Nasze Miśki - Misie w naszej rodzinie cz.2
pawela - 04-01-2009, 10:42
waryjaty Gratulacje rodzino maniaków!!
Ja też mam zamiar poszerzyć moją miśkorodzine
mlun - 04-01-2009, 13:27
Też bym chciałem mieć taką rodzinke na podwórku:P Gratulacje. Możesz powiedzieć z jakich okolic jest ten facet od którgo kupiliście auto? Może gdzieś w strone wawy?
Rafal_Szczecin - 04-01-2009, 13:43
gosciu jest z czapli (woj. lubuskie ) tak wiec slabo z ta warszawa
ale to fakt, rodzinka na podworku zacna
Marcin-Krak - 04-01-2009, 23:05
f04, należysz też do rodziny państwa D
Załóż sobie swój własny temat
f04 - 04-01-2009, 23:11
Nie, nie należe.
Oj nie zauważyłem osobówek, przepraszam.
MacFly - 11-01-2009, 19:15
Tak BTW, to już wiem kto mi sprzątnął tego Galanta co miałem na niego chrapkę
Więc to kolega Rafal_Szczecin
Z tego co wiem to ja byłem 1 stycznia go oglądać, a Ty już go drugiego sprzątnąłeś
Niech ci dobrze służy
Rafal_Szczecin - 11-01-2009, 23:25
hehe no to chyba by sie zgadzalo
sprzejacy wspominali, ze dzien wczesniej go ktos ogladal i mysleli, ze to dla nas ktos go patrzy
skoro go ogladales, to dlaczego nie zdecydowales sie go kupic ? bo jak widac smakoity kasek,poniewaz, wiadomo jak trudno znalezc czarnego se 2,5 i z "kewlarem" w srodku , tylko tyle, ze ludzie boja sie tego przebiegu ,ale wg mnie nie ma powodow do obaw .
a dziekuje bardzo, narazie to sluzy bardzo dobrze
MacFly - 12-01-2009, 00:46
Rafal_Szczecin napisał/a: | skoro go ogladales, to dlaczego nie zdecydowales sie go kupic ? |
Wpadłem na to ogłoszenie dokładnie 31,12,2008 koło godziny 22
I postanowiłem się przejechać i tak sobie go obejrzeć, dokładniej mam jakieś 35km w jedną stronę.
A nie kupiłem z tego względu, że kasę dopiero będę mieć po 15 stycznia i teraz sobie mogę tylko w mordę pluć
Rafal_Szczecin napisał/a: | bo jak widac smakoity kasek,poniewaz, wiadomo jak trudno znalezc czarnego se 2,5 i z "kewlarem" w srodku , tylko tyle, ze ludzie boja sie tego przebiegu ,ale wg mnie nie ma powodow do obaw .
|
Smakowity to za mało powiedziane, na żywo zwala z nóg
Ja wiem że 99% samochodów z tego roku ma podobny przebieg, ale są sprzedawane z dużo mniejszym
Rafal_Szczecin napisał/a: | sprzejacy wspominali, ze dzien wczesniej go ktos ogladal i mysleli, ze to dla nas ktos go patrzy |
Też mi o tym wspominał jak do niego dzwoniłem z pytaniem czy nadal stoi a to było, chyba 7 stycznia
rosomak1983 - 12-01-2009, 01:12
Rafal_Szczecin, ile własciwie ma koni wersja sport edition?
roch_27 - 12-01-2009, 01:22
rosomak1983 napisał/a: | Rafal_Szczecin, ile własciwie ma koni wersja sport edition? | wersja sport edition od pozostałych modeli jak np Elegance, Avance, etc. różni się tylko pakietem stylistycznym oraz wyposażeniem wnętrza - a nie mocą silnika Moc jest taka sama
pozdro
Rafal_Szczecin - 12-01-2009, 13:07
MacFly napisał/a: | Smakowity to za mało powiedziane, na żywo zwala z nóg
Ja wiem że 99% samochodów z tego roku ma podobny przebieg, ale są sprzedawane z dużo mniejszym |
ja po zapytaniu dlaczego nie cofnal przebiegu na jakies 160tkm uslyszalem odpowiedz, ze mu sie poprostu nie chcialo, bo wtedy ksiazka bylaby do wyrzucenia i czekal na kogos komu ten przebieg nie bedzie przeszkadzal, czyli na takich ludzi jak my
rosomak1983 napisał/a: | ile własciwie ma koni wersja sport edition? |
163 japonskich kuni mechanicznych
Bartek - 12-01-2009, 13:37
Mitsubishi Galant E33
Mitsubishi Carisma DiD -papy
Mitsubishi Colt CJO - moj
Mitsubishi Lancer EVO VI LOOK - brata
Mitsubishi Galant EA 2,5 V6 - brata
Gawra (czyli dla niewtajemniczonych mieszkanie misia) prawie jak moja, tylko u mnie przypada na 2 osoby
"Karbonowy" środek chętnie bym kupił, ten co mam słabo teraz pasuje
Rafal_Szczecin - 12-01-2009, 13:43
no troszke misiow sie juz przewinelo, pamietajm ,ze byl jeszcze Colt C50 oraz Lancer z 87r czyli lacznie przez nasze Gaware przewinelo sie 8 miskow
Tylko Bartku sam wiesz, ze u mnie troszke wiecej osob do jezdzenia jest
a fakt, "karbon" w galu wyglada bardzo fajnie
Bartek - 12-01-2009, 13:47
4 przewiniętych nie liczę, bo z nimi jest 9, a jak doliczyć Lancera szwagra, to 10
Rafal_Szczecin - 12-01-2009, 15:15
ja moge doliczyc dwa misie (najpierw Colt CZ5 a pozniej L200 ) kupione za moja namowa ( u Jackiego ) przez mojego wujka hihi
ale to fakt, ze niezle z nas misio swiry
|
|
|