To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT

Seichan - 12-03-2012, 08:00

Dzień dobry ;)
volve - 12-03-2012, 13:39

aleeee cisza...dobrze, że chociaż nasze kochane Panie się zameldowały ;) a reszta ma minusa :P
Yoshiko - 12-03-2012, 13:46

volve napisał/a:
reszta ma minusa :P

taaaaaaaaaaaa
taka wielka krecha że ho ho --------------------------- :wink:

szuwar - 12-03-2012, 14:54

SIEMA :)

od wtorku mały remoncik wiec będę rzadko zaglądał :)

Yoshiko - 12-03-2012, 14:55

a teraz to idziemy do domku - na dziś wystarczy - miłego chłopaki :D
volve - 12-03-2012, 15:27

szuwar napisał/a:
od wtorku mały remoncik wiec będę rzadko zaglądał

A w Szczecinie byłeś czy jednak nie wyszło ?

stary alfer - 12-03-2012, 16:50

Dobry!

volve, jak tam Twoja przesyłka?

volve - 12-03-2012, 18:39

stary alfer napisał/a:
volve, jak tam Twoja przesyłka?

:angry4:

Dzisiaj do gościa dzwonilem rano, mówił że do wieczora mi wyśle numer przesyłki. Przesyłki nie ma ani u mnie ani u babci która mieszka bramę obok(czasem listonoszka zostawia dla mnie paczki u niej, abym nie musial biegać na pocztę). W piątek na poczcie nic pani nie znalazła, dzisiaj już nie chce mi się iść, odstać 30 minut w kolejce i nic nie załatwić. Jutro mam nadzieję, będę miał numer, jak nie to przestanę być miły przez telefon :evil: Bo od zeszłego wtorku jeżdżę prawie że bez lewego lusterka(tzn. wkład jest maksymalnie na dół, przykleiłem taśmami aby nie wypadł, da się coś zobaczyć ale wygodne to nie jest :/ )

Jeśli okaże się poczta, to będzie to jedna z ostatnich moich przesyłek za jej pośrednictwem :evil:

A jesli gościu kręci, to będzie najprawdopodobniej pierwszy jego negatyw bądź neutral na profilu :evil:

stary alfer - 13-03-2012, 07:19

Heloł.
volve - 13-03-2012, 07:40

Witam!
Seichan - 13-03-2012, 07:59

Dzień dobry ;)
Jak u Was za oknem? U nas piękne słoneczko :sunny: Widać, że wiosna idzie :mrgreen:

Yoshiko - 13-03-2012, 08:06

Cytat:
Jak u Was za oknem? U nas piękne słoneczko :sunny: Widać, że wiosna idzie :mrgreen:

u nas też jest słoneczko tyle że za warstwą chmurzysk :evil:
ciepło jest to prawda ale wcale nieoptymistycznie wręcz przygnębiająco :evil:
a tu jeszcze trzeba skupić się na pracy :evil:
Tomek jakie dziś jest święto może coś poświętujemy :wink:

szuwar - 13-03-2012, 08:22

siema Miśki

volve napisał/a:
A w Szczecinie byłeś czy jednak nie wyszło ?

byłem w niedzielę, później ze Szczecina do Gorzowa, następnie z powrotem do Szczecina i do domku, jak miałem być 0 15 na obiadek w domku, byłem o 21 :d

ale kolega został właścicielem upragnionego autka, to najważniejsze...

volve - 13-03-2012, 10:28

***** *** ***** **** Poczta Polska (sorry Alfredku)

Zgubili paczkę :/ Rozmawiałem ze sprzedawca, dzisiaj wyśle mi drugie lusterko, a z PP już sobie sam załatwi sprawę...niestety mówi, że u niego kurierzy dość wysokie ceny narzucili, dlatego z takich usług na razie nie ma możliwości skorzystania. Dzisiaj dostanę nowy numer nadania i mam nadzieję, że tym razem dojdzie...

stary alfer - 13-03-2012, 11:07

volve napisał/a:
Zgubili paczkę :/ Rozmawiałem ze sprzedawca, dzisiaj wyśle mi drugie lusterko, a z PP już sobie sam załatwi sprawę...niestety mówi, że u niego kurierzy dość wysokie ceny narzucili, dlatego z takich usług na razie nie ma możliwości skorzystania. Dzisiaj dostanę nowy numer nadania i mam nadzieję, że tym razem dojdzie...

volve, spoko, nie ma co przepraszać ;)

Pomyśl jedynie, że sprzedawca mógł nie wysłać i teraz tak sie tłumaczy ;)

Na marginesie powiem Ci, że mam zakupione na allegro przez lat myślę ponad 10 około 200 przedmiotów i nic mi nie zginęło ;)

Już tyle razy słyszałem podobne historie, włącznie z tym, że przelew nie dotarł, że nie bardzo ufam sprzedawcom. W każdym razie jak najbardziej mogło coś zginąć.