Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
Hubeeert - 22-05-2015, 16:11
Kampanii wyborczej na Forum nie będzie.
i9i - 22-05-2015, 17:18
Hubeeert napisał/a: | Kampanii wyborczej na Forum nie będzie. |
Popieram rencoma i nogoma. Mam dosyć partyzantek i wojen podjazdowych wkoło. Na fejsie nawet tablicy nie przeglądam bo to tragedia. Nie wiem jak Wy ale ja mam swój własny rozum i głęboko w dupie mam to, co kto o jakim kandydacie myśli. A jak jeszcze próbuje na siłę zainteresować tym innych to jest to żenujące.
Morfi - 24-05-2015, 22:41
Witam w nowym rozdaniu jeżeli chodzi o rządy i nierządy.
mkm - 25-05-2015, 02:25
A ja witam w prawdziwym języku nienawiści.
Niezykle sympatyczny, proeuropejski i niezależny mąż stanu przegrał z nacjonalistycznym, nieprzygotowanym pachołkiem rusofobicznego prezesa...
To jest jakaś kpina - jeszcze wyników nie podano, a szczucie (ewentualnej) nowej głowy naszego Państwa rozkręca się coraz bardziej
Wykształcona Polska zachodnia głosowała właściwie, a zacofani bezrobotni z Polski wschodniej zrezygnowali z nowoczesnej Polski...
To jest jakaś kpina!
Czy można coś zrobić, żeby media stały sie przynajmniej odrobinę bardziej rzetelne, a te "polityczne" - nie użyję określeń, żeby nie przegiąć przestały dzielic Polskę i wmawiac jakieś wymyślone podziały?
Tyle jadu w tak krótkim czasie to dawno nie czytałem.
Poziom onetu przekroczony wielokrotnie i to u osób po któtrych bym sie tego nigdy nie spodziewał...
Sorry, ale szlag mnie trafił jak mozna tak chamsko traktować rodaków i nazywac sie "opiniotwórczym" lub co gorsze miec wpływ na nasze życie...
gulgulq - 25-05-2015, 08:13
mkm ..myślałem że to ty tak na serio ?
zrób cytat bo można się kawą udławić...
a co do onetu - wystarczy sprawdzić kto jest właścicielem
Uwex - 25-05-2015, 08:18
e tam ... dopiero na jesień się zacznie !
Hubeeert - 25-05-2015, 09:17
mkm wyluzuj. O Bronku też różne rzeczy mówili. Prawdopodobnie mamy nowego Prezydenta RP. Oby był lepszy niż poprzedni.
misjonarz. - 25-05-2015, 09:45
no no... Żeby na jesień się nie okazało, że trzeba się do Jacka dołączyć. Niekoniecznie w Irl
mjsystem - 25-05-2015, 11:59
Jaki kraj taki prezydent. Nie narzekajcie. Sam się nie wybrał. Zapomniano o akcji "zabierz babci dowód" i teraz są tego skutki
Pożyjemy, zobaczymy. Byle nie zza krat
jacek11 - 25-05-2015, 12:37
misjonarz. napisał/a: | no no... Żeby na jesień się nie okazało, że trzeba się do Jacka dołączyć. Niekoniecznie w Irl |
UK najprawdopodobniej wystąpi z UE,więc kto pierwszy,ten lepszy
mkm - 25-05-2015, 18:47
sorry - poniosło mnie, ale jak po urlopie bez polskiej TV i internetu, zacznie się czytać/oglądać te wypociny to krew człowieka zalewa
Gdyby to jeszcze była jakaś Niezależna, Trwam lub Nie to pełny luz, bo przynajmniej człowiek wie, że są to "media" stronnicze.
Jeżeli zalew tych "newsów", a raczej "wróżeń z fusów i osądów" jest "wszędzie" to jest to pisząc najprościej cholernie nieuczciwe
ale koniec tematu w tym temacie
Uwex - 25-05-2015, 18:54
mkm - normalka u nas - każdy się zna na wszystkim i jeszcze nawet wie co kto będzie robił i co myśli. A szczególnie niektórzy dziennikarze i różne inne eksperty. Zdolny z nas naród ( do wszystkiego ) - niestety .
Sorry - teraz może być :
mkm napisał/a: | koniec tematu w tym temacie |
Morfi - 25-05-2015, 20:29
Nie wiem o co Wam chodzi, gorszych rządów polska nie miała, polaką żyje się coraz gorzej.
Głosowałem na Dudę przeciwko Komorowskiemu, to co teraz sie stało to tylko preludium do tego co będzie na jesieni.
Jak chcecie zgaszę za Wami światło a ja będę żył na swojej ziemi i cieszył się dostatkiem
A obrażanie i wyśmiewanie wyborców Dudy jest mało zabawne
P.S Mam do sprzedania las..... las krzyży
jacek11 - 25-05-2015, 21:45
Morfi napisał/a: | Jak chcecie zgaszę za Wami światło a ja będę żył na swojej ziemi i cieszył się dostatkiem |
koszmarek - 25-05-2015, 21:47
ja jestem tylko przerażona dwoma postulatami nowego prezydenta, które dotykają mnie bardzo osobiście i rodzinnie. Pożyjemy zobaczymy. Ale co do poziomu to zdecydowanie jest gorzej niż źle. Nie wolno wypowiadać własnego zdania innego niż rozmówca, bo cie zacznie wyzywać... makabra.
|
|
|