Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
fergul11 - 23-02-2013, 20:06
wrzucam na OT w ten temat bo tu wielu ludzi zaglada i moze pomoze rozkminic do czego jest ten zielony kabelek , car back line ?
mjsystem - 25-02-2013, 15:52
| fergul11 napisał/a: | | wrzucam na OT w ten temat bo tu wielu ludzi zaglada i moze pomoze rozkminic do czego jest ten zielony kabelek , car back line ? |
Pod kamerę?
fergul11 - 25-02-2013, 16:05
Tak pod kamerę .
Już rozkminiłem , jeden (-) i dwa (+) jeden stały po kluczyku , drugi pod plus żarówki wstecznego .
Ostatni raz zakładałem do gala ze dwa lata wstecz i umknęło mi co to za kabelek , teraz musiałem sobie przypomnieć , a chińskie instrukcje opisane s± dosyć skompo .
Jeszcze usprawnili bo dodali radiowy przesył sygnału z kamerki ,a kabelek z lusterka i tak po aucie trzeba ci±gn±ć ,chociaż radio ma sens jak kamerke zakłada się do przyczepy ,no ale po bólu .
i żeby mnie admin za ot nie objechał - pieknie dzi¶ jest wiosna pełn± gęb± +12 i blue sky ,czego i wam życzę
mjsystem - 25-02-2013, 16:38
| fergul11 napisał/a: | | żeby mnie admin za ot nie objechał - pieknie dzi¶ jest wiosna pełn± gęb± +12 i blue sky ,czego i wam życzę |
...tak, tak, a ¶wistak zawija w te swoje sreberka
A teraz zadanie bojowe -> kliknij mi "pomógł"
fergul11 - 25-02-2013, 16:48
| mjsystem napisał/a: | | ...tak, tak, a ¶wistak zawija w te swoje sreberka |
...nie wierzysz ???
...mam zdjęcie zrobić ?
| mjsystem napisał/a: | | kliknij mi "pomógł" |
klikam pomógł
mjsystem - 25-02-2013, 16:58
| fergul11 napisał/a: | mjsystem napisał/a:
...tak, tak, a ¶wistak zawija w te swoje sreberka
...nie wierzysz ???
...mam zdjęcie zrobić ? |
A zrób, bo mam tylko te sprzed roku
fergul11 - 25-02-2013, 17:48
te będziesz mieć aktualne ,sprzed pół godziny
ale zdjęcie nie oddaje zapachu powietrza
mjsystem - 25-02-2013, 17:57
A u nas 3 stopnie, pada deszcz i nie ma słońca
Acha, i jeszcze jedno... jak stopniał snieg, wyszły wszystkie psie gówienka pod domem...
fergul11 - 25-02-2013, 18:01
Więc zapraszam , dzi¶ masz lot z katowic , a jutro z Krakowa , oba wieczorow± por± ps cały tydzień ma być taki a we ¶rodę do 16*C,
mjsystem - 25-02-2013, 22:57
| fergul11 napisał/a: | | Więc zapraszam , dzi¶ masz lot z katowic , a jutro z Krakowa , oba wieczorow± por± ps cały tydzień ma być taki a we ¶rodę do 16*C, |
Pewnie kiedy¶ przyjadę na zielon± wyspę, na razie to tylko marzenie
Yoshiko - 26-02-2013, 07:48
| mjsystem napisał/a: | | jak stopniał snieg, wyszły wszystkie psie gówienka pod domem... | zrobi się cieplej - się rozłoży a trawa się zazieleni
mjsystem - 26-02-2013, 08:24
| Yoshiko napisał/a: | mjsystem napisał/a:
jak stopniał snieg, wyszły wszystkie psie gówienka pod domem...
zrobi się cieplej - się rozłoży a trawa się zazieleni
_________________ |
Tak, ale to wina moich s±siadów nie psiaków. Jak kto¶ jest leniwy i zamiast zrobić spacerek do parku czy lasku to pod domem puszczaj± psa. Mam s±siadkę z owczarkiem, który juz się nauczył, że pani zostaje na schodach a piesek myk pod blokiem wielka kupeczka
Tam niestety jest chodnik i parking, trawka nie wyro¶nie
Ja nauczyłem swoje psiaki, że trzeba się załatwiać w parku i to nawet same odchodz± kawałek od ¶cieżek.
Krzyzak - 26-02-2013, 09:00
mjsystem, masz obowi±zek te gówienka zbierać
mjsystem - 26-02-2013, 16:36
| Krzyzak napisał/a: | | mjsystem, masz obowi±zek te gówienka zbierać |
Po s±siadce???
Ja mam las i nie muszę
sveno - 26-02-2013, 16:45
| mjsystem napisał/a: | Ja mam las i nie muszę | musisz
|
|
|