To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - BOKS

Daro - 17-12-2009, 02:21

karolgt napisał/a:
to nie są łatwe pienidze i nie można powiedzieć ze dostał 200 czy tam 50k za 44 sekundy, bo trzeba policzyć kilka miesięcy treningów, opłacenie trenerów, miejsce, sale, odżywki itd itd.

plusem tej walki było to, że Pudzian ma szanse osiągnąć sporo w tym sporcie, jeszcze nie teraz, ale musi się podszkolić i może być w czołówce

Moim zdaniem to są jednak łatwe pieniądze, prawdziwy sportowiec (może nie Najman, ale Pudzian na pewno) i tak i tak trenuje przez ten cały czas (nie wyobrażam sobie pół roku bez treningów), poza tym przy takim nagłośnieniu walki znajdzie sięwielu sponsorów, o salę i inne pierdóły, a szczególnie odżywki, to już na pewno nie trzeba się raczej martwić. A to, czy Pudzian sporo osiągnie, czy nie to sprawa dyskusyjna, może może, ale naprawdę wątpię. Póki co jest po prostu cienki

karolgt - 17-12-2009, 19:52

Daro napisał/a:
Póki co jest po prostu cienki

narazie to cięzko powiedzieć jaki tak naprawde jest. Bo nie miał okazji pokazać się ani z dobrej ani ze złej strony.

akbi - 19-12-2009, 08:30

Daro napisał/a:

Moim zdaniem to są jednak łatwe pieniądze, prawdziwy sportowiec (może nie Najman, ale Pudzian na pewno) i tak i tak trenuje przez ten cały czas (nie wyobrażam sobie pół roku bez treningów)

czym innym jest trening i przygotowanie do walki lub zawodow, a czym inny trening podtrzymujacy ogolna sprawnosc.
Zas co do Najmana ... rozumiem, ze w sporcie zdobyles o wiele wiecej od niego, skoro uwazasz go za "nieprawdziwego sportowca"?

maxwell61 - 19-12-2009, 11:25

Nawiązując do Najmana. Oglądałem jego walkę z jakimś stary Słoweńcem czy Słowakiem. Zenada. Dziadek ledwie na nogach sie trzymał a Pan Najman nie potrafił go znokautować przez 5 rund. Dla mnie to jakaś przereklamowana lala, która miała chęci coś osiągną, ale ....okazała się za słaba.
Kaleid - 19-12-2009, 11:30

Bokser z Najmana faktycznie cienki, ale swego czasu był wicemistrzem polski w kickboxingu, i to chyba dwa razy. Jakieś tam osiągnięcia ma.
Daro - 21-12-2009, 02:54

akbi napisał/a:
Daro napisał/a:

Moim zdaniem to są jednak łatwe pieniądze, prawdziwy sportowiec (może nie Najman, ale Pudzian na pewno) i tak i tak trenuje przez ten cały czas (nie wyobrażam sobie pół roku bez treningów)

czym innym jest trening i przygotowanie do walki lub zawodow, a czym inny trening podtrzymujacy ogolna sprawnosc.
Zas co do Najmana ... rozumiem, ze w sporcie zdobyles o wiele wiecej od niego, skoro uwazasz go za "nieprawdziwego sportowca"?

Tak Akbi, akurat w MMA osiągnąłem na pewno więcej od niego

akbi - 21-12-2009, 18:41

Daro napisał/a:
akurat w MMA osiągnąłem na pewno więcej od niego

to akurat żadna sztuka ... w sumie to wystarczy wyjść raz na ring i utrzymać się min 50 sekund :lol:

maciej76 - 25-12-2009, 20:16

Tak wygląda kolejny przeciwnik Adamka- http://boxrec.com/media/i...son_Estrada.jpg
Walka ma się odbyć na początku lutego. Adamek zajmuje obecnie 7 miejsce w rankingu.
Estrada- 21.

Daro - 29-12-2009, 22:16

akbi napisał/a:
w sumie to wystarczy wyjść raz na ring i utrzymać się min 50 sekund :lol:

No dokladnie :D

Anonymous - 29-12-2009, 22:24

.....z Pudzianem......
karolgt - 07-02-2010, 03:10

no więc czekamy na kolejną walkę..

link

jak obstawiacie?
mnie osobiście troche deneruje pewność siebie Adamka...

ale bardzo ciekaw jestem co pokaże.

[ Dodano: 07-02-2010, 04:21 ]
zapowiada się ciekawie :)

Morfi - 07-02-2010, 09:49

no i wygrał na punkty graty dla niego :)
sieegurd - 07-02-2010, 10:07

Morfi napisał/a:
no i wygrał na punkty graty dla niego :)

Gratki, ale musi jeszcze trochę wzmocnić siłę ciosu. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej :)

McDoune - 07-02-2010, 13:21

dobrze że wygrał, ale najlepiej to to nie wyglądało, zdecydowanie siła ciosu to jest słaba strona Adamka, tylko żeby w między czasie nie zatracił szybkości.

A Cygan miał MEGA wypowiedź po walce ;)

sieegurd - 07-02-2010, 13:35

McDoune napisał/a:

A Cygan miał MEGA wypowiedź po walce ;)

Znając życie przykozaczył jak to zwykle ma w zwyczaju :) Szpan i mina z KRZYKU :P