To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Sportowa Elegancja

Owczar - 20-12-2011, 15:06

Dokładnie. Zanim nie pojeździłem to się zastanawiałem czym się tak wszyscy podniecają. Silnik jak silnik.. Ale różnica jest spora :)
k@rol - 20-12-2011, 18:04

oj V-ka z każdej strony brzmi cudnie :mrgreen:
sveno - 20-12-2011, 19:32

Owczar napisał/a:
Dokładnie. Zanim nie pojeździłem to się zastanawiałem czym się tak wszyscy podniecają. Silnik jak silnik.. Ale różnica jest spora :)
no jak jeszcze chcesz porownac V6 do swojego byłego traktora to juz.... Zaraz co tu wogole porownywac??? ;)
Torp12 - 25-12-2011, 00:35

Hehehehe no poprostu nie moge i sie musze z Wami podzielic:)

Sie zastanawialem co tam rodzinka wymysli za prezenty pod choinke no i nie przypuszczalem ze mnie tak zaskocza:) W sumie takie pierdolki sam pozmienialem wiec ciezko bylo cos wymyslec:) A tu moj Braciak zafundowal mi taka oto niespodzianke;)

Hahahahaha "Bryka Patryka" mega pompe mam :D

m6riano - 25-12-2011, 01:34

hahaha...dobre...zawsze to lepsze niż skarexy, naszki lub inne niepodpasowane prezenty...;-)
Torp12 - 29-12-2011, 18:19

No dobra kolejny prezent "swiateczny" tym razem odemnie:)

Ciach:

Generalnie komplet. Kiera, poducha, zaslepki na kierze od srub poduszki i tasma za 245 zl, wiec raczej warto bylo.
Kiera nawet w niezlym stanie. Jednak skorze na momo duzo brakuje do skorzanych kierownic z nomalnego galanta dlatego dam ja do obszycia:)

Jedyne czego brakuje to srubki mocujace do poduchy. Ale to albo z normlanej kiery wezme albo cos dobiore.

Teraz tylko pytanie: czy przed zdjeciem poduchy trzeba odlaczac aku czy nie?

fj_mike - 29-12-2011, 18:57

Torp12 napisał/a:

Tak. Inaczej wyskoczy błąd SRS.

Anonymous - 29-12-2011, 19:22

bardzo dobre pieniążki za te kierownice, nawet powiedział bym że pół darmo, śrubki bez problemu dobierzesz nawet z castoramy, skóra może nie taka jak z galanta ale też świetnie leży w dłoniach, a już sam profil kierownicy bajka :) na początku możesz jedynie przypadkowo wciskać trąbki niepotrzebnie :P ale to kwestia przyzwyczajenia.

aaa i taśma którą masz w galancie powinna pasować.

k@rol - 29-12-2011, 19:55

też bym się nie obraził jakbym mógł sobie takie kółeczko sprezentować :cry: rzeczywiście półdarmo :roll:
deejay - 29-12-2011, 20:53

Torp12 napisał/a:

Nie powinien załapać błędu , osobiście tak robię i nie miałem problemów :)

Torp12 - 29-12-2011, 21:31

deejay napisał/a:

Nie powinien załapać błędu , osobiście tak robię i nie miałem problemów :)

No to teraz deejay dolales do ognia:) Odlaczyc bym mogl, ale to strojenie radia w te i we te mnie dreczy wiec moze sprobuje na podpietym:]

deejay - 29-12-2011, 21:36

Torp12 napisał/a:
wiec moze sprobuje na podpietym:]

Ale upewnij sie na 1000% ze poduszka kierwonicy jest wpięta , bo potem tylko MUT ... :wink:

Torp12 - 29-12-2011, 21:39

deejay napisał/a:

Ale upewnij sie na 1000% ze poduszka kierwonicy jest wpięta , bo potem tylko MUT ... :wink:

Chodzi o to by byla wpieta zanim go odpale si?:)

Anonymous - 29-12-2011, 21:55

ja tam jestem przesądny i zawsze jak coś grzebałem przy poduszce to wolałem prąd odłączyć, w końcu dostać takim ładunkiem z bliska po twarzy nie jest za miłe, chociaż kiedyś w trakcie kolizji niby nic nawet nie poczułem, ale to wiadomi że inaczej jak człowiek przypięty pasami w odpowiedniej odległości a inaczej jak akurat ślęczy z nosem przy kierownicy i dokręca jakąś śrubkę :P

ale ogólnie to tak jak pisze Bartek, tylko kluczyka nie przekręcaj w stacyjce na zapłon jak poduszka będzie wypięta z obwodu bo wtedy już wyłapie błąd.

deejay - 29-12-2011, 21:57

Dokładnie .