Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
Jackie - 04-07-2011, 22:15
jaca71 napisał/a: | Po prostu islandka inaczej patrzy na kobiety, niż wygłodniałe, młode wilczki. |
Oj, jak miło Znaczy jest jeszcze ktoś uważający mnie za młodego Bardzo dziękuję
A tak na serio- być może jestem wstrętnym, nieczułym na piękno (wewnętrzne, znaczy się ) troglodytą (ba, właściwie to nie "być może" - po prostu jestem ) ale mnie się fotki wypiętych pośladków (ładnych, znaczy, obiektywnie ma się rozumieć ) podobają a jak jeszcze do tego obiektywnie ładny biust się dołączy to już w ogóle, więc ja bardzo proszę założyć sobie inny temat pod tytułem np. "widzę jej piękno i bogate wnętrze pomimo grubego swetra, barchanowych spodni, butów narciarskich i kominiarki" a ten temat pozostawić takim jakim był w założeniu - obiektywnie pięknym
Z harcerskim pozdrowieniem (no to co, że nie byłem harcerzem się po harcersku czuję i o )
Pozdrawiam
gulgulq - 04-07-2011, 22:47
Cytat: | Po prostu islandka inaczej patrzy na kobiety, niż wygłodniałe, młode wilczki |
ciekawe jak islandka patrzy na facetów a zwłaszcza młodych i wygłodniałych wilczków ??
cns80 - 05-07-2011, 08:43
Jackie napisał/a: | Oj, jak miło Znaczy jest jeszcze ktoś uważający mnie za młodego | Chłopak się rozpędził, a Ty go za słówka łapiesz stary draniu
Jackie napisał/a: | mnie się fotki wypiętych pośladków (ładnych, znaczy, obiektywnie ma się rozumieć ) podobają a jak jeszcze do tego obiektywnie ładny biust się dołączy to już w ogóle, | Twarz może mieć jak Danuta Hojarska ?
Jackie - 05-07-2011, 09:28
cns80 napisał/a: | Twarz może mieć jak Danuta Hojarska ? |
Jeżeli zdjęcie wspomnianej twarzy nie eksponuje - może Ale jak już eksponuje to wolałbym nie
Pozdrawiam
m6riano - 05-07-2011, 17:50
Jackie napisał/a: | jaca71 napisał/a: | Po prostu islandka inaczej patrzy na kobiety, niż wygłodniałe, młode wilczki. |
Oj, jak miło Znaczy jest jeszcze ktoś uważający mnie za młodego Bardzo dziękuję
A tak na serio- być może jestem wstrętnym, nieczułym na piękno (wewnętrzne, znaczy się ) troglodytą (ba, właściwie to nie "być może" - po prostu jestem ) ale mnie się fotki wypiętych pośladków (ładnych, znaczy, obiektywnie ma się rozumieć ) podobają a jak jeszcze do tego obiektywnie ładny biust się dołączy to już w ogóle, więc ja bardzo proszę założyć sobie inny temat pod tytułem np. "widzę jej piękno i bogate wnętrze pomimo grubego swetra, barchanowych spodni, butów narciarskich i kominiarki" a ten temat pozostawić takim jakim był w założeniu - obiektywnie pięknym
Z harcerskim pozdrowieniem (no to co, że nie byłem harcerzem się po harcersku czuję i o )
Pozdrawiam |
Popieram w 100%...lepiej bym tego nie napisał...;-)
http://www.bonjourmadame....ropose-par-remy
http://img2.amateri.cz/fo...467/5002701.jpg
Marcin-Krak - 05-07-2011, 17:55
Jackie napisał/a: | Z harcerskim pozdrowieniem (no to co, że nie byłem harcerzem się po harcersku czuję i o ) |
O takim?
islandka - 05-07-2011, 19:05
gulgulq napisał/a: | Cytat: | Po prostu islandka inaczej patrzy na kobiety, niż wygłodniałe, młode wilczki |
ciekawe jak islandka patrzy na facetów a zwłaszcza młodych i wygłodniałych wilczków ?? |
no ja wiem, że faceci inaczej patrzą na kobiety, na co innego zwracają uwagę....no i cudnie i to jest tzw gust .
Chce WAM...młode wilczki i starzy harcerze ... "sprzedać" ... tyci piękna oczyma moimi...kobiety.
gulgulq - 05-07-2011, 20:51
islandka napisał/a: | sprzedać |
no wiesz co, taki bug na koniec
podarować , pokazać, uzmysłowić .... lepsze dla pięknego bon ton
Hubeeert - 05-07-2011, 20:55
vendetta - 05-07-2011, 21:08
Hubeeert ta już była, sam ją wrzucałeś. Doskonale pamiętam to zdjęcie - jest ...... dobre
Hubeeert - 05-07-2011, 21:11
to tak dla przypomnienia tego o czym ma być ten wątek
Anonymous - 05-07-2011, 21:14
Hubeeert, bardzo mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Student - 06-07-2011, 06:50
Fajna poduszeczka ,
jaca71 - 06-07-2011, 08:35
Jackie napisał/a: | Oj, jak miło Znaczy jest jeszcze ktoś uważający mnie za młodego Bardzo dziękuję |
7 lat temu też uważałem się za "młodego wilczka"
Chcesz oglądać gołe tyłki w tym wątku nie ma sprawy, ale zdjęcie Huberta i podpis:
Hubeeert napisał/a: | to tak dla przypomnienia tego o czym ma być ten wątek |
jest najlepszym przykładem o czym piszę. Kobieta na zdjęciu nie jest piękna, ba ona nawet nie jest ładna, nie wiem czy jest brzydka. Ze zdjęcia wiem że nie ma cellulitu i ma zgrabny tyłek, proporcjonalne ramiona i tyle. A i zapomniałbym umyła nogi
cns80 - 06-07-2011, 08:47
jaca71 napisał/a: | Ze zdjęcia wiem że nie ma cellulitu i ma zgrabny tyłek, | I ma lordozę lędźwiową
|
|
|