Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
pamar - 13-01-2011, 15:26
"Marian ale ty mnie kochasz, czy ty mnie nie kochasz? .... nooooo"
Seichan - 13-01-2011, 16:40
| robertdg napisał/a: | | Owczar napisał/a: | | pamar napisał/a: | ... że musiałem się odezwać, bo 4% zawładnęło by 173str tematu a potem.... |
"Czym różnią się mężczyźni i kobiety, którzy nie mają nic do powiedzenia?
... mężczyźni milczą" |
Tak, a kobieta sama sie pyta, sama odpowiada i jeszcze się potrafi obrazić |
..że się coś szowinistycznie zrobiło 96% coś za bardzo rozzuchwaliło się
Freya - 13-01-2011, 16:44
Panowie ja Was nie rozumiem Czy nie zdajecie sobie z tego sprawy, że gdy kobieta milczy dłużej niż 9 minut to znaczy, że wpadliście w poważne tarapaty?
Seichan - 13-01-2011, 16:47
Ela, czemu akurat 9 minut? Aż tak długo trzeba czekać?
Freya - 13-01-2011, 16:50
Mowa o statystycznej kobiecie /która pewnie nie istnieje/ ja wytrzymuję około 3 minut
Jackie - 13-01-2011, 16:55
| Freya napisał/a: | ja wytrzymuję około 3 minut |
Tak długo?? Wyślę Ci swoją Harpię na warsztaty doszkalające
Pozdrawiam
jacek11 - 13-01-2011, 16:55
| Freya napisał/a: | Panowie ja Was nie rozumiem Czy nie zdajecie sobie z tego sprawy, że gdy kobieta milczy dłużej niż 9 minut to znaczy, że wpadliście w poważne tarapaty? |
Ale jaki błogi spokój
Seichan - 13-01-2011, 17:01
| jacek11 napisał/a: | Ale jaki błogi spokój |
Raczej nie warty tego, co może nastąpić (i przeważnie następuje) po dłuższej czy krótszej chwili ciszy
Krzyzak - 13-01-2011, 17:03
| szpala85 napisał/a: | | w jelonce jest lekka lipa (że tak napiszę) z pracą ..... nie wiem czy w waszych rejonach też to zauważyliście .... |
tak - od miesięcy nie mogę znaleźć pracowników - warunek 1: min. 2 lata doświadczenia w Power Builderze...
Marcin-Krak - 13-01-2011, 17:06
Że idę na koncert Kultu bez prądu
Mimo, że jestem totalnie wypruty z sił jakichkolwiek to mam nadzieję, że będzie super
Freya - 13-01-2011, 17:23
| Jackie napisał/a: | Freya napisał/a:
ja wytrzymuję około 3 minut
Pozdrawiam |
Dziękuję:) wreszcie mnie ktoś docenił, mam nadzieję,że mój szanowny małżonek przeczyta i weźmie sobie do serca
Uwex - 13-01-2011, 18:15
Ale w czym problem z tymi minutami ? W zależności od posiadanego egzemplarza małżonki , znając jej zwyczaje , wychodzimy z pokoju gdy jej czas bez gadania dobiega końca .
i po strachu .
Aga - 13-01-2011, 18:17
| Marcin-Krak napisał/a: | Że idę na koncert Kultu bez prądu
Mimo, że jestem totalnie wypruty z sił jakichkolwiek to mam nadzieję, że będzie super |
jeśli zagrają "6 lat później" to na pewno będzie super!
sieegurd - 13-01-2011, 20:42
...że padam na twrz, po kolejnym dniu
| Freya napisał/a: | Ładnie ładnie! mabda masz rację o to "czepianie się" do mojego męża,bo jęczy,że na nic nie ma czasu, do pracy jedzie wcześniej, bo wyrobić się nie może, a ja widzę że przed 7 zalogował się i pisze na forum - oj ja się z nim policzę jak tylko wróci!! |
Nie no qrde pięknie się dzieje Człowiek idzie na chlebek i pampersiaki zarobić a tu taka nagonka
| Freya napisał/a: | | Jackie napisał/a: | Freya napisał/a:
ja wytrzymuję około 3 minut
Pozdrawiam |
Dziękuję:) wreszcie mnie ktoś docenił, mam nadzieję,że mój szanowny małżonek przeczyta i weźmie sobie do serca |
Cudze chwalicie, swego nie znacie
pawliku - 13-01-2011, 22:36
ale mi sie podobało na "odwyku"
|
|
|