To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - SPOTYKAMY I POZDRAWIAMY SIĘ NA DRODZE

koliber124 - 08-10-2013, 22:52

Zaległe pozdro dla Banana widzianego na 25Czerwca :lol:
gawron - 10-10-2013, 12:48

koliber124 napisał/a:
Pozdr dla największego keBABIARZA w naszej grupie hehe widzianego dzi¶ na Wernera

Hehe dzięki. Co pojade na kebab to mnie kto¶ zobaczy:)

bobek28121988 - 12-10-2013, 08:05

Pozdrowienia dla dwóch użytkowników Galanta widzianych wczoraj o godzinie ok 21:30 na ul Grzecznarowskiego. Nie poznałem kto to bo ciemno było ale jeden srebrny galant podejrzewam że był to Gawron, którego serdecznie pozdrawiam oraz użytkownika drugiego galanta czarnego sedana z złotymi alufelgami.
Ksiao - 13-10-2013, 23:18

pozdrowienia dla

2x już zostawiłem wizytówkę :cry:

koliber124 - 17-10-2013, 08:09

Pozdr dla Górka widzianego na Wierzbickiej - pomachane, odmachane
gawron - 17-10-2013, 10:42

Pozdro dla Galantfanradom spotkanego dzi¶ o 8:00 na rondzie przy Czachowskiego/25 czerwca, pomachane i odmachane:)
galantfanradom - 17-10-2013, 21:55

gawron napisał/a:
Pozdro dla Galantfanradom spotkanego dzi¶ o 8:00 na rondzie przy Czachowskiego/25 czerwca, pomachane i odmachane:)
Też pozdrawiam. :) Prawie Cię nie poznałem, twój gal prezentuje się bardzo kozacko. Jestem pod bardzo wielkim wrażeniem! :shock: Tak trzymać. Korzystaj±c z okazji pozdrawiam użytkownika fioletowego galanta o numerze rejestracyjnym zaczynaj±cym się literami WRA w wersji sport edition, sedan którego mijałem dwa dni z rzędu w godzinach porannych (przed 8) na ulicy Narutowicza. Pozdrawiam również wła¶ciciela fioletowego galanta kombi wersja elegance mijanego dzisiaj na ulicy Okulickiego (obaj wła¶ciciele mi nieznani). I pozdrawiam kierowce szarego gala przedlifta któremu wetkn±łem wizytówkę, Samochód zaparkowany na parkingu przy GKO. Na tym samym parkingu wdziałem również gala Banana którego serdecznie pozdrawiam! :) Mam takie wrażenie (ciekawe czy Wy też), że coraz więcej Galli jeĽdzi po Radomiu!? O mały włos bym zapomniał pozdrowić kierowcę płci pięknej w zielonym galu kombi z beżow±, skórzan± tapicerk±. Stali¶my obok siebie na ¶wiatłach na ulicy Limanowskiego. Machałem ale za żadne skarby nie chciała spojrzeć w moj± stronę i opu¶cić szybę. A chciałem tylko zaprosić na zlot.:D
Jendrula - 17-10-2013, 22:03

To i ja pozdrowie, a co :D Pozdrowienia lec± do posiadacza srebrnego Gala w wersji kombi widzianego już trzykrotnie pod siłowni± Fitness Platinium :twisted:
koliber124 - 18-10-2013, 22:41

galantfanradom napisał/a:
O mały włos bym zapomniał pozdrowić kierowcę płci pięknej w zielonym galu kombi z beżow±, skórzan± tapicerk±. Stali¶my obok siebie na ¶wiatłach na ulicy Limanowskiego. Machałem ale za żadne skarby nie chciała spojrzeć w moj± stronę i opu¶cić szybę. A chciałem tylko zaprosić na zlot.:D

...więc możesz zawsze mieć drug± szansę i spróbować jeszcze raz na Wierzbickiej pod szkoł± TOP GUN gdzie zawsze jest ten gal zaparkowany hehe......tylko uważaj bo ona w tym samym fachu co Twoja połówka więc mog± się znać hihihi

galantfanradom - 19-10-2013, 11:05

koliber124 napisał/a:
...więc możesz zawsze mieć drug± szansę i spróbować jeszcze raz na Wierzbickiej pod szkoł± TOP GUN gdzie zawsze jest ten gal zaparkowany hehe......tylko uważaj bo ona w tym samym fachu co Twoja połówka więc mog± się znać hihihi
Kurcze jak ty wszystko wiesz! W wywiadzie robisz czy co?! ;P
sebcio_rdm - 28-10-2013, 08:11

Pozdrawiam Metode widzianego na weekendzie na Wernera na wysoko¶ci Lukoila.
Kylu - 04-11-2013, 19:05

Pozdrawiam kierownika tego pojazdu. ;)

Jendrula - 08-11-2013, 20:33

Pozdrawiam Sebcio_rdm widzianego dzisiaj koło godziny 20 na 1905 roku ;)
pietja - 19-11-2013, 22:54

Pozdro dla ¶licznego czarnego Gala kombi w wersji avance na czarnej feldze widzianego dzi¶ ok. 11:40 na Dębowej gdy przecinał Maratońsk±. Metoda chyba będziesz miał konkurencję na mie¶cie... blachy ¶wieże, R na końcu :)

[ Dodano: 19-11-2013, 23:16 ]
Ksiao napisał/a:
pozdrowienia dla
[url=http://images64.foto...edm.jpg]Obrazek[/URL]
2x już zostawiłem wizytówkę :cry:

To oryginalny zderzak czy jaki¶ alafala? :wink:

bongo_22 - 20-11-2013, 08:14

pietja, żaden oryginał tylko co¶ alafala :wink: