Lubelskie - Lubelskie OT
Seichan - 19-01-2011, 17:46
| macia napisał/a: | Gdzie jest miejsce kobiety to powiedział J.K. Mikke. W zupełności wystarczy |
Poglądy tego pana co do miejsca kobiety i poziomu inteligencji pominąć należy milczeniem. Tego pana w ogóle trzeba pominąć
tomasek - 19-01-2011, 18:11
Oooooo ho ho ale wam się temat trafił
aż mam gorący monitor jak to czytałem
I ja już jestem musiałem ciężko popracować momentami takie oczy miałem
[ Dodano: 19-01-2011, 18:13 ]
a na temat pana Mikke nie wypowiem się bo na samą myśl scyzoryk mi się otwiera
Andrew - 19-01-2011, 18:27
| tomasek6 napisał/a: | a na temat pana Mikke nie wypowiem się bo na samą myśl scyzoryk mi się otwiera | Pan Mikke ma fajne muchy przy szyi
Seichan - 19-01-2011, 19:10
Jakoś tak niesmacznie się zrobiło Porzućmy temat pana M.
Andrew - 19-01-2011, 19:13
Jasne. Dziś się wnerwiłem na gala, bo mi strasznie paski piszczały od alternatora i wspomagania, próbowałem podciągnąć, ale nic nie dało Chyba jakąś żywicę zastosuje, żeby się nie ślizgało
Seichan - 19-01-2011, 19:20
Się nie denerwuj Złość piękności szkodzi
radek79 - 19-01-2011, 19:20
| andrew84 napisał/a: | Jasne. Dziś się wnerwiłem na gala, bo mi strasznie paski piszczały od alternatora i wspomagania, próbowałem podciągnąć, ale nic nie dało Chyba jakąś żywicę zastosuje, żeby się nie ślizgało |
dobra jest pasta do pasów a ja dzisiaj dalej walczę z galem teraz poszły w ruch tylne hamulce już rozebrane czekają na nowe tarcze klocki i szczęki jutro mają przyjść po tyle i dzie przód do roboty
Andrew - 19-01-2011, 19:29
U mnie chyba wina pasków, które założyłem Dongil Super Star Co to w ogóle za firma? Może ktoś słyszał?
Jaro1974 - 19-01-2011, 19:33
Już jestem. I hamulce są już sprawne Pociekło z jednego cylinderka hamulcowego i ot cała przyczyna
Seichan - 19-01-2011, 19:42
| andrew84 napisał/a: | Dongil Super Star |
Mnie to tak z azjatycka zalatuje: don-gil, a super star to dla zamydlenia oczu
Andrew - 19-01-2011, 19:43
W colcie to mam i spoko, a tu kurde piszczy, no i zmieni się chyba na stare, bo były ory i nie piszczały
Jaro1974 - 19-01-2011, 19:45
Korea Południowa się kłania
Andrew - 19-01-2011, 19:47
Wysłał mi Mateusz Hanżek z All parts, mówił, że sprzedaje i są ok, ale te chyba lipa, bo napięte na maxa i jak dam wszystkie światła i inne odbiorniki prądu to pasek od alternatora popiskuje i mnie to wnerwia, bo to wtedy wygląda na jakąś ciarupę, a tak nie jest
grzesiopol - 19-01-2011, 19:49
_Slawek_, nie miałem na myśli antyterrorystów a tylko umiejętność przylania pałą lub innym narzędziem.
Ciąża i macierzyński przeszkadza w sensie, że ktoś inny tą robotę musi zrobić, tak jak w każdej pracy jeżeli kogoś niema to inny robi.
Seichan, nie o umiejętności tutaj chodzi a o fakt ich wykorzystania, nawet mistrzowie sztuk walki mogliby polec w walce z grupą bandziorów, to tylko tak na filmach jest ładnie pokazane jak pan np. karateka powala jednym ciosem przeciwnika, ale zauważ, że tam nie ma czegoś takiego jak kupa na biskupa, tam wyznawana jest zasada każdy w swoim czasie dostaje po nosie.
Tak zgadza się nikt nic nie robi, chodzi w tym wszystkim o to, że jest równouprawnienie i ładnie wygląda, że do policji i armii przyjmowane są kobiety, szkoda tylko, że ten przyjmujący do pracy nie musi razem z tą panią iść do biesiadników.
Mam kolegę który startował do policji, dobry z wychowania fizycznego, uprawia sporty walki i co odpadł na ....... sprawdzianie fizycznym, przyczyna zrobił za mało pompek . Chociaż zrobił ich mnóstwo to zaliczyli mu taką ilość, że odpadł. Wiadomo, że w sportach walki czy też przy dobrym wychowaniu fizycznym w późniejszym okresie za mało przykłada sie do poprawnego wykonywania czegoś co jest takie proste. I właśnie na tym nieprawidłowym wykonaniu prostej czynności koleś poległ.
Tak a propos jestem ciekaw jak by wyglądał świat w którym to faceci stoją w kuchni a kobitki wykonują wszystkie zawody świata.
Jaro1974 - 19-01-2011, 19:51
Też by mnie nerwy ponosiły jakby mi coś piszczało pod maską. Wystarczyło że mi bezpiecznik strzelił w niedzielę no i oczywiście na spocie zrobiłem i hula.
|
|
|