Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV
VodkaSobieski - 05-09-2015, 09:45
BleeMW to nie Misiek, nie dziwię się że nie pasuje
apikus - 05-09-2015, 09:48
Galancior94 napisał/a: | A poza tym niektórym MM nie pasuje że mitsumaniak jeździ innym samochodem niż Mitsubishi, a to mnie strasznie denerwuje |
Ja mam i30, a przyjechaliśmy Meganą i X3
Yoshiko - 05-09-2015, 09:49
apikus napisał/a: | Najpierw musielibyśmy znależć ekipę do organizacji. bo z tym krucho tylko Radek sie zadeklarował do pomocy. |
no ekipa musi być zgrana i przez cały okres przygotowań lepiej żeby nikt się nie wyłamał
Macie okazję zmobilizować region do działań
[ Dodano: 05-09-2015, 09:50 ]
apikus napisał/a: | Ja mam i30, a przyjechaliśmy Meganą i X3 |
no właśnie i czy to był dla kogoś jakiś problem ??????
apikus - 05-09-2015, 09:51
Yoshiko napisał/a: | Macie okazję zmobilizować region do działań |
Będziemy się starać, ale pewnie pomocy z Waszej strony też byśmy potrzebowali.
stary alfer - 05-09-2015, 09:59
apikus napisał/a: | Będziemy się starać, ale pewnie pomocy z Waszej strony też byśmy potrzebowali. |
Jeśli będziesz chciał czegokolwiek się dowiedzieć, służę pomocą.
Yoshiko - 05-09-2015, 10:04
stary alfer napisał/a: | apikus napisał/a:
Będziemy się starać, ale pewnie pomocy z Waszej strony też byśmy potrzebowali.
Jeśli będziesz chciał czegokolwiek się dowiedzieć, służę pomocą |
reszta też pomoże
offca - 05-09-2015, 10:24
mlodam napisał/a: | zbamujcie go |
popieram
Galancior94 napisał/a: | A poza tym niektórym MM nie pasuje że mitsumaniak jeździ innym samochodem niż Mitsubishi, a to mnie strasznie denerwuje |
kto ci takich bajek naoopowiadał? wiesz jak dużo było niemiśków?
z resztą my sami jeździmy póki co naszym MitsuFordem
Yoshiko napisał/a: | reszta też pomoże |
I dzień dobry oczywiście
Yoshiko pogodę na grzyby zamówiłaś? Jak będziecie się wybierać to daj cynk, może się Piotrek z wami wybierze bo już mi marudzi
Yoshiko - 05-09-2015, 10:34
offca napisał/a: | Yoshiko pogodę na grzyby zamówiłaś? |
ja z tym deszczem nie mam nic wspólnego
offca napisał/a: | Jak będziecie się wybierać |
na razie kwiatki to tylko chyba w ośrodkach
offca - 05-09-2015, 10:35
nie mówię o obecnym weekendzie, ale jak już trochę popada
Galancior94 - 05-09-2015, 11:06
Yoshiko napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | W góry bym przyjechał, nad morze mnie nie ciągnie |
na zlot się nie jedzie dla krajobrazu, są tacy co przez tydzień nie widzieli morza
na zlot się jedzie dla ludzi i aut i oczywiście dobrej zabawy
Galancior94 napisał/a: | niektórym MM nie pasuje że mitsumaniak jeździ innym samochodem niż Mitsubishi, a to mnie strasznie denerwuje |
bzdury piszesz nie byłeś a stwierdzasz
nie każdy MM ma Miśka - były przeróżne auta - dla nikogo z MM to nie problem żeby przyjechać na zlot niemiśkiem
oj Adek kto ci takich bajek naopowiadał |
Pod Lipskiem było fajnie, nad morzem dla mnie nigdy nie będzie fajnie
A co do marki auta, to widać to na forum, wystarczy spojrzeć w dział "Nasze NieMiśki"
VodkaSobieski tylko sęk w tym że bym przyjechał VW, a nie BMW
I a propo zlotów i spotów, to pod Lipsk (zapomniałem nazwy ) i nad Miedwie zajade zawsze jak bd w domu, ta atmosfera jak najbardziej mi odpowiada
offca - 05-09-2015, 13:56
aj tam, szukasz dziury w całym
a skąd wiesz jaka atmosfera była na zlocie?
mlodam - 05-09-2015, 15:01
Galancior94 napisał/a: | Yoshiko napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | W góry bym przyjechał, nad morze mnie nie ciągnie |
na zlot się nie jedzie dla krajobrazu, są tacy co przez tydzień nie widzieli morza
na zlot się jedzie dla ludzi i aut i oczywiście dobrej zabawy
Galancior94 napisał/a: | niektórym MM nie pasuje że mitsumaniak jeździ innym samochodem niż Mitsubishi, a to mnie strasznie denerwuje |
bzdury piszesz nie byłeś a stwierdzasz
nie każdy MM ma Miśka - były przeróżne auta - dla nikogo z MM to nie problem żeby przyjechać na zlot niemiśkiem
oj Adek kto ci takich bajek naopowiadał |
Pod Lipskiem było fajnie, nad morzem dla mnie nigdy nie będzie fajnie
A co do marki auta, to widać to na forum, wystarczy spojrzeć w dział "Nasze NieMiśki"
VodkaSobieski tylko sęk w tym że bym przyjechał VW, a nie BMW
I a propo zlotów i spotów, to pod Lipsk (zapomniałem nazwy ) i nad Miedwie zajade zawsze jak bd w domu, ta atmosfera jak najbardziej mi odpowiada |
atmosfera u Nas bez zastrzezen...
poprostu przyznaj sie ze bales sie ze cie spija za mocno a nie marudzisz o jakis tam innych markach czy cos....
polowe ludzi dopiero co pierwszy raz na oczy widzialam a rozmawialo sie jakby znalo sie na codzien...
nawet 'Sudo' byl pierwszy raz i w ciemno jechal i co? bawil sie swietnie i przyjeli go bardzo milo nawet oponka porzucal w druzynie z innego rejonu...
jestes be teraz i juz
Galancior94 - 05-09-2015, 19:32
mlodam napisał/a: | jestes be teraz i juz |
A moge i być be Może kiedyś zmienie swoje zdanie
offca - 05-09-2015, 20:05
Galancior94 napisał/a: | Może kiedyś zmienie swoje zdanie |
miałeś okazję tydzień temu, rzut beretem od domu
NIKKON - 05-09-2015, 20:09
nawet klauna na zlocie przyjeto cieplo wiem cos o tym przez chwile zalapalem sie na jego pomocnika bylo super a ze drogo brudno i woda zimna to kazdy wiedzial hehe z pozdrowieniami dla Banderasa:-)
|
|
|