastanawiać co kupić jak ten zgnije
pewnie s60... albo jakie¶ bmw
sveno - 04-08-2012, 23:35
Matejko napisał/a: | galanta avance zawsze chciałem miec, z bólem nadszedł czas na co¶ innego - auto wystawione | oby trafił w dobre ręce i pozostał na forum jak "biały mi¶".
BTW mamy takie same konsole tylko ja dopilnowałem żeby wzorek był w t± sam± stronę
danino88 - 04-08-2012, 23:52
Cytat: | a tak już obecnie zaczynam się zastanawiać co kupić jak ten zgnije |
to trzeba zadbać o to żeby nie zgnił
Ja staram się jak mogę i jak na razie jest bdb
Krzyzak - 04-08-2012, 23:56
danino88 napisał/a: | to trzeba zadbać o to żeby nie zgnił | nie da rady - kupiłem w takim stanie blacharskim, że najtańsza opcja to znalezienie zdrowej budy i przełożenie co lepsze
naprawdę wiem co piszę... dochodzi do tego fakt, że to jeden z pierwszych egz., rocznik jeszcze 1996 (blachy, bo reszta to przekładka z 2002), w Polsce od 1998, a od 2005 jeżdżony w zimie...
Matejko - 05-08-2012, 11:03
sveno napisał/a: | tylko ja dopilnowałem żeby wzorek był w t± sam± stronę |
kupowalem na dwa razy carbon i naokolo dr±żka zrobilem nie w te strone co trzeba, ale i tak jest ok
danino88 - 05-08-2012, 11:27
Cytat: | nie da rady - kupiłem w takim stanie blacharskim, że najtańsza opcja to znalezienie zdrowej budy i przełożenie co lepsze
naprawdę wiem co piszę... dochodzi do tego fakt, że to jeden z pierwszych egz., rocznik jeszcze 1996 (blachy, bo reszta to przekładka z 2002), w Polsce od 1998, a od 2005 jeżdżony w zimie... |
dlatego ja polowałem na zdrowego i młodszego EA
|
|
|