To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

Jackie - 04-07-2011, 22:15

jaca71 napisał/a:
Po prostu islandka inaczej patrzy na kobiety, niż wygłodniałe, młode wilczki.

Oj, jak miło ;) Znaczy jest jeszcze ktoś uważający mnie za młodego :) Bardzo dziękuję ;)
A tak na serio- być może jestem wstrętnym, nieczułym na piękno (wewnętrzne, znaczy się ;) ) troglodytą (ba, właściwie to nie "być może" - po prostu jestem ;) ) ale mnie się fotki wypiętych pośladków (ładnych, znaczy, obiektywnie ma się rozumieć ;) ) podobają a jak jeszcze do tego obiektywnie ładny biust się dołączy to już w ogóle, więc ja bardzo proszę założyć sobie inny temat pod tytułem np. "widzę jej piękno i bogate wnętrze pomimo grubego swetra, barchanowych spodni, butów narciarskich i kominiarki" a ten temat pozostawić takim jakim był w założeniu - obiektywnie pięknym :D ;)
Z harcerskim pozdrowieniem (no to co, że nie byłem harcerzem :?: :!: się po harcersku czuję i o :!: ;) )

Pozdrawiam

gulgulq - 04-07-2011, 22:47

Cytat:
Po prostu islandka inaczej patrzy na kobiety, niż wygłodniałe, młode wilczki

ciekawe jak islandka patrzy na facetów a zwłaszcza młodych i wygłodniałych wilczków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ??

cns80 - 05-07-2011, 08:43

Jackie napisał/a:
Oj, jak miło ;) Znaczy jest jeszcze ktoś uważający mnie za młodego :)
Chłopak się rozpędził, a Ty go za słówka łapiesz stary draniu ;)

Jackie napisał/a:
mnie się fotki wypiętych pośladków (ładnych, znaczy, obiektywnie ma się rozumieć ;) ) podobają a jak jeszcze do tego obiektywnie ładny biust się dołączy to już w ogóle,
Twarz może mieć jak Danuta Hojarska ?
Jackie - 05-07-2011, 09:28

cns80 napisał/a:
Twarz może mieć jak Danuta Hojarska ?

Jeżeli zdjęcie wspomnianej twarzy nie eksponuje - może ;) Ale jak już eksponuje to wolałbym nie ;)
Pozdrawiam

m6riano - 05-07-2011, 17:50

Jackie napisał/a:
jaca71 napisał/a:
Po prostu islandka inaczej patrzy na kobiety, niż wygłodniałe, młode wilczki.

Oj, jak miło ;) Znaczy jest jeszcze ktoś uważający mnie za młodego :) Bardzo dziękuję ;)
A tak na serio- być może jestem wstrętnym, nieczułym na piękno (wewnętrzne, znaczy się ;) ) troglodytą (ba, właściwie to nie "być może" - po prostu jestem ;) ) ale mnie się fotki wypiętych pośladków (ładnych, znaczy, obiektywnie ma się rozumieć ;) ) podobają a jak jeszcze do tego obiektywnie ładny biust się dołączy to już w ogóle, więc ja bardzo proszę założyć sobie inny temat pod tytułem np. "widzę jej piękno i bogate wnętrze pomimo grubego swetra, barchanowych spodni, butów narciarskich i kominiarki" a ten temat pozostawić takim jakim był w założeniu - obiektywnie pięknym :D ;)
Z harcerskim pozdrowieniem (no to co, że nie byłem harcerzem :?: :!: się po harcersku czuję i o :!: ;) )

Pozdrawiam

Popieram w 100%...lepiej bym tego nie napisał...;-)
http://www.bonjourmadame....ropose-par-remy
http://img2.amateri.cz/fo...467/5002701.jpg

Marcin-Krak - 05-07-2011, 17:55

Jackie napisał/a:

O takim?

islandka - 05-07-2011, 19:05

gulgulq napisał/a:
Cytat:
Po prostu islandka inaczej patrzy na kobiety, niż wygłodniałe, młode wilczki

ciekawe jak islandka patrzy na facetów a zwłaszcza młodych i wygłodniałych wilczków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ??

no ja wiem, że faceci inaczej patrzą na kobiety, na co innego zwracają uwagę....no i cudnie i to jest tzw gust :D .
Chce WAM...młode wilczki i starzy harcerze :lol: ... "sprzedać" :p ... tyci piękna oczyma moimi...kobiety.

gulgulq - 05-07-2011, 20:51

islandka napisał/a:
sprzedać

no wiesz co, taki bug na koniec :shock: :shock:

podarować :P , pokazać, uzmysłowić .... lepsze dla pięknego bon ton :biggrin:

Hubeeert - 05-07-2011, 20:55

vendetta - 05-07-2011, 21:08

Hubeeert ta już była, sam ją wrzucałeś. Doskonale pamiętam to zdjęcie - jest ...... dobre :)
Hubeeert - 05-07-2011, 21:11

to tak dla przypomnienia tego o czym ma być ten wątek :-)
Anonymous - 05-07-2011, 21:14

Hubeeert, bardzo mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 8)
Student - 06-07-2011, 06:50

Fajna poduszeczka , :mrgreen:
jaca71 - 06-07-2011, 08:35

Jackie napisał/a:

7 lat temu też uważałem się za "młodego wilczka" :P
Chcesz oglądać gołe tyłki w tym wątku nie ma sprawy, ale zdjęcie Huberta i podpis:
Hubeeert napisał/a:
to tak dla przypomnienia tego o czym ma być ten wątek :-)

jest najlepszym przykładem o czym piszę. Kobieta na zdjęciu nie jest piękna, ba ona nawet nie jest ładna, nie wiem czy jest brzydka. Ze zdjęcia wiem że nie ma cellulitu i ma zgrabny tyłek, proporcjonalne ramiona i tyle. A i zapomniałbym umyła nogi :P

cns80 - 06-07-2011, 08:47

jaca71 napisał/a:
Ze zdjęcia wiem że nie ma cellulitu i ma zgrabny tyłek,
I ma lordozę lędźwiową :P