To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

pawela - 18-01-2009, 11:11

niedziela, a ja siedzę w pracy... Heh, czas w końcu zmienić robotę...
Rafal_Szczecin - 18-01-2009, 11:45

ze wlasnie moje swiatla opuscily stany zjednoczone i leca sobie samolotem do mnie :D
McDoune - 18-01-2009, 12:06

Marcin-Krak napisał/a:
McDoune napisał/a:
Odyssey EXL 2004 :mrgreen:

Ale to wygląda w sumie jak podróba Grandisa :P
Nie mogłeś kupić oryginału :?: :mrgreen:

nie :twisted:

w grandisie drzwi się źle otwierają, jest biedniej wyposażony i nie ma 240 KM :twisted:

cns80 - 19-01-2009, 07:50

McDoune napisał/a:
w grandisie drzwi się źle otwierają,
Do góry ? :P
koszmarek - 19-01-2009, 19:51

że dziś podobno jest najgorszy dzień w roku.. a ja:
zaliczyłam semestr z hiszpana to raz.
byłam u super ortopedy(spodziewałam się zgreda po 80tce, a był około 30 sensowny taki ;) ) to dwa.
A trzy, ze ojciec przyniósł paczkę z Kanady z moim ukochanym, wspaniałym OBIEKTYWEM Sigma 28-70 f/2.8 i światłomierzem :!: :roll: Ba, do tego dwa koncerty YANNI i jeden stinga XD
uwielbiam ten dzień:D

Maretzky85 - 19-01-2009, 20:10

Ale o mnie to już nie wspomniała :P
cns80 - 19-01-2009, 20:47

że moja matka przymierza się do kupna auta i będzie to ....
nowy Colt,
lub
Lancer glowix'a
:twisted:

Anonymous - 19-01-2009, 20:57

ze dzis pojechalem do sklepu po plyn do spryskiwaczy,na polce staly butelki 0.5l z koncentratem a ja pomyslalem sobie ze nic chce mi sie mieszac i zlapalem 5l banke ktora stala obok.
Na parkingu przed sklepem zalalem cale 5l do zbiornika,banke rzucilem na fotel pasazera i jade zadowolony.Wlaczylem spryskiwacz i nagle w aucie smrod na maxa :!: normalnie jak dynaturat :biggrin: patrze na banke i czytam...koncentrat...uwaga na lakier :D :D

Hubeeert - 19-01-2009, 21:53

koszmarek napisał/a:
paczkę z Kanady z moim ukochanym, wspaniałym OBIEKTYWEM Sigma 28-70 f/2.8 i światłomierzem

Namiary skąd kupiłaś? Taniej? Lepiej? Canona też mają?

sruba - 19-01-2009, 22:28

najgorszy dzień w roku.
tak, tak.
fczoraj mnie połamao w plecach, tak, rze cienżko sie oddychao, dzisiaj poszłem do lekaża. a w zasadzie do łapidócha.
- bla, bla, bla, będzie pan rzył, to siem zdaża. a nie dźwigau pan nic ? nie ? no to chyba pana przewiało. plecki bolom ? przy oddychaniu ? aaaaaaaaa, no to widocznie zapalenie sie wdauo. trudno, maść przepisze dla pana i powinno pomuc. a jak nie pomorze, to pszyjdzie pan za tydzień.

polska służba chora :?

akbi - 19-01-2009, 22:28

... że od godziny 19 w Polsce Północnej nie działa sieć Plusa :?
tomusn - 19-01-2009, 23:55

że mnie zawinęło...
Wracam z piłki nożnej, około 20, lekko zmęczony, dogoniłem jakieś auto, nie wiem jakie, pamiętam z grubsza rejestrację CB xxxxx i (PL) na lewej części zderzaka. Myślę sobie: jedzie pewnie do Bydgoszczy, a ja w przeciwną stronę, więc powlokę się za nim te jego 60 przez tę pustą wieś...
no i jedziemy tak jakieś 400m i nagle jakieś czerwone przede mną - znaczy hamuje, no to ja też... no i się zaczęło: tył na lewo - kontra, tył na prawo, ale mocniej - kontra, i znów tył na lewo... i taka myśl "jak mnie mocniej zarzuca, droga pusta, płot po lewej jeszcze 5m od drogi, a po lewej jakiś trawnik i krzaczki, to niech się dzieje co chce"...
odpuściłem kontrowanie i spokojnie obróciło mnie tyłem do kierunku jazdy i przeniosło na ten trawnik. Colt jak to automat nie zgasł, więc od razu wyjechałem, spojrzałem pod najbliższa latarnią : kołpaki są , zderzak cały - chyba wszystko ok
nie wiem czy ktoś miał powód by hamować, czy zrobił to dla kawału... dobrze, że nikt nie szedł poboczem, i że był za nim trawnik, a nie rów...

nie wiem czy dobrze zrobiłem, że pozwoliłem się ponieść, ale pomyślałem, że może więcej szkód narobię jak będę próbował wyprowadzić auto z poslizgu

tak więc uważajcie na drogach, szczególnie tych nieodśnieżonych, pobocznych, nie patrzcie na to że się wam dobrze jedzie - na wprost - wciskanie hamulca jest jak odruch bezwarunkowy a przy prędkości 60km/h samochód zrobi w poślizgu więcej niż nam sie wydaje.

myślę, że najtrudniej w trudnych warunkach zimowych oduczyć sie wciskania hamulca na widok czerwonych świateł - co normalnie działa w dobrych warunkach, nawet na mokrej nawierzchni

Hubeeert - 20-01-2009, 00:03

Poszedł masowy mail na temat tego co się dzieje na Forum.
sruba - 20-01-2009, 00:14

Hubeeert napisał/a:
Poszedł masowy mail na temat tego co się dzieje na Forum.
:prayer:
koszmarek - 20-01-2009, 00:26

Hubeeert napisał/a:
koszmarek napisał/a:
paczkę z Kanady z moim ukochanym, wspaniałym OBIEKTYWEM Sigma 28-70 f/2.8 i światłomierzem

Namiary skąd kupiłaś? Taniej? Lepiej? Canona też mają?

Szczerze to kupował mojego ojca znajomy. Z tego co widzę po gwarancji- jechało z Chin/Japonii(państwa z krzaczkami). Natomiast taniej jest, bo zapłaciliśmy niecałe 1000zł.
Na canony się nie rzucałam, bo-mimo że taniej- były poza moim zasięgiem cenowym :(