Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
stary alfer - 13-03-2012, 21:17
| volve napisał/a: | | Przepraszam jeszcze raz za oczernianie poczty. |
Zwariowałeś Daj spokój!
Najważniejsze, że dotarła
| Yoshiko napisał/a: | | w połowie się sprawdziło |
W 100%
09.03.12 stary alfred wkleił taki oto obrazek
volve - 13-03-2012, 21:20
| stary alfer napisał/a: | | 09.03.12 stary alfred wkleił taki oto obrazek |
A wiesz, że niemal tak samo to wyglądało ? Przyszedl facet z paczka, ja baaardzo spokojnie powiedziałem, ze super, bo czekam od tygodnia. Gosciu sprawdził w papierach i powiedział, że wczoraj nadano
Yoshiko - 13-03-2012, 21:32
| volve napisał/a: | | oleju nie możesz wylać do ścieków. Nie wiem jak w Holandii, ale w Polsce powinno się go ddawać do specjalnych punktów |
czytaj: do banderasa
czy ktoś z was korzystał już z tejże myjni ????
http://www.gs24.pl/apps/p...ZECIN/120319899
volve - 13-03-2012, 21:57
Nie korzystałem. W sumie ciekawy jestem, czy takie preparaty są dostępne na rynku dla zwyklego śmiertelnika. Bo wtedy móglbym sobie spokojnie w garażu umyś w niedzielę auto Jedynie sąsiedzi by dziwnie patrzeli że w niedzielę pracuję
Ogolnie inna sprawa, jak to się ma do lakieru.
[ Dodano: 13-03-2012, 22:01 ]
hmm....
http://myciebezwodne.pl/aquanil-500-ml-p-10.html
http://www.sklep.smartwax...tone-473ml.html
poczytam na necie i może raz na próbę skuszę się i zakupię któryś z tych produktów...bo nigdy nie mam czasu w tygodniu jechać na myjnie, a w niedziele zawsze jest nieczynna ta, na której zwykle myję.
ahael - 13-03-2012, 22:42
| volve napisał/a: | | Yoshiko napisał/a: | | o jo joj jakie wyznanie |
No widzisz, trzeba czasem sie przyznac do błędu Aż Alfred do mnie zadzwonił
| ahael napisał/a: | | Tylko dalej nie wiem jak wymienić |
Korek spustowy to raczej spokojnie znajdziesz. Tylko pamietaj, że później musisz jakoś nowy olej wlać. Patenty garażowe są różne, a to jakieś strzykawki i inne dziwactwa. Kolega ma u siebie małą pompkę i dlatego wlaśnie u niego wolalem wymieniać. Poza tym pamiętaj, że oleju nie możesz wylać do ścieków. Nie wiem jak w Holandii, ale w Polsce powinno się go ddawać do specjalnych punktów. To jest kolejny powód, dla którego wolę wymienić olej u kumpla, on ma warsztat, więc wszystko pod tym wzgledem ma załatwione. |
napisałem meila, dok zarezerwowany ;] To jest tak. Zamawiasz garaż, na miejscu jak skonczysz bawić się z autem , płacisz 10e od godziny + za narzędzia. Mają wszystko ( narzędzia do wypożyczenia ) i również utylizują olej.
Tu ogólnie holendrzy bardzo mało znają się na samochodach, tacy typowi. Cos sie zepsuje - dzwonią po mechanika - mechanik przyjeżdza podłącza kabel pod aku i juz moze odpalic auto drasnięte auto oddają do komisu. Jak sie mawia - co kraj to obyczaj
Yoshiko - 14-03-2012, 07:52
| volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
czy ktoś z was korzystał już z tejże myjni ????
http://www.gs24.pl/apps/p...ZECIN/120319899
Nie korzystałem. W sumie ciekawy jestem, czy takie preparaty są dostępne na rynku dla zwyklego śmiertelnika. Bo wtedy móglbym sobie spokojnie w garażu umyś w niedzielę auto Jedynie sąsiedzi by dziwnie patrzeli że w niedzielę pracuję
Ogolnie inna sprawa, jak to się ma do lakieru. |
no własnie ciekawe jak lakier na to reaguje
jakoś słabo sobie wyobrażam mokry piach ścierać ręcznikiem czy tam obojętnie czym
bo kurde sam przecież nie odpadnie
dzień dobry misiałki
Seichan - 14-03-2012, 07:54
Dzień dobry
Yoshiko - 14-03-2012, 07:57
Witaj Renatko
się mijamy
Ty tu ja tam
Ty tam ja tu
Seichan - 14-03-2012, 08:00
| Yoshiko napisał/a: | się mijamy
Ty tu ja tam
Ty tam ja tu |
Kochana, takie duże wojewódzwo jak zachodniolubelskie wymaga chodzenia to tu, to tam
Dobrze, że jesteśmy we dwie, to chociaż dajemy radę
volve - 14-03-2012, 08:13
Witam!
Yoshiko - 14-03-2012, 08:17
| Seichan napisał/a: | Dobrze, że jesteśmy we dwie, to chociaż dajemy radę |
oooo to prawda
Seichan - 14-03-2012, 08:18
I Tomek nam pomoże
Yoshiko - 14-03-2012, 08:25
| Cytat: | I Tomek nam pomoże |
a Tomek to coś się dziś nie wysilił
albo ma dużo pracy
albo zaspał i nie ma czasu
albo się nie wyspał i nie ma ochoty
volve - 14-03-2012, 08:29
Tomek widział, że tutaj dziewczyny rano opanowały temat, więc chciał się tylko po cichu przywitać i nie przerywać im
Yoshiko - 14-03-2012, 08:35
| Yoshiko napisał/a: | Seichan napisał/a:
Dobrze, że jesteśmy we dwie, to chociaż dajemy radę
oooo to prawda |
| Seichan napisał/a: | I Tomek nam pomoże |
| volve napisał/a: | chciał się tylko po cichu przywitać i nie przerywać im |
dobrego towarzystwa nigdy za wiele
|
|
|