To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012

komarsnk - 23-02-2012, 20:23

wojzi napisał/a:
okazało się, że nie było Cię w grupie małopolskiej, więc maila nie dostałeś

Wiesz - nie postarałem się, żeby być w grupie (zapomniałem) więc mam za swoje :)
Każdy powinien się zatroszczyć o swój interes :roll:
wojzi napisał/a:
Ale błąd już naprawiony i jesteś w grupie, więc kolejne info o spotach będziesz dostawał

Wielkie dzięki! \:D/ :mrgreen:
wojzi napisał/a:
Mea culpa

Patrz pkt 1 :rolleyes:
Na spocie postaram się odwdzięczyć :partyman:

Wojciech Bogacz - 23-02-2012, 21:34

Jak się tak zaczniemy wszyscy odwdzięczać to patrzeć i nas do domu na nogi trzeba będzie wlec, bo nie będziemy w stanie sami nimi przebierać ;)
Rebelias - 23-02-2012, 22:24

Ciągle patrze z zazdrością na to wszystko :twisted: :twisted:
Wojciech Bogacz - 23-02-2012, 23:08

bongo_22 napisał/a:
I jeszcze jedno. W Krakowie zatankowałem najlepszy gaz jaki kiedykolwiek trafił do mojej butli. Stacja BP na ul. 29 listopada, pierwsza po lewej od wjazdu z Warszawy. Na niej tankowaliśmy z Wojtkiem jadąc do Wierchomli. Mój gal spalił 10l/100km

Faktycznie gaz mają tam w porządku - jednak o dziwo jakoś nie zauważyłem żadnej różnicy w porównaniu do gazu, który tankuję u siebie na takiej stacji "niby BP".

Tak czy inaczej - mój Gal w trasie spalił 13,9L gazu na setkę - liczyłem, że będzie mniej a tutaj zonk ;) Muszę się jeszcze widać pobawić z mieszanką gazu bo albo jest za duża albo po prostu ma tyle palić...

tpodsiadlo - 24-02-2012, 08:29

a czy ja tez moge byc w grupie malopolskiej? jakos dobrze mi sie z Wami integruje...
mjsystem - 24-02-2012, 09:14

Wojciech Bogacz napisał/a:
Tak czy inaczej - mój Gal w trasie spalił 13,9L gazu na setkę - liczyłem, że będzie mniej a tutaj zonk Muszę się jeszcze widać pobawić z mieszanką gazu bo albo jest za duża albo po prostu ma tyle palić...

Wojtek, po prostu podziel te 14 l na kazdą oś, to Ci wyjdzie po 7l na setkę :mrgreen:
A tak na poważnie, to mimo czterech łap troszkę duzo Ci pali. Może i mieszanka.(sorki za OT)
tpodsiadlo napisał/a:
a czy ja tez moge byc w grupie malopolskiej? jakos dobrze mi sie z Wami integruje...

Tomek zawsze możesz nalezeć do grupy jakiej chcesz :mrgreen:
Na śląskie też Cię zapraszam :wink:

Wojciech Bogacz - 24-02-2012, 09:56

tpodsiadlo napisał/a:
a czy ja tez moge byc w grupie malopolskiej?

To ja poproszę o dopisanie mnie do śląskiej :mrgreen:

mjsystem napisał/a:
Wojtek, po prostu podziel te 14 l na kazdą oś, to Ci wyjdzie po 7l na setkę

To może umówmy się na 1,6 :) Ty tankowałeś tyle więcej niż inni to ja może będę spalanie dzielił prez to samo - co ? :roll:

mjsystem - 24-02-2012, 10:55

To ja poproszę o dopisanie mnie do śląskiej

http://forum.mitsumaniaki.pl/groupcp.php?g=1035

Ty tankowałeś tyle więcej niż inni to ja może będę spalanie dzielił prez to samo - co ?

Nie więcedj tylko drozej :wink:

wojzi - 25-02-2012, 01:49

tpodsiadlo napisał/a:

Done.

Ktoś jeszcze chętny :D ?

[ Dodano: 06-03-2012, 20:20 ]
Panowie spot już jakiś czas temu się odbył, a podsumowania na stronie klubowej jak nie było tak nie ma. Ja na miejscu nie byłem, więc i nie mnie opisywać, ale zachęcam kogoś z obecnych na imprezie o spłodzenie kilku słów podsumowania i wrzucenie wraz ze zdjęciami na naszą stronę klubową. O konto na stronie możecie prosić Owczara - założy wam i wtedy będziecie mogli tam zamieszczać artykuły. A jak ktoś nie chce zakładać konta to niech choć napisze podsumowanie i wyśle do mnie, a ja wrzycę ze swojego na stronę.