Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
gulgulq - 14-01-2011, 22:05
lepiej wyglądana 24 wide
od 3 dni leże - chyba świńska grypa bo już 3 przypadki na podkarpaciu
Cezar - 14-01-2011, 23:36
ze w szatni na basanie koles wyskoczyl w ponczochach Myslalem ze padne ze smiechu
I pozdrawiam debila w czerwonej Carismie (NO....) co przed wyprzedzeniem busa nie patrzy w lusterka
Jego szczescie ze sie spieszylem do DM
robertdg - 15-01-2011, 00:10
| Cezar napisał/a: | ze w szatni na basanie koles wyskoczyl w ponczochach Myslalem ze padne ze smiechu | uważaj na siebie i pilnuj 4-ech liter, bo na początku może Ci sie wydawać śmieszne, a na końcu będziesz pędził szybciej jak Road Runner
mig mig
sieegurd - 15-01-2011, 06:55
| robertdg napisał/a: | | Cezar napisał/a: | ze w szatni na basanie koles wyskoczyl w ponczochach Myslalem ze padne ze smiechu | uważaj na siebie i pilnuj 4-ech liter, bo na początku może Ci sie wydawać śmieszne, a na końcu będziesz pędził szybciej jak Road Runner
mig mig |
Dokładnie
...że dziwnie tak samemu siedzieć w biurowcu
jacek11 - 15-01-2011, 07:54
| sieegurd napisał/a: | ...że dziwnie tak samemu siedzieć w biurowcu |
bo wiesz,dzisiaj jest sobota
Wszyc - 15-01-2011, 08:37
... że dziś co miesięczny spocik pomorski i pewno będzie wesoło jak zawsze oczywiście jak na moderatora przystało po raz n-ty bez swojego własnego auta haha
Powrót ze spotu znów na sępa hahaha nie no daleko nie mam to się przejadę autobusem
jacek11 - 15-01-2011, 08:48
Wszyc, identyfikator ze zlotu sobie załóż chociaż
Wszyc - 15-01-2011, 08:55
Po co przez mojego miśka to mnie już wszyscy znają dawno takie historie co słyszeli o tym sztruclu już do tego widujemy sie co miecha u nas sporą ekipą pomorskie jest jak rodzina wszyscy się znają prawie
jacek11 - 15-01-2011, 09:21
Ale znak marki będziesz miał chyba że masz czapkę z logo mitsu
Wszyc - 15-01-2011, 09:49
znaczków to i na samochodzie nie mam muszę wydłubać jeszcze napis mitsubishi na tylnej klapie który tak w ogóle dowiedziałem się że jest z E3 a nie z E5 bo w E5 nie było ala chromowanych szkoda że tego napisu galant z blendy nie da się zdjąć
mabda - 15-01-2011, 10:57
| robertdg napisał/a: | | Cezar napisał/a: | ze w szatni na basanie koles wyskoczyl w ponczochach Myslalem ze padne ze smiechu | uważaj na siebie i pilnuj 4-ech liter, bo na początku może Ci sie wydawać śmieszne, a na końcu będziesz pędził szybciej jak Road Runner
mig mig |
robertdg - masz juz jakies doswiadczenie w tej kwestii, ze z takim znawstwem sie wypowiadasz? :>
robertdg - 15-01-2011, 11:09
| mabda napisał/a: | | robertdg - masz juz jakies doswiadczenie w tej kwestii, ze z takim znawstwem sie wypowiadasz? :> | Nie, tylko moj kumpel z Czestochowy miał taki przypadek, też żeśmy się śmiali, jemu nie było do śmiechu.
Owczar - 15-01-2011, 11:10
Robert miał bliskie spotkanie z kilkoma panami z klubu fizi pończoszanki
mabda - 15-01-2011, 11:22
| robertdg napisał/a: | | Nie, tylko moj kumpel z Czestochowy miał taki przypadek, też żeśmy się śmiali, jemu nie było do śmiechu. |
och och! to sa szanse, ze jednak znajde w moim swietym miescie przyjaciela geja?
robertdg - 15-01-2011, 11:39
mabda, przeiceż Częstochowa wcale nie jest taka święta, podejrzewam, że mieszkasz tam dłużej niż ja mieszkałem, więc powinnaś o tym wiedziec lepiej. | Owczar napisał/a: | | Robert miał bliskie spotkanie z kilkoma panami z klubu fizi pończoszanki | Wypowiedział się ten doświadczony, jak juz nazwami leci, to znaczy, że coś na rzeczy jest
|
|
|