Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Warsztaty w Trójmieście (zbiorczy)
Krzyzak - 03-12-2009, 09:05
wymiana silnika przeciętnie 500 zł w Gdańsku - za zwykły silnik (nie V, nie turbo, nie LPG itd.) - czyli startujesz od tej ceny
mam kolegę, który takie przekładki robi
vortex - 03-12-2009, 21:48
DzięX !!!!!!!!!!!!!!!!!!! - dostanę namiar ???
----------------------------------------------------------------
wizzi - 08-12-2009, 19:19 Temat postu: Dobry warsztat do konserwacji podwozia. Witam koleżanki i kolegów,
moglibyście mi powiedzieć gdzie w Gdańsku mógłbym znaleźć dobry warsztacik, w którym mógłbym zrobić dobrą konserwację całego podwozia w mojej Carismie?
Z góry wielkie dzięki
tomeks - 12-12-2009, 15:56
Witam, poszukuję warsztatu w Trójmieście, w którym potrafili by zrobić wymianę paska i/lub ustawienie rozrządu. Chodzi o Eclipse 1G z silnikiem DOHC, podobno nie każdy mechanik to potrafi dobrze ustawić (o czym się już przekonałem).
Orientujecie się ile taka przyjemność (wymiana) kosztuje?
Pozdrawiam
borcyk - 24-12-2009, 15:55 Temat postu: Warsztat Witam serdecznie wszystkich Mitsumaniaków.
edit by akbi
...również witam, ale zapraszam do regulaminu forum, gdyż działalność komercyjna jest tu zabroniona.
tadziugdy - 14-01-2010, 10:20 Temat postu: naprawa ja jestem posiadaczem lancera Kombi od roku a co do naprawy mogę polecić
Auto Morena
Gdańsk ul. Piekarnicza 26/3 tel. 058 683 58 83
wymieniałem hamulce, tarcze, bębny oraz rozrząd
nie są drodzy a przede wszystkim sa solidni jak na razie się nie zawiodłem
[ Dodano: 15-01-2010, 12:12 ]
hej
może to nie tu ma się znaleść ale ostatnio szukałem lampy przeciwmgielnej do mojego Lancera Kmbi 2004r i znalazłem sklepik http://www.automarpo.pl/g...ny.html&lang=pl polecam adresik znalazłem to co chciałem
pozdro
[ Dodano: 15-01-2010, 12:17 ]
zalogujcie się na tej stronie www.gielda-czesci.pl mają doś dużą bazę z częściami do naszych miśków
marcinspike - 25-02-2010, 09:19 Temat postu: Naprawa skrzyni biegów Prześledziłem odpowiedzi odnośnie warsztatów w trójmieście i nie znalazłem nikogo kto by naprawiał gdzieś skrzynię biegów.
Jestem z okolic trójmiasta a dokładnie z Kartuz, czy jest może ktoś kto robił gdzieś skrzynię.
Mam Galanta 2.0 z 1998 roku.
Przy ruszaniu z niskich obrotów słychać "chrobolenie", na 2 i 5 biegu "gwizd" czy ktoś robił już gdzieś skrzynie i jaki może być koszt takiej operacji?
fj_mike - 14-03-2010, 20:39
Panowie. Potrzebuję namiary na solidny warsztat blacharsko-lakierniczy w Gdyni lub okolicach. Nadkola się kłaniają
Wszyc - 15-03-2010, 15:40
Ja jestem po blacharce jak byś był w pl możesz zlukać mojego miśka i stwierdzić czy jakość jest dla Ciebie zadowalająca bo mam blacharza-lakiernika 3min drogi ode mnie do paru rzeczy bym się przyczepił ale wszyscy mówią mi że przesadzam wiec najlepiej żebyś sam zobaczył mojego misia po naprawach
akbi - 15-03-2010, 21:29
fj_mike napisał/a: | Potrzebuję namiary na solidny warsztat blacharsko-lakierniczy w Gdyni lub okolicach |
Gdańsk-Osowa może być??
P. Adam - tel 500666439
fj_mike - 15-03-2010, 21:31
akbi napisał/a: | Gdańsk-Osowa może być?? |
Jeżeli solidny to może być. Obwodnicą to tylko 15 min
Zadzwonię jak tylko będę w PL.
Silverrr - 17-03-2010, 10:30
Warsztat Janisz w Pruszczu lub w Chwaszczynie Tuchołka. W tym drugim są na prawdę solidne chłopaki. Szczególnie elektryk Pan Radek. Jak bierze auto to 99% zrobi i to solidnie. Jak nie da rady to nie czaruje tylko mówi, że tego nie da rady zrobić... chociaż o takim przypadku nie słyszałem.
Anonymous - 17-03-2010, 12:15
Tucholke moge polecic, diagnozowali i wymieniali mi wtryski, oleje, wahacze itp itd... nie narzekam na nich, tylko nie sa tani...
metzger - 23-03-2010, 08:44
a znacie może jakiś warsztat gdzie można pospawać co nieco?
MichuGdy - 02-04-2010, 11:28
Witam,
Ja znam gościa co spawa aluminium w Gdyni, spawał mi ramę w rowerze górskim i jestem zadowolony.
Mam zamiar odwiedzić warsztat Auto Szpak w Gdyni w celu zmiany pasków klinowych, oraz wymiany łożyska amortyzatora. Macie jakieś zdanie na ten temat ?
Czytałem na forum BMW, i nie maja złych opinii na temat tego warsztatu.
Może jakiś Mitsumaniak co ma warunki chciałby zarobić
Pozdrawiam
|
|
|