To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Cherry Elegance xD :)

tresorex - 11-03-2015, 20:34

I jak różnica w jeździe z rozpórką? :)
promatti - 12-03-2015, 11:32

Mimo opon na których teraz śmigam odczuwam bycie sportowszym. Bardzo dobra rzecz. I wiem ze będę je miał w każdym aucie jakim przyjdzie mi jeździć. Niemoge sie doczekać zakorzenia 17 bo wtedy to chyba jeszcze bardziej odczuje. 😉
WreX - 12-03-2015, 13:11

promatti napisał/a:
odczuwam bycie sportowszym

Widzę dobrze wydana kasa :mrgreen: :lol:

eremita - 12-03-2015, 13:51

Poważnie czujecie różnicę?
Myślałem że przy normalnej jeździe to rozpórka tylko daje +20 punktów do samopoczucia właściciela :P

tresorex - 12-03-2015, 13:58

Ja u siebie poczułem różnicę. Przód już się tak nie kładziei można wchodzić szybciej i pewniej w zakręty.
Tomii - 12-03-2015, 14:39

ja u siebie zauważyłem większą sztywność zawieszenia po zamontowaniu rozpórki, auto jest jakby bardziej twarde w prowadzeniu.
JimBest - 16-03-2015, 11:06

deejay napisał/a:
promatti napisał/a:
Goodyear Efficient Grip 205/50 R17 89V

Dobry wybór :wink:

To jest "performance" czy "zwykłe" ? Orientuje się ktoś czy oponki w tym rozmiarze z 89V lub z indexem 93W mają rant ochronny ?

eremita - 16-03-2015, 11:23

JimBest napisał/a:
deejay napisał/a:
promatti napisał/a:
Goodyear Efficient Grip 205/50 R17 89V

Dobry wybór :wink:

To jest "performance" czy "zwykłe" ? Orientuje się ktoś czy oponki w tym rozmiarze z 89V lub z indexem 93W mają rant ochronny ?

Mają :)

Torp12 - 12-06-2015, 16:06

Co tu taka cisza i nuda ?:D
promatti - 13-06-2015, 13:18

Torp12 napisał/a:
Co tu taka cisza i nuda ?:D

Mam w tym roku freeza na wydatki Galantowe. A przynajmniej do 5 września. Hehe.
Nic sie nie psuje. Nie nie stuka nic nie puka. To i jest nuda. :D mogę zwalić to na Bartka? 😜

Torp12 - 13-06-2015, 22:26

Eeeee no zawsze byś jakiegoś tam moda przemycil ;) nie bądź mietki:)
deejay - 13-06-2015, 22:30

promatti napisał/a:
A przynajmniej do 5 września. Hehe.

Uuuuuu będzie sie działo ..... :P

promatti - 01-10-2015, 11:26

A więc co do Galusia, przy okazji bytu u Bartka okazalo się że jestem głuch :D

skrzynia skrzypi a ja nic. Bartek zdiagnozował powiedział ze trzeba się tym zająć, dostałem namiary na Pana Skrzyniarza :D i ... no nie pykło umówienie sie na oddanie auta ale na diagnoze jak najbardziej powiedział ze jedyneczka i dwójeczka do zrobienia, poczatki jej końca się zaczeły. Czyli potwierdził słowa Bartka i teraz musze oddać autko do naprawy. Wstępne koszta to 1200 zł + jeśli coś wyjdzie. Mysle że odda Galanta w przyszłym tygodniu na roboty, jakoż iż stałem się włąścicielem też Outlandziora II auto mam zastępcze moge żyć :D

po naprawie skrzyni będzie kilka wymian łączników i wahacza we Wrocławskim Spa oczywiście. A tak zima idzie i trzeba bedzie letnie felgi odnowić jak wskoczą zimówki.

Odbierając Outladera jechałem za żoną która prowadziła Galanta, no boże jakie to fajne auto jest jak sie na nie patrzy :D hehe, żadko miałem okazje je ogladac z 3 osoby :D serce rośnie.

Marcino - 01-10-2015, 16:02

promatti napisał/a:
jechałem za żoną która prowadziła Galanta, no boże jakie to fajne auto jest jak sie na nie patrzy hehe, żadko miałem okazje je ogladac z 3 osoby serce rośnie.

Bardzo fajnie patrzy się na niego we wstecznym lusterku jak się zbliża....

bialyjayz - 03-10-2015, 10:36

promatti napisał/a:
Odbierając Outladera jechałem za żoną która prowadziła Galanta, no boże jakie to fajne auto jest jak sie na nie patrzy hehe, żadko miałem okazje je ogladac z 3 osoby serce rośnie.

jedne z piękniejszych zjawisk :)
Marcino napisał/a:
Bardzo fajnie patrzy się na niego we wstecznym lusterku jak się zbliża....

a takiej ekstazy jeszcze nie zaznałem :( bo nikt mnie dogonić nie może :P