Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
cns80 - 16-01-2009, 07:46
8h Pewnie siedzisz jak na szpilkach ?
ruslana81 - 16-01-2009, 08:07
Sruba napisał/a: | coraz bardziej przyzwyczajam się do tego stanu "bezpalenia" |
¦ruba, pocieszę Cię - ja 3 miechy wytrzymałam.....i zaczęłam znowu. Dla nałogowca im dalej - jak to się mówi - "w las, tym więcej drzew"... Ale trzymam za Ciebie kciuki, i oby¶ dał radę. Ja charakter mam chwiejny i rozlazły w kwestii Zigaretten....
Grze¶ku - 16-01-2009, 08:31
cns80 napisał/a: | Pewnie siedzisz jak na szpilkach ? |
W sumie, nie wiem co ja robię w pracy. Pożytku to raczej ze mnie dzi¶ nie ma
Także jak co niektórym zabraknie dzi¶ pr±du ....
sruba - 16-01-2009, 08:36
ruslana81 napisał/a: | Dla nałogowca im dalej - jak to się mówi - "w las, tym więcej drzew"... |
a mnie się wydawało, że pierwsz tydzień - dwa, będ± najgorsze.
nie strasz !
stary alfer - 16-01-2009, 13:19
Jednak nie wygrałem tych 17 - tu baniek.
Wygrał Matejko, więc siano zostanie w rodzinie
YourMama - 16-01-2009, 14:47
... znika mi powoli pasek ostrzeżeń ;p ,
Sruba napisał/a: | a mnie się wydawało, że pierwsz tydzień - dwa, będ± najgorsze.
nie strasz ! |
Sruba powiem tak: palenie rzucałem 4 razy mam wprawe i doswiadczenie i wiem jak z tym jest , obecnie nie pale juz prawie 3 lata i mam nadzieje ze juz do tego nie wroce, najważniejsze zebys po 3 miesiacach czy nawet po 5 latach nie powiedzial sobie, e jednego moge zapalic, przeciez i tak nie pale, Pamietaj ze tak± my¶l od razu trzeba zwalczać w zarodku
cns80 - 16-01-2009, 14:50
Grze¶ku napisał/a: | cns80 napisał/a: | Pewnie siedzisz jak na szpilkach ? |
W sumie, nie wiem co ja robię w pracy. Pożytku to raczej ze mnie dzi¶ nie ma
Także jak co niektórym zabraknie dzi¶ pr±du .... | No to chyba nasz kolega odbiera wła¶nie autko
KarolS - 16-01-2009, 14:59
Chciałem powiedzieć, że grypa rozłożyła mnie na łopatki i wczoraj jak osi±gn±łem temperaturę niemal 40,5 *C, jedn± nog± byłem już w dębówce...
Co ciekawe zamówienie jakiegokolwiek lekarza na terenie Warszawy przez kilka godzin było niemożliwe, a przemiła pani dyspozytorka pod 999 oznajmiła wszem i wobec, że do wysokiej temperatury to ona nikogo nie wy¶le, bo to nie jest zagrożenie życia.
Nigdy tak nie mówię, ale życzę Ci babsztylu, żeby¶ się kiedy¶ tak poczuła jak ja wczoraj...
Żeby było ¶mieszniej miałem dzi¶ jechać na narty...
sruba - 16-01-2009, 15:06
YourMama napisał/a: | ... znika mi powoli pasek ostrzeżeń ;p |
zaraz Ci przybędzie, bo nie zatypowałe¶
YourMama napisał/a: | czy nawet po 5 latach nie powiedzial sobie, e jednego moge zapalic, przeciez i tak nie pale, |
wiem, wiem, z nikotynizmem jest jak z alkoholizmem...
Gene - 16-01-2009, 15:27
KarolS napisał/a: | Nigdy tak nie mówię, ale życzę Ci babsztylu, żeby¶ się kiedy¶ tak poczuła jak ja wczoraj... | uuu rzucasz klatwe
KarolS napisał/a: | Żeby było ¶mieszniej miałem dzi¶ jechać na narty... | eeech Karol, wspolczuje
YourMama - 16-01-2009, 15:47
Sruba napisał/a: | zaraz Ci przybędzie, bo nie zatypowałe¶
|
Już dokonałem powinno¶ci ostatnio nie zagl±dałem na forum, st±d ta zwłoka
Anonymous - 16-01-2009, 19:57
KarolS napisał/a: | Chciałem powiedzieć, że grypa rozłożyła mnie na łopatki i wczoraj jak osi±gn±łem temperaturę niemal 40,5 *C, jedn± nog± byłem już w dębówce... |
KarolS napisał/a: | Żeby było ¶mieszniej miałem dzi¶ jechać na narty |
Ja tak miałem latem półtorej godziny przed wyjazdem nad morze chwycił mnie jaki¶ wirus jelitowy Jak ruszyłem w trasę to do szyi miałem "przywi±zane" wiaderko żeby nie zabrudzić tapicerki w aucie
Grze¶ku - 16-01-2009, 20:05
cns80 napisał/a: | No to chyba nasz kolega odbiera wła¶nie autko |
A i odebrał.
I jestem pod wielkim wrażeniem, ale jedno jest pewne - 140KM to za mało dla Outka
pawliku - 16-01-2009, 20:07
Grze¶ku napisał/a: | I jestem pod wielkim wrażeniem, ale jedno jest pewne - 140KM to za mało dla Outka | i na co czekasz przedstaw je w dziale "nasze mi¶ki"
Grze¶ku - 16-01-2009, 20:15
Powolutku, primo - muszę ochłon±ć, secundo - muszę porobić zdjęcia, tertio - muszę znaleĽć chwilę czasu dla rodziny.
Ale jutro na bank przedstawię nowego członka 'rodziny'.
|
|
|