To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...

akbi - 14-05-2009, 10:17

Cytat:
no a moja Sabo, zazwyczaj spokojny kierowca, pokazała ostatnio jakiemuś dresowi z GII ze spojlerami z plastiku, gdzie jest jego miejsce, budząc wszystkie 163KM bestii... idiota chciał się scigać z rodzinnym kombi...

Paweł ...mam tylko nadzieję, że w parze z tymi 163KM i pokazywania "dresom" kto jest górą - idą też umiejętności Sabiny :|

Krzyzak - 14-05-2009, 11:25

mialem dzis podobne zdarzenie z passatem tdi :)
tylko koni mam 84, ale za to nie w traktorze

sebekColt97 - 14-05-2009, 11:51

Czasem też dam popalić innym, ale naprawde jeśli widze że ktoś sie prosi czy szuka prowokacji na drodze, to wtedy rozgrzewam maszyne i 134KM daje rade z większością golfów itp, a przeważnie te autka na drodze szukają zaczepek. Oczywiście nie jest moja ogólna opinia o marce czy modelu, bo pare msc temu kierowca Golfa jako jedyny ostrzegł mnie przed radarem, a bym miał problemy o włos. Ale dobrze mieć pod maską troche mocy, czasami sie przydaje.
Anonymous - 14-05-2009, 12:08

ja od kiedy jezdze kombi nie mam takich przygod 8)
sebekColt97 - 14-05-2009, 12:33

deenbe, ciekawe kiedy cie spotkam na drodze "sąsiedzie" :) metzgera dorwałem pare dni temu, teraz poluje na ciebie i pozostałych sąsiadów :)
Kibloo, ty też niedaleki mój sąsiad z tego co pisałeś, wpadniesz na kulturalnego browarka? :D

Anonymous - 14-05-2009, 12:52

sebekColt97 napisał/a:
wpadniesz na kulturalnego browarka? :D

o takie rzeczy dwa razy nie powinno sie pytac:)

sebekColt97 - 14-05-2009, 19:37

No i zleciało 2 tygodnie od zamieszkania na Chełmie. Fajnie i jestem zadowolony z osiedla, okolicy i całej infrastruktury. Wszystko co trzeba jest na miejscu, plusem Tesco i dobra komunikacja z centrum, minusem zapchane wszystkie parkingi osiedlowe, ale tych plusów jest dużo więcej. No i miśków troche śmiga co też jest plusem :)
Ładne dziewczyny(tylko zwykle zajęte), no może nie wszystkie, ale jak widze nawet samotną spacerującą z psem, to jakoś wstydze podejśc zagadać :)
Może jak ktoś z was mnie odwiedzi to razem zadziałamy i dostane więcej odwagi. Pozdrawiam wszystkich :)

sruba - 15-05-2009, 07:30

Kibloo napisał/a:
no a moja Sabo, zazwyczaj spokojny kierowca, pokazała ostatnio jakiemuś dresowi z GII ze spojlerami z plastiku, gdzie jest jego miejsce, budząc wszystkie 163KM bestii... idiota chciał się scigać z rodzinnym kombi...

hie hie...

Krzyzak napisał/a:
mialem dzis podobne zdarzenie z passatem tdi :)
tylko koni mam 84, ale za to nie w traktorze

sebekColt97 napisał/a:
Czasem też dam popalić innym

klub streetracer'ów normalnie :lol:

sebekColt97 - 15-05-2009, 08:17

Mitsumaniaki to ostre chlopaki i agresywne dziewczyny, na drodze nikt mitsumaniakowi podskoczyć nie może, żaden golf czy calibra, nikt z mitsumaniakiem nie wygra,swe miejsce mitsumaniaki znają,na drodze objechać się nie dają i przepisów się trzymają,ale jak ktoś ich sprowokuje,to mitsumaniak szybko zareaguje :)

ps.Gdańsk natchnął mnie przypływem energii i poezji :)

Anonymous - 15-05-2009, 09:03

sruba napisał/a:

ty tam siedz cicho ze swoim rodzinnym kombi w automacie;P

Krzyzak - 15-05-2009, 10:56

sruba napisał/a:

po chamsku zajechal mi wczesniej droge, nie uzywal kierunkow itp. - wkurzyl mnie mocno...

akbi - 15-05-2009, 14:38

ostatnio też jeden "łysy" w nissanie miał jakiś problem, że chciałem go wyprzedzić "swoją ciężarówką" /akurat Gal u lakiernika stał/ ... siłował się, zajeżdżał, blokował, ale odpuścił i go wyprzedziłem ... niestety "łysy" i jego trzej podobni kumple się zbulwersowali faktem, że ktoś śmiał ich sprowadzić na ziemię 60KM autkiem, otworzyli okno i wymachując metalową pałką zaczęli się do mnie wydzierać :shock: :roll:
Przyznam szczerze, że spękałem lekko :lol: ... i czym prędzej udałem się w boczną uliczkę, wówczas jeszcze bardziej się zdziwiłem, gdy zobaczyłem w lusterku, że oni też skręcają za mną :shock: :shock: :shock: ... wówczas musiałem ponownie uruchomić wszystkie 60km mojej zwrotnej ciężarówki ... i po 2 zakrętach i ok 500m udało mi się ich zgubić między autami :D
uff...

Krzyzak - 15-05-2009, 20:20

moj kuzyn mial podobnie - tzn. nie scigal sie ale przepuszczal ludzi na pasach i abs w aucie z tylu musial hamowac, wiec zaczal go gonic, w koncu znalezli sie w jakiejsc slepej uliczce i nie bylo wyjscia
wiec abs wyszedl i z wiazanka na k ch p zaczal pomalu zmierzac do kuzyna, ktory tez juz ostro spenial
nie wiedzial co zrobic i jedyne, co mu przyszlo do glowy, to slowo: przepraszam
podobno abs'a zamurowalo, stal kilkanascie sekund i nic nie mowil, po czym sie odwrocil i odjechal...
niezbadane sa wyroki Boskie ;)

akbi - 16-05-2009, 05:28

ja tez sie nie scigalem (poza tym nigdy tego nie robie na drogach publicznych), w momencie gdy wyprzedzalem "lysego" mialem na liczniku moze z 10-15 km/h ... moze wlasnie dlatego tak sie wkurzyl :D

[ Dodano: 16-05-2009, 06:29 ]
ja tez sie nie scigalem (poza tym nigdy tego nie robie na drogach publicznych), w momencie gdy wyprzedzalem "lysego" mialem na liczniku moze z 10-15 km/h ... moze wlasnie dlatego tak sie wkurzyl :D

Kibloo - 16-05-2009, 17:04

sabo wcale szybko nie musiała jechać, a jeździ wg mnie rewelacyjnie...

pozdrawiam