Lubelskie - Lubelskie OT XII
Tomi89 - 05-11-2015, 10:16
Dzien dobry
Poszukiwany Colt CJ0
grzesiopol - 05-11-2015, 12:47
Dzień dobry
| tomasek napisał/a: | Grzesiu mogę kask z budowy ci przywieżć | nie bym był sobą jakbym takiego już nie miał o taki kolor:
ale jak masz inny to też przyjmę np z zintegrowanymi słuchawkami lub przyłbicą
| radek79 napisał/a: | a ja mu dorobię rogi | no ładnie, będę cię śledził jak Lord Vader Luka Skywalkera
| Tomi89 napisał/a: | Poszukiwany Colt CJ0 | chcesz kupić do jazdy czy do zabawy.
Ja znal;azłem takiego http://allegro.pl/mitsubi...5748182954.html i gdybym nie miał zamrożonych pieniążków w innych samochodach to byłby już u mnie.
mjsystem Sławek to chyba niedaleko ciebie, może mógłbyś go zerknąć i jakby było warto to bym może jednak się skusił.
mjsystem - 05-11-2015, 12:55
| grzesiopol napisał/a: | | mjsystem Sławek to chyba niedaleko ciebie, może mógłbyś go zerknąć i jakby było warto to bym może jednak się skusił. | Jutro podjadę, jak starczy czasu
Tomi89 - 05-11-2015, 13:08
Grzesku dla kobiety szukam jakiegos autka albo colt albo civic do 5 tys "musi byc ladny" . Moze cos by sie trafilo, moze widzieliscie gdzies jakies ciekawe w lubelskim?
grzesiopol - 05-11-2015, 13:15
Ale podobno CJ0 najbardziej rdzewieją, chyba nawet gorzej niż Galanty. Jakbyś miał więcej kasy to bym ci sprzedał mojego Peugeota, w sam raz dla kobiety i oszczędny skurczybyk. Ale to już nie w tym temacie bo powiedzą, ze próba sprzedaży
mjsystem - 05-11-2015, 13:16
| Tomi89 napisał/a: | | Grzesku dla kobiety szukam jakiegos autka albo colt albo civic do 5 tys "musi byc ladny" . Moze cos by sie trafilo, moze widzieliscie gdzies jakies ciekawe w lubelskim? | Tomek, pisałem Ci na FB, że do 5 koła to raczej CAO.
grzesiopol - 05-11-2015, 13:17
mjsystem dzieki może mi się uda odzyskać kastroche kasy to bym zaryzykował, a n może gosciowi sie nie sprzeda i będzie jeszcze miał go długo.
Full elektryka trzeba by było zobaczyć czy działa, w poprzednim moim Lancerze nie działały przełączniki ale wystarczyło je rozebrać, przeczyścić, dopieścić i działały jak nowe. Troche rdzy na nadkolu tylnym, jestem ciekaw jak pod spodem i na podłużnicach zwłaszcza z przodu, bo w moim Lancerze było cienko zwłaszcza w miejscach mocowania zawieszenia.
mjsystem - 05-11-2015, 13:20
Grześ, nie wiem czego oczekujesz, ale gość sam pisze, że do renowacji. Bądź jutro pod fonem
grzesiopol - 05-11-2015, 13:25
Wiesz renowacja a renowacja troche się różni, jak coś z mechaniki to sobie poradzę, hmmmm z blachą też można sobie poradzić kwestia tylko całości ile tego by było. NIe widać, żeby wrastał w ziemię, ma prawie nowe opony zimowe więc chyba jeżdżony był a może i jest.
Tomi89 - 05-11-2015, 13:26
Tylko CA0 nie ma zbyt duzo ciekawych ofert, a wlasnie CA0 tez tak rdzewieja jak CJ0?
Cena raczej nie skoczy wyzej musi byc do 5 auto glownie po miescie mialoby jezdzic.
mjsystem - 05-11-2015, 13:34
Grześ, po prostu bądź pod telefonem
| Tomi89 napisał/a: | | Tylko CA0 nie ma zbyt duzo ciekawych ofert, a wlasnie CA0 tez tak rdzewieja jak CJ0? | Oba je ruda tak samo, z czego CAO jest starsze i prędzej znajdziesz dobry egzemplarz w tej cenie. Swoją drogą ideału tego modelu w tej cenie nie znajdziesz
grzesiopol - 05-11-2015, 13:39
Rozumiem, to z CJ0 dużo tego by było a znowu honda to wiesz, ze to mała kosiarka zresztą w lubelskim mało ofert więc musiałbyś dalej pogonić za obydwoma
Tomi89 - 05-11-2015, 13:56
To jak ktos moze niech poleci jakies male "ladne" autko w tej cenie dla kobiety
mjsystem - 05-11-2015, 14:11
| Tomi89 napisał/a: | | To jak ktos moze niech poleci jakies male "ladne" autko w tej cenie dla kobiety | Sam wiesz, że w tej cenie to same truposze i rostmobile. Kwestia ryzyka.
Tomi89 - 05-11-2015, 14:17
To jak mam ryzykowac to chyba najpredzej w Colta jej sie tez podoba maly zwinny ale lepiej chyba i tak z zagramanicy szukac
|
|
|