To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

gulgulq - 14-01-2011, 22:05

lepiej wyglądana 24 wide

od 3 dni leże - chyba świńska grypa bo już 3 przypadki na podkarpaciu

Cezar - 14-01-2011, 23:36

ze w szatni na basanie koles wyskoczyl w ponczochach :shock: Myslalem ze padne ze smiechu :lol: :lol: :lol: 8)

I pozdrawiam debila w czerwonej Carismie (NO....) co przed wyprzedzeniem busa nie patrzy w lusterka :axe:
Jego szczescie ze sie spieszylem do DM :P :wink:

robertdg - 15-01-2011, 00:10

Cezar napisał/a:
ze w szatni na basanie koles wyskoczyl w ponczochach :shock: Myslalem ze padne ze smiechu :lol:
uważaj na siebie i pilnuj 4-ech liter, bo na początku może Ci sie wydawać śmieszne, a na końcu będziesz pędził szybciej jak Road Runner

mig mig :D

sieegurd - 15-01-2011, 06:55

robertdg napisał/a:
Cezar napisał/a:
ze w szatni na basanie koles wyskoczyl w ponczochach :shock: Myslalem ze padne ze smiechu :lol:
uważaj na siebie i pilnuj 4-ech liter, bo na początku może Ci sie wydawać śmieszne, a na końcu będziesz pędził szybciej jak Road Runner

Dokładnie :)

...że dziwnie tak samemu siedzieć w biurowcu :)

jacek11 - 15-01-2011, 07:54

sieegurd napisał/a:
...że dziwnie tak samemu siedzieć w biurowcu :)

bo wiesz,dzisiaj jest sobota :wink:

Wszyc - 15-01-2011, 08:37

... że dziś co miesięczny spocik pomorski :P i pewno będzie wesoło jak zawsze :P oczywiście jak na moderatora przystało po raz n-ty bez swojego własnego auta haha :D

Powrót ze spotu znów na sępa hahaha :D :D :D nie no daleko nie mam to się przejadę autobusem :D

jacek11 - 15-01-2011, 08:48

Wszyc, identyfikator ze zlotu sobie załóż chociaż :)
Wszyc - 15-01-2011, 08:55

Po co przez mojego miśka to mnie już wszyscy znają dawno :D takie historie co słyszeli o tym sztruclu już :D do tego widujemy sie co miecha u nas sporą ekipą pomorskie jest jak rodzina :D wszyscy się znają prawie :P
jacek11 - 15-01-2011, 09:21

Ale znak marki będziesz miał :mrgreen: chyba że masz czapkę z logo mitsu :mrgreen:
Wszyc - 15-01-2011, 09:49

znaczków to i na samochodzie nie mam :D muszę wydłubać jeszcze napis mitsubishi na tylnej klapie który tak w ogóle dowiedziałem się że jest z E3 a nie z E5 bo w E5 nie było ala chromowanych :D szkoda że tego napisu galant z blendy nie da się zdjąć :D
mabda - 15-01-2011, 10:57

robertdg napisał/a:
Cezar napisał/a:

robertdg - masz juz jakies doswiadczenie w tej kwestii, ze z takim znawstwem sie wypowiadasz? :>

robertdg - 15-01-2011, 11:09

mabda napisał/a:
robertdg - masz juz jakies doswiadczenie w tej kwestii, ze z takim znawstwem sie wypowiadasz? :>
Nie, tylko moj kumpel z Czestochowy miał taki przypadek, też żeśmy się śmiali, jemu nie było do śmiechu.
Owczar - 15-01-2011, 11:10

Robert miał bliskie spotkanie z kilkoma panami z klubu fizi pończoszanki :P
mabda - 15-01-2011, 11:22

robertdg napisał/a:
Nie, tylko moj kumpel z Czestochowy miał taki przypadek, też żeśmy się śmiali, jemu nie było do śmiechu.

och och! to sa szanse, ze jednak znajde w moim swietym miescie przyjaciela geja?

robertdg - 15-01-2011, 11:39

mabda, przeiceż Częstochowa wcale nie jest taka święta, podejrzewam, że mieszkasz tam dłużej niż ja mieszkałem, więc powinnaś o tym wiedziec lepiej.
Owczar napisał/a:
Robert miał bliskie spotkanie z kilkoma panami z klubu fizi pończoszanki
Wypowiedział się ten doświadczony, jak juz nazwami leci, to znaczy, że coś na rzeczy jest :D