Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder
mkm - 06-07-2017, 23:42
W niektórych momentach fotki wręcz należy "podkręcić" - to jest ok - z tego co słyszałem była sesja, więc i obróbka wskazana.
Tyle, że "podkręcający" powinien chwilę się zastanowić czy jego podkręcanie czegoś nie psuje.
Wyrównanie koloru przodu z resztą auta to podejrzewam dla osoby obeznanej z obróbką zdjęć minuta roboty
Stówa - 07-07-2017, 00:02
O matko, Panowie Przepraszam. Nie chciałem tak bardzo uderzyć w wasze poczucie estetyki. Oczywiście fotograf dostał już zrypkę i ma się poprawić. Zapomniałem jaki to wstyd, mieć pomalowany element w 15 letnim aucie.
mkm - 07-07-2017, 00:14
Chyba trochę nie zrozumiałeś... Nie wstyd mieć pomalowany element tylko mieć zdjęcie, które mogłoby być plakatem z innym kolorem przodu. Powiększałeś to zdjęcie lub masz monitor większy niż 15cali?
Koncertowo zrąbane bardzo fajne zdjęcie, fajnego auta - tyle.
Stówa - 07-07-2017, 05:53
Zrozumiałem, spoko Tamto to było pól żartem pół ironią. W każdym bądź razie będzie poprawione
AidsD - 07-07-2017, 06:46
Biedny Stówa, jezdza po nim wszyscy jakby w zyciu i tak nie mial pod gore ;p
Hugo - 07-07-2017, 11:02
Nie to miałem na myśli Stówa, ale strasznie rzuca się w oczy.
WreX - 07-07-2017, 17:08
AidsD, ale oni po mnie jadą nie po nim, przecież on tych zdjęć nie robił
W każdym razie pomęcze to zdjęcie jeszcze i dziękuje za uwagi. Niemniej styl obróbki to moja wizja artystyczna i tyle.
AidsD - 07-07-2017, 17:29
WreX, przeciez zartuje sobie
mkm - 07-07-2017, 23:18
WreX napisał/a: |
W każdym razie pomęcze to zdjęcie jeszcze i dziękuje za uwagi. Niemniej styl obróbki to moja wizja artystyczna i tyle. |
Tak mi się wydawało, że znam ten styl
Wrex, pomęcz samego bohatera sesji, a nie zdjęcie.
Samo zdjęcie jest ok tyle, że za bardzo skupiłeś się na całości zapominając, że to Galant jest gwiazdą, a tło to "tylko" tło
Podkręciłeś to co się dzieje wokół i przy okazji "popsułeś" Gala
Wyrównasz kolor i mucha nie siada
Stówa - 09-02-2018, 16:18
No i taka sytuacja, że sezon się zbliża i trzeba być coś odświeżyć. Jakieś pomysły?
vrangsinn - 09-02-2018, 16:36
widziałem na Galant Crew zdjęcia...mi sie mega podoba...nie myślałeś o przyciemnieniu szyb...??
btw. kombinuj dalej pare Twoich pomysłow fajnie wyszło i nie musze próbować bo wiem jaki jest efekt...
PS.
Jak tam plan SWAP-u??
Stówa - 09-02-2018, 17:15
vrangsinn napisał/a: | nie myślałeś o przyciemnieniu szyb...??
btw. kombinuj dalej pare Twoich pomysłow fajnie wyszło i nie musze próbować bo wiem jaki jest efekt...
PS.
Jak tam plan SWAP-u?? |
Szyby są przyciemnione, tylko z folią lustrzaną w sensie ona dużo odbija i w sumie w Polsce jest mało aut oklejonych folią tak wysokiej jakości. Nie są na czarno tylko kolor ładnie się nazywa DarkGrey i mają takie trochę lustro weneckie.
Jeśli chodzi o Swap, to odszedł w zapomnienie, bo myślimy teraz o czymś dużo ciekawszym
vrangsinn - 09-02-2018, 17:20
Stówa napisał/a: | vrangsinn napisał/a: | nie myślałeś o przyciemnieniu szyb...??
PS.
Jak tam plan SWAP-u?? |
Szyby są przyciemnione, tylko z folią lustrzaną w sensie ona dużo odbija i w sumie w Polsce jest mało aut oklejonych folią tak wysokiej jakości. Nie są na czarno tylko kolor ładnie się nazywa DarkGrey i mają takie trochę lustro weneckie.
Jeśli chodzi o Swap, to odszedł w zapomnienie, bo myślimy teraz o czymś dużo ciekawszym |
zmiana auta..?? zart...a to ciekawe nie siedzialem jeszcze w aucie oklejonym taka folia a z checia bym zobaczyl...
ps.
mozesz na priv podeslac co dokupiles do hellasupertone potrzebne do montażu bo czekam na przesyleczke z takowymi a przyda sie porada osoby co ma to juz za soba...
RE_man - 09-02-2018, 20:41
Czyżby air zamiast swapu ?
bialyjayz - 09-02-2018, 21:04
Stówa napisał/a: | Jakieś pomysły? |
może czerwony kij zamiast srebrnego
szczerze wygląda jak bym sobie zamarzył niema co ulepszać
oprócz motoru oczywiście
|
|
|