To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Elbetreffen 2014 -- pogaduchy

mjsystem - 10-06-2014, 08:10

i9i napisał/a:

mjsystem napisał/a:
Bardzo bym chciał, pobyt w Elbe jest tak krótki, że być o 12 przy rejestracji to moje marzenie

Ja proponuję byś Sławku do mnie zadzwonił jak się wdrapiecie na górę Św. Anny. A za punkt zborny dla Dolnoślązaków Lukoil na Bielanach. Wschodnia część zdecyduje czy dołączy do nas na stacji, zrobi przerwę i dotankuje auta, czy my ruszymy jak wystartują z bramek i spotkamy się na pseudo-autostradzie bądź dużym parkingu za Kątami Wrocławskimi.

W sumie dobry pomysł. aby się zdzwonić. My nawet możemy nie wjeżdżać do Wrocka, tylko na dużym parkingu w Kątach się spotkać. Trzeba policzyć czas przejazdu do Lucjau, aby tam się zgrać z częścią północną :wink:

i9i - 10-06-2014, 17:19

Tylko ten parking to goły plac, a kobietom przyda się cywilizowana toaleta. Jest jeszcze BP w Kątach Wrocławskich też przy autostradzie.
mjsystem - 10-06-2014, 18:47

i9i napisał/a:
Tylko ten parking to goły plac, a kobietom przyda się cywilizowana toaleta. Jest jeszcze BP w Kątach Wrocławskich też przy autostradzie.

Może być. Siku w krzaki czy do muszli, jeden pies :twisted: (dla nas :mrgreen: )

wojtas - 10-06-2014, 19:36

mjsystem napisał/a:
Bardzo bym chciał, pobyt w Elbe jest tak krótki, że być o 12 przy rejestracji to moje marzenie

Żeby marzenie się spełniło Słąwku, trzeba wyjechać z Duben (Dubener Hauptstraße 5 15926 Luckau, Deutschland) przed 10.
Do Elbe pozostanie 100km, z postojem na stacji w Luckau. Pytanie tylko czy Wrocław da radę pojawić się w Duben o 10:00 :?: :mrgreen:

i9i - 10-06-2014, 19:39

wojtas napisał/a:
Pytanie tylko czy Wrocław

Jak Sławek nie zapomni zadzwonić to ja się wyrobię :D

mjsystem - 10-06-2014, 19:55

wojtas napisał/a:
Pytanie tylko czy Wrocław da radę pojawić się w Duben o 10:00

Na upartego, to mam telefon do większości kolegów, tak więc będę robił tak :arrow:
i9i napisał/a:
Jak Sławek nie zapomni zadzwonić to ja się wyrobię

:twisted: :mrgreen:

Wojciech Bogacz - 11-06-2014, 10:43

Mnie pasuje wyjazd z Wrocka o 7mej rano bo to oznacza, że większość trasy będzie chłodno (niestety mój Lancerek klimy nie posiada...).

Rozumiem Sławku, że w czwartek wieczorem mamy się do Ciebie dostarczyć, na którą najlepiej ???

mjsystem - 11-06-2014, 12:44

Wojciech Bogacz napisał/a:

Rozumiem Sławku, że w czwartek wieczorem mamy się do Ciebie dostarczyć, na którą najlepiej ??

Tak, aby zdążyć :partyman: i do rana mieć 0.00 w wydychanym powietrzu. Ale z nas wszystkich tylko TY prowadzisz :mrgreen:

Tomek - 11-06-2014, 12:45

mjsystem napisał/a:

Tak, aby zdążyć :partyman: i do rana mieć 0.00 w wydychanym powietrzu. Ale z nas wszystkich tylko TY prowadzisz :mrgreen:

i Ty Sławku, sam mi to obiecałeś :)

ale nie przejmuj się, ja pojadę, a wracasz Ty

Wojciech Bogacz - 11-06-2014, 13:06

mjsystem napisał/a:
Tak, aby zdążyć i do rana mieć 0.00 w wydychanym powietrzu. Ale z nas wszystkich tylko TY prowadzisz

Haha - spoko - nie wykluczone, że prowadzić też będzie moje kochanie :) Pożyjemy zobaczymy :)

mjsystem - 11-06-2014, 14:09

tomek84 napisał/a:

i Ty Sławku, sam mi to obiecałeś

ale nie przejmuj się, ja pojadę, a wracasz Ty

No tak :lol: Może dobrze, że ja będę wracał, odpoczniesz przed nocnym wyjazdem na kanikuły :wink:
że prowadzić też będzie moje kochanie

Oj, będzie się działo 8) :partyman:

promatti - 11-06-2014, 16:29

Ja się zaczynam bać :P
Misiek :) - 11-06-2014, 18:56

nie wykluczone, że prowadzić też będzie moje kochanie :)

Jeśli facet daj swojej kobiecie prowadzić swój Skarb, to znaczy że bardzo kocha Ją.
A tak na poważnie, to o której chcecie się ustawiać na punkcie zbiorczym w Niemcowni?

Krystian99 - 11-06-2014, 19:42

promatti napisał/a:
Ja się zaczynam bać :P

Nie ma czego :) oni tacy są tylko na forum,w realu aniły :D :D :D

volve - 11-06-2014, 20:14

Krystian99 napisał/a:
Nie ma czego :) oni tacy są tylko na forum,w realu aniły :D :D :D

Krystek, nie wiem czy zauważyłeś, ale ja też jadę :P Więc w tym przypadku Twoja teza jest błędna :twisted: