To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

Anonymous - 20-02-2008, 00:33

Hmm dawno nie bylo spota w Tabu, no i musze przyznac ze spoty mitsubishi sa malo zgrane coraz mniej ludzi sie stawia na spoty a szkoda bo zawsze jestem i bywa naprawde ciekawie i wesolo. ja jako byly czlonek hondy musze przyznac ze tamte spoty staly sie nudne ale ekipa dosc zgrana bo liczyly od minimum 10 hond do 40 na jednym spocie.
Wiem ze nie zawsze jest czas, jedni z was pracuja , a inni maja dzieci, i inne obowiązki, rozumiem to i szanuje ale raz w miesiacu mozna zorganizowac sobie troszke czasu.
Bylo by milo gdyby czlonkowie tego klubu raz na jakis czas mogli sie spotkac w liczniejszym gronie niz 4 auta by pogadac i sie pośmiać, (taki maly odskok od szarej rzeczywistosci). A naprawde warto sie spotkac bo jest ciekawie np spotkanie na lodogryfie he he he oj bylo wesolo :lol: ale tylko 4 auta szkoda. lub ostatnio łasztownia 5 aut hmm..
pamietam jak dolączylem do waszego klubu ze bylo was wiecej, ( mily widok) a jak wpadliscie na krematorium z flagami ojj szczeki wszystkim opadly jak was zobaczyli wygladalo to super.
nie mialem nawet okazji wiekszosci z was poznac a podobno sympatyczne z was ludki.

Proponuje by kolejne spotkanie odbylo sie w liczniejszym gronie --- Napewno nie jedna osoba mnie poprze i chetnie zobaczy was znow razem .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Rafal_Szczecin - 20-02-2008, 01:23

FRYZZ napisał/a:

Hmm dawno nie bylo spota w Tabu, no i musze przyznac ze spoty mitsubishi sa malo zgrane coraz mniej ludzi sie stawia na spoty a szkoda bo zawsze jestem i bywa naprawde ciekawie i wesolo. ja jako byly czlonek hondy musze przyznac ze tamte spoty staly sie nudne ale ekipa dosc zgrana bo liczyly od minimum 10 hond do 40 na jednym spocie.
Wiem ze nie zawsze jest czas, jedni z was pracuja , a inni maja dzieci, i inne obowiązki, rozumiem to i szanuje ale raz w miesiacu mozna zorganizowac sobie troszke czasu.
Bylo by milo gdyby czlonkowie tego klubu raz na jakis czas mogli sie spotkac w liczniejszym gronie niz 4 auta by pogadac i sie pośmiać, (taki maly odskok od szarej rzeczywistosci). A naprawde warto sie spotkac bo jest ciekawie np spotkanie na lodogryfie he he he oj bylo wesolo ale tylko 4 auta szkoda. lub ostatnio łasztownia 5 aut hmm..
pamietam jak dolączylem do waszego klubu ze bylo was wiecej, ( mily widok) a jak wpadliscie na krematorium z flagami ojj szczeki wszystkim opadly jak was zobaczyli wygladalo to super.
nie mialem nawet okazji wiekszosci z was poznac a podobno sympatyczne z was ludki.

Proponuje by kolejne spotkanie odbylo sie w liczniejszym gronie --- Napewno nie jedna osoba mnie poprze i chetnie zobaczy was znow razem .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH

czekaj bo sie wzruszylem :( ehh ale Tomku, musze Ci przyznac 200% a nawet 400 % racje .

stary alfer - 20-02-2008, 07:24

FRYZZ napisał/a:
Hmm dawno nie bylo spota w Tabu

Spot w Tabu był, nie dalej niż w ostatnią sobotę stycznia.
Przypominam, że był tylko mies. przerwy ze względu na święta.

Raczej nie robiłbym z tego tragedii, zrobi się cieplej i wszystko wróci do normy.

Anonymous - 20-02-2008, 12:56

tak byl w ostatnia sobote stycznia ale ohoho byly az .... 4 osoby :dontknow:
Rafal_Szczecin - 20-02-2008, 13:21

Misiaki,zwyczajnie sie opierniczacie ze spotami, zobaczcie jaka jest u nas frekfencja ,a jaka jest np w mm3m . u nas max 4/5/6 aut a u nich 3 / 4 razy wiecej ...
stary alfer - 20-02-2008, 13:51

FRYZZ napisał/a:
tak byl w ostatnia sobote stycznia ale ohoho byly az .... 4 osoby

Ale był.

I jak widać nie ma sensu celować w konkretne osoby, bo raz jestem, raz mnie nie ma i podobnie jest z innymi klubowiczami. Trzeba to zrozumieć i uszanować. Życie.

Rafal_Szczecin - 20-02-2008, 13:56

ale to moze zorganizowac by cos , dac date z wielkim wyprzedzeniem np . 3-4 tygodniowym, tak by kazdy mogl zalatwic sobie wolny czas i pokazac sie w naprawde duzym gronie, by nasz rekord frekfencji w ilosci 13 aut zostal pobity .
stary alfer - 20-02-2008, 14:05

Rafal_Szczecin napisał/a:
ale to moze zorganizowac by cos , dac date z wielkim wyprzedzeniem np . 3-4 tygodniowym, tak by kazdy mogl zalatwic sobie wolny czas i pokazac sie w naprawde duzym gronie, by nasz rekord frekfencji w ilosci 13 aut zostal pobity .

Można by, można.

Ale Raf cos mi się wydaje, że chcesz się pochwalić w temacie założonym przez Akbiego :D

akbi - 20-02-2008, 14:49

Ja ze swoje strony, jako jeden z moderatorów m3m mogę Wam doradzić:
1- Wprowadzić stałą datę spotów ...na Pomorzu mamy spota zawsze każdego 15-stego dnia miesiąca... pozwoli to z dużym wyprzedzeniem wygospodarować sobie wolny czas ... nawet jak komuś coś wyskoczy i nie przyjedzie na jeden spot, to wie, że za miesiąc będzie na pewno drugi.
2 - kilka dni przed Spotem, niech Wasz moderator (Ty Rafi :?: :P :D ) niech wysyła maile do ludków z Waszego regionu z przypomnieniem o Spocie.
3 - aby o Spotach dowiadywało się znacznie więcej osób, to Rafał musiałby przejrzeć całą bazę Mitsumaniaków i dodać samemu ludzi z Zachodnio-Pomorskiego do Waszej grupy ... wiem wiem ...zajmie to ok 2-3 godzin, ale warto :D

Po dokonaniu powyższego, od połowy zeszłego roku, każdego spotu było nas od 19 do 21 autek (heh ...jakaś taka równa frekwencja :D ) ...ostatnio tylko mieliśmy małą wpadkę (domniemywam, że śnieżyca rozłożyła ludzi) i było nas tylko 12-stu

Rafal_Szczecin - 20-02-2008, 16:04

akbi napisał/a:
2 - kilka dni przed Spotem, niech Wasz moderator (Ty Rafi ) niech wysyła maile do ludków z Waszego regionu z przypomnieniem o Spocie

tak robie / robilem
akbi napisał/a:
3 - aby o Spotach dowiadywało się znacznie więcej osób, to Rafał musiałby przejrzeć całą bazę Mitsumaniaków i dodać samemu ludzi z Zachodnio-Pomorskiego do Waszej grupy ... wiem wiem ...zajmie to ok 2-3 godzin, ale warto

ja dziekuje, raz tak dodalem kogos , i potem byla awantura, ze on sobie nie zyczy , ze jak chce ,to sie sam zapisze, nic na sile .

my mamy spot w ostatnia sobote kazdego miesiaca ,ale to wg mnie za rzadko ...

Anonymous - 21-02-2008, 12:55

HEXA napisał/a:
Seventy7, moje gratulacie (znana plec diecka? pochwal sie)

Dzięki Hexa. To miłe z Twojej strony.
Będzie chłopak i jak nic nam się w głowach nie zmieni, damy mu na imię Mikołaj (dla przyjaciół Mikka hihi)

stary alfer - 21-02-2008, 13:44

Seventy7 napisał/a:
Będzie chłopak i jak nic nam się w głowach nie zmieni, damy mu na imię Mikołaj

Mikołaj Mitsumaniak, ot żeś sobie wymyślił ;)

Seventy7, troszkę Cię tu Grzesiu nie było, ale nie przejmuj się. Jak zajedziemy no spot to obaj będziemy nowi ;)

Anonymous - 21-02-2008, 15:08

stary alfer napisał/a:
Seventy7, troszkę Cię tu Grzesiu nie było, ale nie przejmuj się. Jak zajedziemy no spot to obaj będziemy nowi

...o przepraszam, napisałem ostatnio z cztery posty, tyle że w innych działach :D

To fakt Marcinku trza by się pojawić na jakimś spocie i frekwencję poprawić bo nas z klubu wyrzucą :)

kaleos - 24-02-2008, 12:04

propozycja:

2 marca (niedziala) odbedzie sie III eliminacja konkursu o tytuł najzręczniejszego kierowcy Szczecina. Miesiac temu startowaly 2 miski, nie wiem jak teraz. W konkursie kazdy moze wystartowac i kazdym samochodem.

Ja bede o 10:00 na P przy torze kartingowym - zapraszam 8)

Anonymous - 24-02-2008, 14:35

kaleos napisał/a:
propozycja:

2 marca (niedziala) odbedzie sie III eliminacja konkursu o tytuł najzręczniejszego kierowcy Szczecina. Miesiac temu startowaly 2 miski, nie wiem jak teraz. W konkursie kazdy moze wystartowac i kazdym samochodem.

Ja bede o 10:00 na P przy torze kartingowym - zapraszam 8)

ehh mam zajęcia o tej godzinie zobacze co da sie zrobić ;/ ale ogólnie jestem bardzo chętny :D