Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
Seichan - 12-03-2012, 08:00
Dzień dobry
volve - 12-03-2012, 13:39
aleeee cisza...dobrze, że chociaż nasze kochane Panie się zameldowały a reszta ma minusa
Yoshiko - 12-03-2012, 13:46
| volve napisał/a: | reszta ma minusa |
taaaaaaaaaaaa
taka wielka krecha że ho ho ---------------------------
szuwar - 12-03-2012, 14:54
SIEMA
od wtorku mały remoncik wiec będę rzadko zaglądał
Yoshiko - 12-03-2012, 14:55
a teraz to idziemy do domku - na dziś wystarczy - miłego chłopaki
volve - 12-03-2012, 15:27
| szuwar napisał/a: | | od wtorku mały remoncik wiec będę rzadko zaglądał |
A w Szczecinie byłeś czy jednak nie wyszło ?
stary alfer - 12-03-2012, 16:50
Dobry!
volve, jak tam Twoja przesyłka?
volve - 12-03-2012, 18:39
| stary alfer napisał/a: | | volve, jak tam Twoja przesyłka? |
Dzisiaj do gościa dzwonilem rano, mówił że do wieczora mi wyśle numer przesyłki. Przesyłki nie ma ani u mnie ani u babci która mieszka bramę obok(czasem listonoszka zostawia dla mnie paczki u niej, abym nie musial biegać na pocztę). W piątek na poczcie nic pani nie znalazła, dzisiaj już nie chce mi się iść, odstać 30 minut w kolejce i nic nie załatwić. Jutro mam nadzieję, będę miał numer, jak nie to przestanę być miły przez telefon Bo od zeszłego wtorku jeżdżę prawie że bez lewego lusterka(tzn. wkład jest maksymalnie na dół, przykleiłem taśmami aby nie wypadł, da się coś zobaczyć ale wygodne to nie jest :/ )
Jeśli okaże się poczta, to będzie to jedna z ostatnich moich przesyłek za jej pośrednictwem
A jesli gościu kręci, to będzie najprawdopodobniej pierwszy jego negatyw bądź neutral na profilu
stary alfer - 13-03-2012, 07:19
Heloł.
volve - 13-03-2012, 07:40
Witam!
Seichan - 13-03-2012, 07:59
Dzień dobry
Jak u Was za oknem? U nas piękne słoneczko Widać, że wiosna idzie
Yoshiko - 13-03-2012, 08:06
| Cytat: | Jak u Was za oknem? U nas piękne słoneczko Widać, że wiosna idzie |
u nas też jest słoneczko tyle że za warstwą chmurzysk
ciepło jest to prawda ale wcale nieoptymistycznie wręcz przygnębiająco
a tu jeszcze trzeba skupić się na pracy
Tomek jakie dziś jest święto może coś poświętujemy
szuwar - 13-03-2012, 08:22
siema Miśki
| volve napisał/a: | | A w Szczecinie byłeś czy jednak nie wyszło ? |
byłem w niedzielę, później ze Szczecina do Gorzowa, następnie z powrotem do Szczecina i do domku, jak miałem być 0 15 na obiadek w domku, byłem o 21 :d
ale kolega został właścicielem upragnionego autka, to najważniejsze...
volve - 13-03-2012, 10:28
***** *** ***** **** Poczta Polska (sorry Alfredku)
Zgubili paczkę :/ Rozmawiałem ze sprzedawca, dzisiaj wyśle mi drugie lusterko, a z PP już sobie sam załatwi sprawę...niestety mówi, że u niego kurierzy dość wysokie ceny narzucili, dlatego z takich usług na razie nie ma możliwości skorzystania. Dzisiaj dostanę nowy numer nadania i mam nadzieję, że tym razem dojdzie...
stary alfer - 13-03-2012, 11:07
| volve napisał/a: | | Zgubili paczkę :/ Rozmawiałem ze sprzedawca, dzisiaj wyśle mi drugie lusterko, a z PP już sobie sam załatwi sprawę...niestety mówi, że u niego kurierzy dość wysokie ceny narzucili, dlatego z takich usług na razie nie ma możliwości skorzystania. Dzisiaj dostanę nowy numer nadania i mam nadzieję, że tym razem dojdzie... |
volve, spoko, nie ma co przepraszać
Pomyśl jedynie, że sprzedawca mógł nie wysłać i teraz tak sie tłumaczy
Na marginesie powiem Ci, że mam zakupione na allegro przez lat myślę ponad 10 około 200 przedmiotów i nic mi nie zginęło
Już tyle razy słyszałem podobne historie, włącznie z tym, że przelew nie dotarł, że nie bardzo ufam sprzedawcom. W każdym razie jak najbardziej mogło coś zginąć.
|
|
|