Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
stary alfer - 16-03-2012, 07:35
Heloł!
Yoshka, jak PIT trzeba dołączyć, aby US wpłacił nadpłatę na konto?
NIP-3?
Nic się nie zmieniło?
volve - 16-03-2012, 07:44
Witam!
Alfred a nie jest czasem tak, że jak raz już złożyłem taką deklaracje z numerem konta, to co roku mi będą przelewać kasę na konto ??
stary alfer - 16-03-2012, 07:47
| volve napisał/a: | | Alfred a nie jest czasem tak, że jak raz już złożyłem taką deklaracje z numerem konta, to co roku mi będą przelewać kasę na konto ?? |
Byłoby genialnie, ale chyba nie jest tak pięknie gdyż w tzw. międzyczasie mogłeś te konto zmienić np
Ale to tylko taki mój styl wolny z 7.43
Yoshiko - 16-03-2012, 07:48
| volve napisał/a: | | Alfred a nie jest czasem tak, że jak raz już złożyłem taką deklaracje z numerem konta, to co roku mi będą przelewać kasę na konto ?? |
święta racja gdy w międzyczasie nie było zmian
witajcie chopaki
volve - 16-03-2012, 07:51
| stary alfer napisał/a: | | Byłoby genialnie, ale chyba nie jest tak pięknie gdyż w tzw. międzyczasie mogłeś te konto zmienić np |
No tak, wtedy dajesz nowy bodajże NIP-3 i tyle
| Yoshiko napisał/a: | | święta racja gdy w międzyczasie nie było zmian |
O właśnie
stary alfer - 16-03-2012, 07:55
| Yoshiko napisał/a: | święta racja gdy w międzyczasie nie było zmian |
| volve napisał/a: | | No tak, wtedy dajesz nowy bodajże NIP-3 i tyle |
Polska to dziwny kraj.
Nie wpadłbym, że może być tak prosto
volve - 16-03-2012, 08:00
| stary alfer napisał/a: | | Polska to dziwny kraj |
Taaa....w 2010 r zdałem jeden garaż, który wynajmowałem od ZBiLK. Wczoraj przyszło do mnie pismo, że ściągają mi z konta, bez mojej zgody, opłatę bodajże za grunty za rok 2011 wraz z odsetkami(odsetki to śmieszna kwota, ale podatek to już 150 zł :/ ). Dzisiaj specjalnie się wstrzymałem i nie poszedłem do UM, bo jakiejś urzędniczce ładny opieprz by się dostał. W poniedziałek już na spokojnie tam pójdę.
Yoshiko - 16-03-2012, 08:06
| stary alfer napisał/a: | | Polska to dziwny kraj. |
dostaliśmy pismo z ubezpieczalni
brak podstawy wypłaty odszkodowania
bo pan wskazany jako sprawca oświadczył że on na lampę najechał przebił koło ale związku z kolizją nie miał żadnego
o noż ty kurna jego blaszka
dostało się ubezpieczalni bo nawet nie zwrócili się do policji o dokumenty
po baaardzo grzecznej rozmowie kazali pismo wyrzucić do kosza
no chyba zwariowali toć to czysty dowód na ich zaniedbanie
Seichan - 16-03-2012, 08:06
Dzień dobry
NIP-3 to w 2012 ze świeczką szukać
Teraz jest ZAP-3.
stary alfer - 16-03-2012, 08:13
| Seichan napisał/a: | | Dzień dobry |
Strzała
| Seichan napisał/a: | | teraz jest ZAP-3. |
W ubiegłym tygodniu słuchałem w radio audycji o PIT-ach i stąd moja wątpliwość, bo coś mi do ucha wpadło, że wprowadzono zmiany.
volve - 16-03-2012, 08:14
| Yoshiko napisał/a: | | dostało się ubezpieczalni bo nawet nie zwrócili się do policji o dokumenty |
Standard...u mnie też czekali na odzew od sprawcy, sam poszedłem po notatkę i im wysłałem. No ale w Twoim przypadku jest gorzej, bo to niemiecka policja.
| Seichan napisał/a: | | Teraz jest ZAP-3. |
O Reniu, dobrze wiedzieć, że znowuż coś zmienili...
Yoshiko - 16-03-2012, 12:43
blue screen mi się pojawił z rańca i dopiero teraz mi pan naprawił kompa
ale w zasadzie to ja się pomału zbieram weekend zaczynać
volve - 16-03-2012, 13:21
| Yoshiko napisał/a: | | blue screen mi się pojawił z rańca i dopiero teraz mi pan naprawił kompa |
W szkole to trzeba było pierwszego lepszego dzieciaka złapać i by Ci to naprawił za zwolnienie z jednej lekcji
| Yoshiko napisał/a: | | ale w zasadzie to ja się pomału zbieram weekend zaczynać |
A ja sobie siedzę, czekam na maila z ważnymi informacjami i oczywiście nic nie przychodzi :/ A w sobotę pierwszy meczyk w tej rundzie i od razu piękna pogoda
Seichan - 17-03-2012, 06:54
Dzień dobry
volve - 17-03-2012, 09:17
Witam !
|
|
|