To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

volve - 10-10-2012, 11:15

robert78 napisał/a:
może być zawalony filtr paliwa

W takim przypadku byłoby niskie ciśnienie paliwa, a tak nie jest. Wiadomo, zawsze możesz wymienić filtr paliwa, na pewno nie zaszkodzi.

robert78 napisał/a:
albo paliwo nie takie!?

Z tym paliwem to jest też taka możliwość. Dlatego cały czas piszę o tym, abyś zalał V-Powera, przejechał tak z 50 km ostrzej i zjechał do mnie. Wtedy się podepniemy i zobaczymy jak to wygląda.

Aren miał u siebie podobnie, ale w późniejszych postach pisał, że i tak bez czyszczenia silnika się nie obeszło. Ja na jakimś ruskim forum widziałem zdjęcia z czyszczenia - ilość nagaru masakryczna. Ale tam też gościu pisał, że powiedzmy normalnie silnik powinien mieć 10s do 100, a miał powiedzmy 19s do 100. Po czyszczeniu z powrotem miał 10s do 100 ;)

Seichan - 10-10-2012, 13:02

Czołem Zachodniopomorzanie ;)
JacekeR - 10-10-2012, 15:04

Seichan napisał/a:
Czołem Zachodniopomorzanie ;)

Czołem ludziska mieszkający na Lubelszczyźnie.... :)

oczko82 - 10-10-2012, 18:17

Witam ;)

Koledzy? Koleżanki? Czy możecie pomóc w sprawie galanta (przymierzam się do zakupu) - odpowiedni temat tu:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=75929

Ewentualnie czy jest na forum jakiś fachura, który zna się na takich samochodach i mógłby przy okazji/po drodze podjechać i obejrzeć ten egzemplarz?
Dzwoniłem do gościa i samochód stoi na parkingu w okolicach 26-kwietnia.
Ja nie mam możliwości przez najbliższe dwa tygodnie udać się tam (praca :/ )

volve - 10-10-2012, 18:26

Skontaktuj się z naszym moderatorem( Rafal_Szczecin: http://forum.mitsumaniaki...iewprofile&u=41 ) on może coś więcej pomóc. Ja niestety na Galantach za bardzo się nie znam, więc zbytnio nie pomogę :(
Saqu - 10-10-2012, 18:26

siema, nie macie kogoś kto by chciał sprzedać tico ? w niedużych pieniądzach :P byle sprawnie jeździł i miał ważne opłaty, blachy mogę sobie ogarnąć.
szczecin ew bliskie okolice, jako że mam zajęcia w szczecinie

volve - 10-10-2012, 18:27

Saqu napisał/a:
siema, nie macie kogoś kto by chciał sprzedać tico ? w niedużych pieniądzach :P byle sprawnie jeździł i miał ważne opłaty, blachy mogę sobie ogarnąć.
szczecin ew bliskie okolice, jako że mam zajęcia w szczecinie

Przesiadasz się z Nissana do Tico ? :shock: :p

Yoshiko - 10-10-2012, 18:49

jAAZMAN bardzo dziękuję za łapówkę :mrgreen:
była baaaardzo smaczna, właśnie ją skończyłam sączyć :mrgreen:

volve - 10-10-2012, 18:53

Yoshiko napisał/a:
była baaaardzo smaczna, właśnie ją skończyłam sączyć

I nie dałaś znać że pijesz ? Nie poczekałaś ? I co ja mam teraz sam piwo pić (miałem jedno na Kluczewie i nie było czasu otworzyć) ?!!

Krystian99 - 10-10-2012, 19:35

Cześć :wink:
Pozdrawiam ciepło bo u nas zimno 8)

Saqu - 10-10-2012, 20:22

Cytat:
Przesiadasz się z Nissana do Tico ? :shock: :p

nissan skończył życie, zbieram kasę na nowego :P a a w międzyczasie potrzebuję czegoś taniego do przemieszczania się :P

volve - 10-10-2012, 20:41

A faktycznie, przegapiłem :/ Szkoda auta, szczególnie że co nieco zacząłeś tam dłubać...

...

ale Tico ??? Toż to śmierć na kołach, od samego dotknięcia gnie się blacha i pękają podłużnice :p :p

Yoshiko - 10-10-2012, 21:27

volve napisał/a:
I nie dałaś znać że pijesz ? Nie poczekałaś ?

no to co otwierasz to piwko ;)

volve - 10-10-2012, 21:28

już dawno wypiłem :p
Saqu - 10-10-2012, 21:33

grunt że ma mały silnik i mało pali :P a o to mi najbardziej chodzi przy moim braku zniżek + zwyżki i obecnych cenach paliwa, a projekt jaki mam w planach też pochłonie sporo $$ więc im więcej zaoszczędzę na paliwie tym lepiej :D