To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - Nasi widziani na drodze

mjsystem - 24-02-2012, 14:54

Co to za bordowy pierdzący pseudo evo X w wersji chyba amerykańskej jeżdzi w Dąbrowie po Strzemieszycach?
Znacie go?

robertdg - 24-02-2012, 18:02

mjsystem napisał/a:
Co to za bordowy pierdzący pseudo evo X w wersji chyba amerykańskej jeżdzi w Dąbrowie po Strzemieszycach?
Widziany wielokrotnie ale jakiś słabo kontaktowy
mjsystem - 24-02-2012, 18:05

robertdg napisał/a:
Widziany wielokrotnie ale jakiś słabo kontaktowy

Zauwazyłem :mrgreen:

krzychu - 29-02-2012, 18:49

A ja dzisiaj widziałem na piastowskiej starszego gala i chyba miał naklejkę na klapie :mrgreen:

No i PeH-a chyba wczoraj pod pocztą. Widziałeś moje auto?

carlRP - 01-03-2012, 18:42

krzychu , czyżby to był zielony Galant E33a Gti w hatchbacku ??:P dość brudny?:D
Jeśli tak to byłem ja :D

krzychu - 01-03-2012, 19:05

Chyba tak :mrgreen: W każdym razie jeśli to byłeś Ty to musiałeś mnie widzieć.
carlRP - 01-03-2012, 19:32

Widziałem tylko nie byłem pewien czy to Ty :D
wyjeżdżałeś od starego bielska na piastowską i w stronę hulanki jechałeś?

krzychu - 01-03-2012, 19:36

Tak dokładnie.
carlRP - 01-03-2012, 19:53

No to smiało mogę powiedzieć :D DZIASIA krzychu widziany na piastowskiej w BB:)
krzychu - 01-03-2012, 19:58

Eee ale dzisiaj mnie na piastowskiej nie było?
sveno - 03-03-2012, 20:08

Pozdro dla srebrnego (lub jasnoniebieskiego) EAxW SE wyprzedzonego dzisiaj na A4 z Wrocławia w kierunku Katowic, wlókł się za jakimś dostawczakiem gdzieś w okolicy Gliwic. Tablice SZY xxxx z przodu kwadratowa (czyżby Kuzi?)
Wyprzedzając pozdrowiłem awaryjnymi, oddał zajączkiem :) miał bata CB ale nie używa :axe: :axe: :axe:

PeH - 03-03-2012, 20:31

krzychu napisał/a:
No i PeH-a chyba wczoraj pod pocztą. Widziałeś moje auto?

pod pocztą na hulance? auta nie widziałem ale chyba Ciebie w kolejce ;) tyle, ze to było w poniedziałek... nadawałeś wtedy jakąś paczkę? bo stałem chyba za Tobą, ale nie byłem pewien skąd znam tego faceta :D

[ Dodano: 03-03-2012, 20:33 ]
t0m3k napisał/a:
PeH a raczej jego Lancelot zaparkowany równolegle wczoraj z rana na Zamenhofa

Jam Ci to był... ;) nie tylko z rana zresztą, ale przez większość dnia...

mjsystem - 03-03-2012, 21:49

sveno napisał/a:
Tablice SZY xxxx z przodu kwadratowa (czyżby Kuzi?)

To nie Kuzi, on ma rej. SY

[ Dodano: 04-03-2012, 11:20 ]
Dziś około 2 w nocy widziany czerwony gal na łódzkich rejestracjach EL i kilka 5, na Orlenie przy wężle murckowskim od strony Mysłowic.

krzychu - 04-03-2012, 11:58

PeH napisał/a:

pod pocztą na hulance? auta nie widziałem ale chyba Ciebie w kolejce ;) tyle, ze to było w poniedziałek... nadawałeś wtedy jakąś paczkę? bo stałem chyba za Tobą, ale nie byłem pewien skąd znam tego faceta :D

Hahhaha no pewnie. Widać pani mi za bardzo ciśnienie podnosiła w okienku i się nie odwracałem. Szczególnie, że pani obok mnie już sapała, że tak męczę tą biedną niekompetentną panią. Masakra jakaś. Co tam jestem to wychodzę wkurzony. A tamta baba to niekumka, że szok, nawet nie wie jak działa deklaracja wartości.

PeH - 04-03-2012, 20:41

:D to dobrze, że nie stałeś za mną... potem dopiero był dym, bo ja nadawałem 53 listy polecone (pity z firmy) każdy trzeba było okleić, i przekleić mały stickerek do książki nadawczej... trzeba było widzieć jak się za mną w kolejce burzyło ;) jeden gość nawet głośno wyrażał swoje niezadowolenie, ale reszta kolejki go zgasiła ("daj pan pani pracować") i to na tyle skutecznie, że wyszedł szukać chyba jakiejś innej poczty ;)

Ale faktycznie ja też staram się w miarę możliwości unikać poczty... niestety czasami się nie da :(